Bu erişim sadece bize engellenmişse kötü .
Bizim dışımızda tüm dünya bu propogandayı görecek okuyacak .
Biz bihaber olacağız olupbitenden .
Bu çözüm değil
hazır millet galeyana gelmişken bidaha belki bu fırsatı yakalıyamam alimden geldiğince resim ekliyim hehehe _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 27.04.2007 - 07:22 Mesaj konusu:
emocan, sana katılıyorum sadece biz bizimle ilgili olan sorunlardan uzaklaştırılınca ne değişecek önemli olan bizi bilmeyenlerin ne olduğumuzu yanlış bilmemesi (diye düşünüyorum) _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 27.04.2007 - 07:26 Mesaj konusu:
erişim engellenmiş bu vatan kanla alındı değil 1 2 kent 1cm toprak alamazlar ne kadar kalabalık olurlarsa olsunlar onlara 1000 TÜRK GENCİ yeter _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 27.04.2007 - 08:12 Mesaj konusu:
bizler kurt olduğumuz sürece onlar çakal, leş kargası olmaya her zaman mahkumlar ..
şerefsizler kalleşler türkün ekmeğini yerler, türk kimliği ,pasaportu taşırlar türkiyede yaşarlar 3 tane çapulcu çıkmış meydana asyadan avrupaya tarih yazmış türklere kafa tutmaya çalışıyor ona gülüyorum
eski insanların bir lafı var kürtten olsada evliya sokma avluya diye yıllardır iç içeyiz beraberiz eskiden ne pkk vardı ne tkp ben bunları sokaklarda gezen tinercilere benzetiyorum 3-5 çapulcu türkiyeye kafa tutacak gülünür buna sadece ama suç hep baştaki pasif politikacılarda bunlara dur dicek adam gibi adam yok onlar sadece menfaatleri için koltuklarımız soğumasın koltuğumuz kaybolmasın diye kavga etsinler sadece yazık o ölen gencecik şehit çocuklarımıza askere kelle diyen kişilerden ne beklenirki zaten
En son tamero tarafından 27.04.2007 - 08:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 27.04.2007 - 08:21 Mesaj konusu:
tamero, evet abi haklısın
kurtların olduğu yerde çakallara yer yok
hepimiz birer bozkurtuz _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 27.04.2007 - 10:43 Mesaj konusu:
Bu vatan kolay kazanılmadı arkadaşlar, binlerce kişi şehit verdik.
19 yaşından 30-40-50 yaşlarına kadar binlerce şehitlerimiz var.
Çanakkale'de hepsini tek tek andım...
Onlar gözünü kırpmadan canını verirken bu zamandaki TÜRK gençleri askerden kaçıyor, yabancılara özeniyor ve Türk'lerin yapması gereken bir tane şeyi bile yapmıyor...
Bu kadar kötü gidiş olamaz, amerika olmasaydı şu anda biz bu durumda olmazdık arkadaşlar...
Sitenin kapanması süper olmuş, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!! _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
sarikaya bölünen bölünmüş, biz sadece kendi cephemizi belirliyoruz. Hangi taraftayız? Şimdi burada kurcalasak, hepimizin bir yerlerden dışarıya bağımız vardır. Ama benim Yunan asıllı arkadaşlarım var, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE sloganlarını paylaştığım.. Önemli olan ırk değil, içinde bulunulan vatana minnet ve sevgi duymak, kurallarına riayet etmektir. Her kim ki gelip kaşınıp benim vatanımdan pay almaya kalkarsa, elimden geleni yapar, gerekirse canımı da seve seve veririm. Bu uğurda canını verecek Yunan asıllı kardeşlerim de vardır, kürt asıllı kardeşlerim de. Önemli olan vatan sevgisidir. Çanakkale'de bizim saflarımızda çarpışan yunan asıllı askerlerimiz de vardı. Kurtuluş savaşında da aynı şekilde. Kimsenin kan bağları üzerinden milliyetçilik yaptığı yok burada. Biz vatanımızı her şeyin üstünde tutarız, Türkiye sınırları içinde yaşayıp, ben Türk'üm diyen herkese de Türk gözüyle bakar, bağrımıza kardeş diye basarız. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız