Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Valentino Rossi Belgeseli (Çocukluk ve Gençlik Dönemleri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Valentino Rossi Belgeseli (Çocukluk ve Gençlik Dönemleri)

Valentino Rossi Belgeseli (Çocukluk ve Gençlik Dönemleri)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 25.04.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Valentino Rossi Belgeseli (Çocukluk ve Gençlik Dönemleri) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video ve videoya ait ekran görüntüleri..
Artık yorumlar sizin Bravo
Buyrun...

Link

Not : 2 yıl kadar önce forumda verilmişti. Ancak megaupload a yüklendiği için artık dosya yüklenebilir durumda değil. Çünkü Türkiye erişimi kapalı. Bende youtube a yükledim.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.04.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, tesekkurler...rossinin Çok gülüyorum bısıklet numarası cok ıyıydı..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, ellerin dert görmesin.. Bravo daha önce izledim ama yarın bu video'yu gene ver gene izlerim Gülümsüyorum Gülümsüyorum delimiyim neyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, ellerine saglık paylaşım için tşkler
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, eline emeğine sağlık dostum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerini sağlık paylaşımın içinn Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, eline emeğine sağlık.Teşekkür ederim. Bravo

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler valentıno rossi zmanında cok ıyı motorsıklet egıtımı gormus bence Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.04.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam olucak cocuk bellı oluyo derler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük yarışçı, usta Alkışlıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer'ım, paylaşımın için teşekkürler Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

neler yapmış meğer rossi bu zamana kadar...

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TESS
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi paylaşım olmuş.Ellerine sağlık.Teşekkürlerr...
Başa dön
TESS Çevrimdışı TESS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık paylaşım için tşkürler...
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi bisiklette daha iyi bence bisiklet kullansın hep.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk duygusalllllllllllllllllllll çoooooooooooooookkkkkkkkkk güselllllllllllllllllll ROSSİİ AMORE TU.
Başa dön
gulay_rossi46 Çevrimdışı gulay_rossi46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal