Arkadaşlar bundan 2 gün önce elektrik kesme sorunu yüzünden motorcuma gittim bujiye baktı sağlam ondan sonra sekizli statör ve bir dış bobin alacan dedi aldım taktı ama motor yine elektrik kesiyo manifotu değiştirdi yine sorun var en son sorunun grank eğilmesinden dolayı olduğunu söyledi ama ben pek bi alaka bulamadım daha yaptırmadım motoru bu anlattığım sorun neyle alakalı arkdaşlar bana bi ayrdım olabilrseniz sevinirim...
Herkese şimdiden teşekkürler... _________________ SONAX CAR CARE
hayabusa_01, saçmalama dostum ne alakası var tamam statör grang miline bağlı ama kesmes elektriği.... ya şase kablosundadır problem yada karbüratörün dyafram var yırtılmış olabilir .... daha fazla masraf etmede adam gibi motorcuya götür. _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
elektrik arızasını krank eğilmesiylemi acıkladı o usta???arkana bıle bakma,motorunuda al kaç oradan.sonra gece tekrar dön,sprey boyayla kapısına 'senın gıbı ustanın ben taaa..............' diye yaz.. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Evet arkdaşlar banada saçma geldi yani onla o apayrı şey yarın bi ustaya gideceğiz arkadaşla o zaman yazacam yine ilgilendiğiniz için teşekkürler herkesin cevabını bekliyorum... _________________ SONAX CAR CARE
krank eğilmesi platinli motorlarda ters calısmaya sebep olur ama elektrik kesmesi olacanı zannetmiyorum tekliyo desen inanacam usta doğru demiş dicem ama bunun için illaki krank deişmeye gerek yok iyi bi tornacı onuda halleder sen bas bi ustaya danış en iyisi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız