Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar. Yeni bir haber yokmu. Erhanın durumu nedir? Ben şu anda İzmirde değilim. Kimsenin telefonu bile yok kimseye ulaşamıyorum. Lütfen habersiz bırakmayız bizi...
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erhan arkadaşımızada anicik'ede ALLAH'tan acil şifalar diliyorum..ALLAH hepimizi korusun..
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun , üzücü bir durum..En kısa zamanda aramıza dönerler umarım...
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar dün gece ben ibrahim erhan go kartan cıktık en önde ben gidiyodum arkamdan ibrahim geliyodu onun arkasından da erhan geliyodu bahçeler arasınadan evlerimize gidiyoduk otoban yolunun yanından marinaya dogru yolumuza devam ediyoduk ben arkama baktım kimse gelmiyin ce hemen geri döndüm erhanı yerde kaldırımın kenarında gördüm ani 5 metre kadar ilerisindeydi erhanın kaskı kafasında degildi aninin kaskı hala kafasındayı erhanı yüzü koyon yerde tatıyodu araclardan inen bi doktor arkadaşla hemen erhanı yan cevirdik çünkü doktor nefes almakta zorlandını söyledi ben erhan kardeşimizin yüzünü gördüm zaman bittiiim andı çünkü erhanın anlı yaklaşık 4 cm acılmıştı.... ambulansa bekliyodum ki anasın satayım işte türkiyeni hali bu biz ambulans beklerken 2 tane cekici geldi bu nedirya ambulanstan önce 2 tane cekici geldi biz hala ambulans diye bagırıyoruz Sinirlendim Sinirlendim
15 dk sonra ilk ambulans geldi erhanın bindirdik ambulansa daha sonra aniyi bindirdik hastaneye gectik. erhan hastaneye geldinde kalbi durmuştu Üzgünüm
elektro şokla tekrar hayata bagladılar sabaha kadar ordaydık sabah saat 6 civarı bida kalbi yenik düştü ve tekrar hayata bagladılar ama erhan için herseyin bitti andı çünkü kalbini yaklaşı 35 dk sonra calıştı yani beyin ölümü gercekleşti. doktorlar organ bagışı için 1 ci derece akrabalarını gelmesini istediler ..gercekler acıdır ama erhan kardeşimizin dayancak gücü kalmadı Üzgünüm allahım ailesine sabır versin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, ne yaptın yaaa Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin

En son xciting tarafından 27.04.2007 - 13:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, ın dediklerinden sonra sölenecek pek bişey kalmıyor sanırım.. keşke bir mucize olsa diyor insan ama nafile..

Arkadaşlar ya allah rızası için dikkat edin .. Yeter bu kaza haberleri kayıplar v.s ler. vew mutlaka o kaskı takmakla bitmiyor iş o kilidi boşuna yapmamışlar altını lütfen bağlayın.. böyle haberle bizleri üzmeyin.. Cidden her geçen gün motordan soğumama neden oluyor böyle haberler çünki kendi başıma gelmiş gibi üzülüyoryum..

Allah aşkına dikkat !!

Son söz her ne kadar sölemek istemesemde ailelere allahtan sabır dilerim.

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Allah ailesine sabır versin.
Lütfen bu haberi ani ye söylemeyin şu an onun morale ihtiyacı var. Hastaneden çıkana kadar bekleyin.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyileşiyor haberini almak istiyoruz. Biri söylesin artık !!!
Başa dön
robroy Çevrimdışı robroy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzgünüm ne dicemi bilmiyorum Allah rahmet eylesin. Kardeşimiz nur içinde yatsın. Ailesine sabırlar diliyorum onlar için çok çok zor bi durum.
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, yeni haberler var biraz önce gökçe vuyu ile konuştum erhan'ın kanamasını durdurmuşlar ve erhan'ın babası yoğun bakıma girip oğlunun elini tutmuş yani görmüş bu bile güzel sevindirici haber.

arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınız yanlış bilgiler vermeyiniz Bravo iyi şeyler düşünelim lütfen ve dua'larımızı eksik etmeyelim erhan yaşıyacak Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Allahım nedir bu... insanın inanası gelmiyor... gencecik bir insan yok yere... Ağlıyorum Çok acı verici... Allah rahmet eylesin.. Ailesini de Allahım sabırlar versin... Dayanmak çok zor... Üzgünüm

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KuKuLeTa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım her şey yoluna girer dicem ama erhan arkadaşımız için sanrım bu biraz zor böyle durumlarda konuşmak gerçekten zormuş Üzgünüm
Başa dön
KuKuLeTa Çevrimdışı KuKuLeTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

kadiRR_delisi, arkadaşım nerden çıktı şimdi bu ? İyi fikir neden öldürdün sen erhan'ı o yaşıyor biraz önce bilgi aldım.ve inatla yaşayacakta lütfen iyi şeyler düşünün...

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım herşey istediğimiz gibi olur. Allah'ım lütfen yardım et. Umarım en kısa zamanda aramıza döner. ne yazacağımı bilemiyorum. uufffff
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 Akrep kral yazdı. Dileğimiz yanlış bi bilgi olmasından yana..

akrep_kral demiş ki:
ama erhan için herseyin bitti andı çünkü kalbini yaklaşı 35 dk sonra calıştı yani beyin ölümü gercekleşti. doktorlar organ bagışı için 1 ci derece akrabalarını gelmesini istediler ..gercekler acıdır ama erhan kardeşimizin dayancak gücü kalmadı Üzgünüm allahım ailesine sabır versin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki
8. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal