imamfirarda, selam.orjınal halını bozma derım bu benım fıkrım tabi.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
arkadaşım.motorunu bu işten anlıyan bi tornacıya götürüosun.o içine tadilato koyuyo.ve sonra motorun devir atıo.ama motorunun git gide ömrünü yiyo.piston ve segmanlardan ses gelio.eger çok geziosan yap.
ben bi aralar buna benzer bişi düşünmüşmüş teknik resmede dökmüştüm ama bir türlü hayata geçirmeye fırsatım olmadı yaptığım şey gergi yayını iptal edip motorun devrini otamatik olarak değilde manuel olarak kumanda etmekti.ama ama dedim ya hayata geçiremedim bi bakem hala resimler duruyorsa sana yolluyayım
imamfirarda, selam.orjınal halını bozma derım bu benım fıkrım tabi..
benim fikrimde bu hiç elleme orjinalini _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
tşk arkadaşlar ama ben takmak istıyorum bana yadımcı olabilirseniz sevinirim bizim burada tornacılar mobilete vites yapmayı bilmiyo bilen arkadaşlar varsa ayrıntılı bi şekılde anlatırsa sevinirim şimdiden herkese tşk.
arkadaşlar bakın bu zevk işidir kimse birşey diyemez..ona bakarsanız bnde 4.500 ytl lik scooter+3000 ytl lik vitesli motor+peugot 103 var..ama en çok zevki peogeuot 103 den alıom..bunların parasına ikinci el bi race alabilirdim ama zevk meselesi.bn peougeota motorun degeri kadar airbrush yaptırdım.diger motorlarıma yaptırabilirdim.zevk işte bu..kardeş sen al motorunu bi motorcuya götür.onun içindeki demirleri kesiolar..tabi bunu tornacı yapıo..daha sonrada motorun devir atıo.benim pejoda var 1 kere devir atıo sonra kopuo gidio.ybrlerin dibinden ayrılmıo
suzıki semin tornacı neyi kesior bişey kestigi yok acıklamayı yapayım ben bu motorlara vites debriyaj dişliler falan olebi olay soz konusu deil ancak su war mobiletlerin debriyajlarında bulunan oynar yanak die tabir edilen acılıp kapandıgında kayısı assagı yukarı haraket ettiren parca war biri oynar biri sabit yanak bunlara tornalık birkac işlem ile ki bu cok kolaydır 5-10ytl ye falan biter vites denilen sey yapılıor bu vites ole sol elde debriyaj sag ayakta vites ole bişey deil motor devir aldıkca otomatik olarak devir degişiyor ha solebi zararı wardır bol bol kayış yer artı granka her vıtes bir darbe gibi biner sonunda grankgı yer.(mobilet ile ilgili akla gelinmiyecek her türlü işlem denenmiştir bulundugumuz cevreden gorülmüştür artı show tv ye haber olmuştur 140 yapan makinelerimiz )mobilet boş iş bunuda belirteyim uzun bikaç senedir hiç urasmıorum nasipse 600rr 600f 2 secenek tatmin edici
arkadaşlar bakın bu zevk işidir kimse birşey diyemez..ona bakarsanız bnde 4.500 ytl lik scooter+3000 ytl lik vitesli motor+peugot 103 var..ama en çok zevki peogeuot 103 den alıom..bunların parasına ikinci el bi race alabilirdim ama zevk meselesi.bn peougeota motorun degeri kadar airbrush yaptırdım.diger motorlarıma yaptırabilirdim.zevk işte bu..kardeş sen al motorunu bi motorcuya götür.onun içindeki demirleri kesiolar..tabi bunu tornacı yapıo..daha sonrada motorun devir atıo.benim pejoda var 1 kere devir atıo sonra kopuo gidio.ybrlerin dibinden ayrılmıo
arkadasım doğru söylüyosunda neden nickin suzuki_semih, neden peugeot_semih değil????????
imamfirarda, hakikaten firarda sanırım. 3 mesajdan sonra ortalıkta yok. Bir bakmışsın projeyi tamalayıp dönüyormuş. Olur mu olur hani. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 31.05.2007 - 19:02 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben bi mobilette görmüştüm.adam normal vitesli bisiklet sistemini yapmıştı motora.robotu dur dişlisidir falan.ne kadar randımanlı oluyo bilmem ama yaratıcı duruyodu o başka _________________ drive like a devil, feel like a god...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız