Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GazcıTeam - Juststorm yeni motoru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GazcıTeam - Juststorm yeni motoru

GazcıTeam - Juststorm yeni motoru
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:00    Mesaj konusu: GazcıTeam - Juststorm yeni motoru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nihayet uzun zamandan beri beklediğim motoruma kavuştum,
rodaj çalışmaları sırasında bir kaç ta fotoğraf çekeyim dedim Göz kırpıyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,
Bu arada her suzuki R Gsx kullananın sırtında R Gsx yazılı bir de mont görüyordum, ama sende yok, bunları motorla hediyemi veriyorlar yoksa o motoru alan herkes bu montlardan da bitane alıyormu yaw Çok gülüyorum
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercaaan, güle güle kullan abi allah kaza bela vermesin... sana da bu yakışırdı Bravo Alkışlıyorum

En son EkremSen tarafından 27.04.2007 - 07:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
EkremSen şimdi Çevrimiçi EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Replica gibi Bravo Şimdi ne gazlanır onla yav. Delirdim Fena gaza geldim bu pazar 12.000 devirden altını gören ne olsun Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Allah kaza bela vermesin.Grenajın asfalt görmesin Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika motor valla insanın içi gidiyor.Ayrıca gözü olanın gözü çıksın Dil çıkarıyorum Bu resim çektirdiğin OPET istasyonuda tanıdık geldi ? Güle güle kullanman dileğiyle iyi sürüşler Çoook seviyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güzel makina güle güle kullan
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullan. Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu , güle güle bin biladerim... Sarıkızımın yanına yakışacak.. Dil çıkarıyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercaaan,
Hayırlı olu işallah Allah kaza bela göstermesin.
kısa bir sürüş deneyiminide aktarırsan sevinirim. Rodajdan sonra ayrıntılı olarak isterim Gülümsüyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BLACKSTORM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alty / istanbulllll

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun takım arkadaşım benim. ee artık ben motoru satim. yoksa deline deline bi hal olurum.hehehehe. allah kaza bela vermesin. nazarlardan saklasın kardeşim. OK
GAZCI TEAM
Başa dön
BLACKSTORM Çevrimdışı BLACKSTORM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayyyy ercaaan, kardeşim demek sonunda geldi heee nihayettt... hayırlı uğurlu olsun kardeşim yeni makinan çiçek gibi... allah nazarlardan kem gözlerden korusun... grenajın asfalt yüsü görmesin Gülümsüyorum Gülümsüyorum gerçi daha rodajda ama nasıl K5den farkı varmı kullanım açısından???

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal