Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 27.04.2007 - 07:04 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,
Bu arada her suzuki R Gsx kullananın sırtında R Gsx yazılı bir de mont görüyordum, ama sende yok, bunları motorla hediyemi veriyorlar yoksa o motoru alan herkes bu montlardan da bitane alıyormu yaw _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 27.04.2007 - 07:13 Mesaj konusu:
Harika motor valla insanın içi gidiyor.Ayrıca gözü olanın gözü çıksın Bu resim çektirdiğin OPET istasyonuda tanıdık geldi Güle güle kullanman dileğiyle iyi sürüşler _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Hayırlı uğurlu , güle güle bin biladerim... Sarıkızımın yanına yakışacak.. _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
ercaaan,
Hayırlı olu işallah Allah kaza bela göstermesin.
kısa bir sürüş deneyiminide aktarırsan sevinirim. Rodajdan sonra ayrıntılı olarak isterim _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Kayıt: Jan 06, 2005 Mesajlar: 547 Nereden: asfalt alty / istanbulllll
Tarih: 27.04.2007 - 07:27 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun takım arkadaşım benim. ee artık ben motoru satim. yoksa deline deline bi hal olurum.hehehehe. allah kaza bela vermesin. nazarlardan saklasın kardeşim. _________________ www.gazciteam.org
kawasaki green zx6r 2005 (34 tk 4149)
slip-on akrapovic - K&N air filter -NGK iridium buji - Hyperpro steering - zero gravity
GAZCI TEAM
wayyyy ercaaan, kardeşim demek sonunda geldi heee nihayettt... hayırlı uğurlu olsun kardeşim yeni makinan çiçek gibi... allah nazarlardan kem gözlerden korusun... grenajın asfalt yüsü görmesin gerçi daha rodajda ama nasıl K5den farkı varmı kullanım açısından??? _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız