Tarih: 27.04.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
insanları yargılamak çok kolay. biz birey olarak yaptığımız zaman bu bir dışavurum iken bir futbolcu bir tenisçi bir şarkıcı yada ne bilim herkes tarafından tanınan biri bunu yaptığı zaman hemen kese kağıdı kafasına geçiriliyor. tüm parmaklar ona çevrilip işte o işte o denip kötü ilan ediliyor... unuttuğumuz bişey varsa onlarda bizim kadar insan bizim kadar da insancıl tepkiler verebilirler, kızabilirler, sevinebilirler, üzülebilirler, küfredebilirler nolmuş hemen adamı dar ağacına götürmek altındaki tabureyi çekmek mi lazım... kendinizden örnek versenize yaptığınız işin sizi tatmin ettiğini düşünürken hiç beklenmedik bir şekilde can sıkıcı bir durumla karşılaştığınız zaman polyannacılık mı oynuyorsunuz yapmayın ALLAH aşkına ya...
İnsanların sinirlendikleri,üzüldükleri,sevindikleri anlar olabilir.Fakat rossi gibi dünyanın takip ettiği toplumda öne çıkmış kişilikler yaptıkları hareketlerde dikkatli olmalıdırlar.Yoksa milletin ağzına sakız olurlar.Rossi sadece bir örnek bu bir futbolcu,basketçi,devlet adamı vs.vs olabilirdi.Ben attan düştüm kimsenin haberi olmadı ama başbakan düşünce 40 gün 40 gece gündem oluşturdu.Bilmem anlatabildim mi... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 27.04.2007 - 09:54 Mesaj konusu:
erkill demiş ki:
tribünlere yapıodur bence ... !
tribünlere neden yapsın ki anlayamadım?? _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Tarih: 27.04.2007 - 09:54 Mesaj konusu:
titi demiş ki:
Alıntı:
insanları yargılamak çok kolay. biz birey olarak yaptığımız zaman bu bir dışavurum iken bir futbolcu bir tenisçi bir şarkıcı yada ne bilim herkes tarafından tanınan biri bunu yaptığı zaman hemen kese kağıdı kafasına geçiriliyor. tüm parmaklar ona çevrilip işte o işte o denip kötü ilan ediliyor... unuttuğumuz bişey varsa onlarda bizim kadar insan bizim kadar da insancıl tepkiler verebilirler, kızabilirler, sevinebilirler, üzülebilirler, küfredebilirler nolmuş hemen adamı dar ağacına götürmek altındaki tabureyi çekmek mi lazım... kendinizden örnek versenize yaptığınız işin sizi tatmin ettiğini düşünürken hiç beklenmedik bir şekilde can sıkıcı bir durumla karşılaştığınız zaman polyannacılık mı oynuyorsunuz yapmayın ALLAH aşkına ya...
İnsanların sinirlendikleri,üzüldükleri,sevindikleri anlar olabilir.Fakat rossi gibi dünyanın takip ettiği toplumda öne çıkmış kişilikler yaptıkları hareketlerde dikkatli olmalıdırlar.Yoksa milletin ağzına sakız olurlar.Rossi sadece bir örnek bu bir futbolcu,basketçi,devlet adamı vs.vs olabilirdi.Ben attan düştüm kimsenin haberi olmadı ama başbakan düşünce 40 gün 40 gece gündem oluşturdu.Bilmem anlatabildim mi...
sen anlatabildin ben de anlayabildim ama olaya şu açıdan da bakmak kanaatindeyim: (rossiciğim için söylüyorum bunu) rossiciğimin yarış sırasında kalkıp da ay ben çok tanınıyorum, ay ben çok ünlüyüm, benim bir sürü hayranım var onlara örnek olmam gerekir diye yarıştığını sanmıyorum. adam gününü gecesini şöhret için bu işe adamıyor anlıyormusun. yarış bitmiş hayal kırıklığı yaşamış bütün çalışmaları çabası heba olmuş işte o anda bunu düşünür. kaldı ki uğradığı hayal kırıklığının etkisiyle bu hareketi yapması kadar normal birşey olamaz.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 27.04.2007 - 10:01 Mesaj konusu:
Bir dakika dururmusun demek istemiştir. Yanlış görüyorsunuz sağa çek konuşalım diyor orda _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 27.04.2007 - 10:03 Mesaj konusu:
yaw siz hala ordamısınız atı alan üsküdarı geçmiş adamın ne üne, ne paraya ihtiyacı yok parmakta kaldırır bacakta kaldırır bizlerde burda çene yorarız neden yaptı kime yaptı diye adamın özel zevkine karışmayın yaww ister parmak ister popo kaldırsın bırakın kendi haline aaa
Tarih: 27.04.2007 - 10:08 Mesaj konusu:
Aman yaa amma taktınız. Kimse sütten çıkma akkaşık değilki. Ve yakından incelendiğinde resimde cidden bişi var sanki yada eldiven desenlerindenmi bilmiyorum ama orta parmakmı baş parmakmı belli bile diil.. Geçmiş sayfada bi ark dediği gibi photoshop olma olasılığıda var. Rahat olun sokakta bebeler yapıyo rossi yapmış çokmu. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 27.04.2007 - 10:08 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
yaw siz hala ordamısınız atı alan üsküdarı geçmiş adamın ne üne, ne paraya ihtiyacı yok parmakta kaldırır bacakta kaldırır bizlerde burda çene yorarız neden yaptı kime yaptı diye adamın özel zevkine karışmayın yaww ister parmak ister popo kaldırsın bırakın kendi haline aaa
yaaa poposunu niye göstersin ya sonra üşütür hasta olur allah muhafaza kıyamam ben ona gider 2 tarhana 1 ezo gelin çorbası yaparım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız