Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi den yorumsuz bir hareket

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi den yorumsuz bir hareket
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkill demiş ki:
tribünlere yapıodur bence ... !
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

yok artık daha neler
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROssi yi zaten sevmiyorumm..Terbiyesiz aşşalık bir görüntü işte...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym demiş ki:
rossi yi zaten sevmiyorumm..terbiyesiz aşşalık bir görüntü işte...

aman sev allah aşkına sev onun çok ihtiyacı var senin sevgine Sinirlendim
Başa dön
gulay_rossi46 Çevrimdışı gulay_rossi46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulay_rossi46, Gülümsüyorum Seni rossinin sözcüsü ve avukatı yapalım. :p
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmadı doctorr ne o hall yaaaaaa Üzgünüm .............
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

insanları yargılamak çok kolay. biz birey olarak yaptığımız zaman bu bir dışavurum iken bir futbolcu bir tenisçi bir şarkıcı yada ne bilim herkes tarafından tanınan biri bunu yaptığı zaman hemen kese kağıdı kafasına geçiriliyor. tüm parmaklar ona çevrilip işte o işte o denip kötü ilan ediliyor... unuttuğumuz bişey varsa onlarda bizim kadar insan bizim kadar da insancıl tepkiler verebilirler, kızabilirler, sevinebilirler, üzülebilirler, küfredebilirler nolmuş hemen adamı dar ağacına götürmek altındaki tabureyi çekmek mi lazım... kendinizden örnek versenize yaptığınız işin sizi tatmin ettiğini düşünürken hiç beklenmedik bir şekilde can sıkıcı bir durumla karşılaştığınız zaman polyannacılık mı oynuyorsunuz yapmayın ALLAH aşkına ya...

İnsanların sinirlendikleri,üzüldükleri,sevindikleri anlar olabilir.Fakat rossi gibi dünyanın takip ettiği toplumda öne çıkmış kişilikler yaptıkları hareketlerde dikkatli olmalıdırlar.Yoksa milletin ağzına sakız olurlar.Rossi sadece bir örnek bu bir futbolcu,basketçi,devlet adamı vs.vs olabilirdi.Ben attan düştüm kimsenin haberi olmadı ama başbakan düşünce 40 gün 40 gece gündem oluşturdu.Bilmem anlatabildim mi...
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirr_delisi demiş ki:
gulay_rossi46, Gülümsüyorum seni rossinin sözcüsü ve avukatı yapalım. :p

Göz kırpıyorum yapmaya gerek yok ki ben kendimi bu işe adadım gönüllü elçiyim ben ay pardon gönüllü avukatım Gülümsüyorum Çoook seviyorum
Başa dön
gulay_rossi46 Çevrimdışı gulay_rossi46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, evet bencede gulay_rossi46, rossinin MD den bir avukatı olmuş olur Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkill demiş ki:
tribünlere yapıodur bence ... !
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

tribünlere neden yapsın ki anlayamadım??
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Alıntı:

insanları yargılamak çok kolay. biz birey olarak yaptığımız zaman bu bir dışavurum iken bir futbolcu bir tenisçi bir şarkıcı yada ne bilim herkes tarafından tanınan biri bunu yaptığı zaman hemen kese kağıdı kafasına geçiriliyor. tüm parmaklar ona çevrilip işte o işte o denip kötü ilan ediliyor... unuttuğumuz bişey varsa onlarda bizim kadar insan bizim kadar da insancıl tepkiler verebilirler, kızabilirler, sevinebilirler, üzülebilirler, küfredebilirler nolmuş hemen adamı dar ağacına götürmek altındaki tabureyi çekmek mi lazım... kendinizden örnek versenize yaptığınız işin sizi tatmin ettiğini düşünürken hiç beklenmedik bir şekilde can sıkıcı bir durumla karşılaştığınız zaman polyannacılık mı oynuyorsunuz yapmayın ALLAH aşkına ya...

İnsanların sinirlendikleri,üzüldükleri,sevindikleri anlar olabilir.Fakat rossi gibi dünyanın takip ettiği toplumda öne çıkmış kişilikler yaptıkları hareketlerde dikkatli olmalıdırlar.Yoksa milletin ağzına sakız olurlar.Rossi sadece bir örnek bu bir futbolcu,basketçi,devlet adamı vs.vs olabilirdi.Ben attan düştüm kimsenin haberi olmadı ama başbakan düşünce 40 gün 40 gece gündem oluşturdu.Bilmem anlatabildim mi...

sen anlatabildin ben de anlayabildim ama olaya şu açıdan da bakmak kanaatindeyim: (rossiciğim için söylüyorum bunu) rossiciğimin yarış sırasında kalkıp da ay ben çok tanınıyorum, ay ben çok ünlüyüm, benim bir sürü hayranım var onlara örnek olmam gerekir diye yarıştığını sanmıyorum. adam gününü gecesini şöhret için bu işe adamıyor anlıyormusun. yarış bitmiş hayal kırıklığı yaşamış bütün çalışmaları çabası heba olmuş işte o anda bunu düşünür. kaldı ki uğradığı hayal kırıklığının etkisiyle bu hareketi yapması kadar normal birşey olamaz.
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir dakika dururmusun demek istemiştir. Yanlış görüyorsunuz sağa çek konuşalım diyor orda Çok gülüyorum
mdtolga
Üye
Üye

Nereden: heryer

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnış bi hareket üzüldüm doğrusu Beğenmedim Şok oldum Üzgünüm
Başa dön
mdtolga Çevrimdışı mdtolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw siz hala ordamısınız atı alan üsküdarı geçmiş adamın ne üne, ne paraya ihtiyacı yok parmakta kaldırır bacakta kaldırır bizlerde burda çene yorarız neden yaptı kime yaptı diye Çok gülüyorum adamın özel zevkine karışmayın yaww ister parmak ister popo kaldırsın bırakın kendi haline aaa Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman yaa amma taktınız. Kimse sütten çıkma akkaşık değilki. Ve yakından incelendiğinde resimde cidden bişi var sanki yada eldiven desenlerindenmi bilmiyorum ama orta parmakmı baş parmakmı belli bile diil.. Geçmiş sayfada bi ark dediği gibi photoshop olma olasılığıda var. Rahat olun sokakta bebeler yapıyo rossi yapmış çokmu. Gülümsüyorum
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
yaw siz hala ordamısınız atı alan üsküdarı geçmiş adamın ne üne, ne paraya ihtiyacı yok parmakta kaldırır bacakta kaldırır bizlerde burda çene yorarız neden yaptı kime yaptı diye Çok gülüyorum adamın özel zevkine karışmayın yaww ister parmak ister popo kaldırsın bırakın kendi haline aaa Çok gülüyorum Delirdim

Ağlıyorum yaaa poposunu niye göstersin ya sonra üşütür hasta olur allah muhafaza kıyamam ben ona gider 2 tarhana 1 ezo gelin çorbası yaparım Çoook seviyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal