cook üzüldüm umarım bi an önce arkadaşlarımız iyileşir allah acil şifa versin dualarımız erhan ve aniyle _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 27.04.2007 - 12:39 Mesaj konusu:
allahtan acil şifalar diliyorum.inanılmaz üzücü bir haber. kötü bir şaka gibi _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
allah acil şifalar versin, dualarımızı eksik etmeyelim. allahım sen yardım et _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Tarih: 27.04.2007 - 12:57 Mesaj konusu:
Erhanımız ya... Bizim deli çocuğumuz. Erhan iyileşecek. O duramazki. Arkadaşlar çok kötüyüm tahmin edemeyeceğiniz kadar kötü. Erhanı bu siteye girmeden öncede tanıyordum. Hayat dolu bir insan. Ayağa kalkacak. Ben inanıyorum. O üzmez bizi. Dualarımızı eksik etmeyelim.
allah yardımcıları olsun çok üzüldüm yazık olmuş umarım aramıza yeniden eskisi gibi dönebilirler... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız