Topic başlığını görünce sirkte çekilmiş motosiklet kullanan maymun yada ayı fotoğrafları ile karşılaşacağımı sandım.Hatta bir kaç defa açmayayım dedim canımda sıkkındı Meraktan açtım canım dahada sıkıldı.Bu insanlıktan nasibini almamış yaratığında birgün böyle sürükleneceği günler gelir inş.Bir hayvan bile bunu yapmaz.Sadece Allah a havale ediyorum.Yazık köpeğe bu dünyaya hayvan olarak gelmek onun tercihi değildi.Bizde insan olarak gelmeyi seçmedik.Bu bize bir lütuf ama insan gibi davrandığımız sürece insan olabiliriz Aksi takdirde hayvan kadar bile kıymetimiz olmaz.. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
Tarih: 28.04.2007 - 07:31 Mesaj konusu: onun sadece adı hayvan ama diğeri tescilli hayvannn...
Bizlerin sorunu bu it-uğursuzların yüzünden toplumda hep aynı kefeye
konarak,onları da sırtımızda taşıdığımızdır.
Ama yapacak çok birşey de yok işte ..
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: MOTOR DİYARI...
Tarih: 28.04.2007 - 07:46 Mesaj konusu:
soylenecek cok laf ama burası musaıt degıl neyse o serefsızı ALLAH'a havale edıyorum yazık abii su hale bak yaaaa plakası gozukmuyo yok ah bır olsa gosterıırım ona ben neyseeee
Tarih: 03.05.2007 - 14:13 Mesaj konusu:
serefsız herıf ya yazık gunah haywana ya neyse boyle seylerı gordukce acayıp sınırlenıyorum terbıyem musaıt degıl anlayan anladı benı _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7711 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 03.05.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
Arthas, fotolardaki 2 ayaklı motor kullanan hayvanı kendi motoruma bağlayıp çekmek istiyorum tıpkı onun yaptığı gibi ama daha hızlı olarak _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Allah allah bak ya yaptığına yazık günah hayvana bisiklete bağlasan bu kadar üzülmezdim , hayvanı zorluyosun nefes almasını engelliyorsun ya hiç düşünemedinmi bunu hanzo ya.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız