Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.

Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 25.04.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic başlığını görünce sirkte çekilmiş motosiklet kullanan maymun yada ayı fotoğrafları ile karşılaşacağımı sandım.Hatta bir kaç defa açmayayım dedim canımda sıkkındı Meraktan açtım canım dahada sıkıldı.Bu insanlıktan nasibini almamış yaratığında birgün böyle sürükleneceği günler gelir inş.Bir hayvan bile bunu yapmaz.Sadece Allah a havale ediyorum.Yazık köpeğe Üzgünüm bu dünyaya hayvan olarak gelmek onun tercihi değildi.Bizde insan olarak gelmeyi seçmedik.Bu bize bir lütuf ama insan gibi davrandığımız sürece insan olabiliriz Aksi takdirde hayvan kadar bile kıymetimiz olmaz.. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musa1978 demiş ki:
Bu adamin ellerini ayaklarini baglayim bir sivas kangalinin yani birakacan.

bence kangal az olur azgın pitbulun yanına salacaksın bu yaratığı görsün gününü tabi görebilirse Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cezasını aldı o arkadaş zaten.hayvana yazık ya diyecem ama hayvan orda motordaki işte.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 28.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu bir mahluk , et parçalarının bira araya gelmesinden oluşmuş nefes alıp veren yiyen sıçan bir organizma .

bu kadar güzel ifade edilebilirdi.. Alkışlıyorum
navigator55
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 28.04.2007 - 07:31    Mesaj konusu: onun sadece adı hayvan ama diğeri tescilli hayvannn... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizlerin sorunu bu it-uğursuzların yüzünden toplumda hep aynı kefeye
konarak,onları da sırtımızda taşıdığımızdır.
Ama yapacak çok birşey de yok işte ..
Başa dön
navigator55 Çevrimdışı navigator55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 28.04.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne adi insanlar var ya Sinirlendim Allah cezanı verecek Sinirlendim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 28.04.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim soylenecek cok laf ama burası musaıt degıl neyse o serefsızı ALLAH'a havale edıyorum yazık abii su hale bak yaaaa plakası gozukmuyo yok ah bır olsa gosterıırım ona ben neyseeee İstemiyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 28.04.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazıları insan kılıgına girmiş hayvandır... Şerefsizdir..
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o salağı bağlıcaksın arkaya çekiceksin bak noluyoo bi daha yapıyomu aptal şey Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 03.05.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serefsız herıf ya yazık gunah haywana ya neyse boyle seylerı gordukce acayıp sınırlenıyorum terbıyem musaıt degıl anlayan anladı benı
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tür adamlara insan diyenin ben taaaa .........................
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.05.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu adamı motorun arkasına bağlayıp çekmeli Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu bi yamaha r1'in arkasına bağlıcan görsün sürünmek nerymiş gebersin o.... .ocuğu Sinirlendim
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 03.05.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, fotolardaki 2 ayaklı motor kullanan hayvanı kendi motoruma bağlayıp çekmek istiyorum tıpkı onun yaptığı gibi ama daha hızlı olarak Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah allah bak ya yaptığına yazık günah hayvana bisiklete bağlasan bu kadar üzülmezdim , hayvanı zorluyosun nefes almasını engelliyorsun ya hiç düşünemedinmi bunu hanzo ya.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal