Allahım çok kötü yaa... lütfen erhan arkadaşımıza da bir şey olmasın... ikisi de bir an önce sağlığına kavuşsun... Dualarım onlarla... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Tarih: 27.04.2007 - 10:01 Mesaj konusu:
Kazayı Nur arayınca öğrendim saolsun
Her ikisine de geçmiş olsun diliyorum dualarımız onlarla
gelişmeleri haber verenlere şimdiden teşekkürler _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Çok kötü bi durum ani tatil için gidiyor izmire, kaza haberi geliyor... allahtan acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda ikiside iyileşir... _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 27.04.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin. Ani'nin iyi olması sevindirici umarım Erhan'da sağlığına kavuşur dualarımız onlarla _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.04.2007 - 10:06 Mesaj konusu:
anicikle şimdi konuştum,sol bacağında kırıklar diğer yerleri nde ise çatlaklar warmış,,ailesi yoldaymış,istanbula sewkini isteyeceklermiş,,çok üzüldüm,,geçmiş olsun her iki arkadaşımıza,allah beterinden korusun _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
her ikisinede geçmiş olsun diyorum duyunca çok üzüldüm inanın ki biri gelişmelerden bizi haberdar ederseniz sevinirim _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
arkadaşlar erhan yani kamberhan arkadaşımın kalbi 2 defa durdu doktorlar müdahale ettiler allah'ım yalvarıyorum yaşasın hepimiz perişanız.biz dün gece hep beraberdik maçı izledik sonra go_karta gittik daha sonrada evlere dağılmak için vedalaştık birbirimize lütfen yavaş ve dikkatli diye tembih bile ettik ama olan oldu çok üzgünüm artık sevdiğim insanları kaybetmek istemiyorum _________________
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 27.04.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
çok üzüldüm oysa izmir md resimlerine bakıp ani negüzel eğlenio demiştim işallah biran önce erhanda kendine gelir dualarım onlarla olucak..ani güçlüdür bide ameliyat ii geçerse bişeyci kalmaz işallah.. _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız