Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletli Vali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletli Vali

Motosikletli Vali
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 26.04.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oww hem bnm motordan hemde Kuşadasına gleiyor!
Nasıl ulaşabiliriz biz bu valiye gelsin bigün gezinelim ya Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be helal valiye tesadüfe bak valiyle aynı motora biniyoruz Gülümsüyorum
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir topic. Fakat topici açan kişinin ''Cumhuriyer sadece sucuk markasıdır'' diye saygısızca bir cümle kurduğuna dair dün gece konuşmalar oldu. bunun için kişiyi kınıyorum... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo sana valı beyyyyy pravoo pravooo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bütün valiler kullanmalı vali olmayanlarda hatta herkes kullanmalı Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper yaa valla şimdi bide gelir md ye üye olursa tam olur evet geliyor deli geliyor
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mustafa58
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın valimizi tebrik ediyorum.A2 ehliyetini de iyi günlerde kullanmasını diliyorum.Bence de md üyesi olmalı gurur duyarız.Saygılar.
Başa dön
mustafa58 Çevrimdışı mustafa58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam valimizi hemen md üyesi yapalım.

Ne güzel yakışmış doğrusu Allah kazadan beladan korusun Alkışlıyorum
mdtolga
Üye
Üye

Nereden: heryer

MesajTarih: 27.04.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1o numara bir olay Bravo tebrikler valla
Başa dön
mdtolga Çevrimdışı mdtolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vali Bey e alkışşşş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Şimdi scooter kullanıyor herhalde ama yakında arkadaki Honda ya geçer Delirdim

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hangisi vali heralde goldwing'dir.

bence bu arada valimiz ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 27.04.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çooko ii yaa yakında muhtarlar belediye başkanlarınıda görmek isteriz... Delirdim Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vali baba Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun bendende
içindeki motosiklet aşkını bastırılmış bir duygu olarak yaşamıyan, takım elbisenin içine saklamıyan bir vali.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo sana be işte budur Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal