Tarih: 27.04.2007 - 09:02 Mesaj konusu: motosiklet kullanım ömrü
siz sevgili üstadlarıma uzun zamandır aklıma takılan bi sorunu intikal etmek istiyorum.Umarım yanluış baslık altına açmamışımdır topiği.
tabi her marka,model ,sınıf için farklı olur kullanım ömrü ama özellikle sport modeller için örnneğin 98,99,2000 yııllarındaki motosikletlere sahip olsak,temiz ya da değil, daha ne kadar kulanabiliriz.her marka için böylemidir bu.honda,suzuki.yamaha,kawasaki...
sonucta 8-9 senelik motorlar.sadece bi sezon bindikten sonra yarı yolda bırakır mı? tabiki ufak tefek arızası cıkar ama asıl sormak istediğim motosikletin tamamen kullanılamaz hale gelmesi ne zmaan ve nasıl olur.Yardımcı olanlara şimdiden tesekkür ederim
bence motorun ömrü diye birşey yoktur yada motorların ömrünü bitirmeye ömrümüz yetmez çünkü ne kadar bakarsan o kadar binersin.. _________________ Burn Rubber Not Your Soul..!
Tarih: 27.04.2007 - 09:54 Mesaj konusu:
Motorun ömrü sana bağlı.Bakarsan 200.000km de gider.Bakmazsan 1000km de gider.Mesela benim bir arkadaşım 2006 model zx636 nın motorunu kucağına alıyordu.Kendisi pek kontrol etmez dik bakalım şunu yağ seviyesine bakalım dedim.Eksik gösteriyor.1 litreyi geçik yağ ilave etmişti.Ya bakmasaydık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız