Tarih: 27.04.2007 - 13:05 Mesaj konusu:
Arkadaşlar. Yeni bir haber yokmu. Erhanın durumu nedir? Ben şu anda İzmirde değilim. Kimsenin telefonu bile yok kimseye ulaşamıyorum. Lütfen habersiz bırakmayız bizi...
arkadaşlar dün gece ben ibrahim erhan go kartan cıktık en önde ben gidiyodum arkamdan ibrahim geliyodu onun arkasından da erhan geliyodu bahçeler arasınadan evlerimize gidiyoduk otoban yolunun yanından marinaya dogru yolumuza devam ediyoduk ben arkama baktım kimse gelmiyin ce hemen geri döndüm erhanı yerde kaldırımın kenarında gördüm ani 5 metre kadar ilerisindeydi erhanın kaskı kafasında degildi aninin kaskı hala kafasındayı erhanı yüzü koyon yerde tatıyodu araclardan inen bi doktor arkadaşla hemen erhanı yan cevirdik çünkü doktor nefes almakta zorlandını söyledi ben erhan kardeşimizin yüzünü gördüm zaman bittiiim andı çünkü erhanın anlı yaklaşık 4 cm acılmıştı.... ambulansa bekliyodum ki anasın satayım işte türkiyeni hali bu biz ambulans beklerken 2 tane cekici geldi bu nedirya ambulanstan önce 2 tane cekici geldi biz hala ambulans diye bagırıyoruz
15 dk sonra ilk ambulans geldi erhanın bindirdik ambulansa daha sonra aniyi bindirdik hastaneye gectik. erhan hastaneye geldinde kalbi durmuştu
elektro şokla tekrar hayata bagladılar sabaha kadar ordaydık sabah saat 6 civarı bida kalbi yenik düştü ve tekrar hayata bagladılar ama erhan için herseyin bitti andı çünkü kalbini yaklaşı 35 dk sonra calıştı yani beyin ölümü gercekleşti. doktorlar organ bagışı için 1 ci derece akrabalarını gelmesini istediler ..gercekler acıdır ama erhan kardeşimizin dayancak gücü kalmadı allahım ailesine sabır versin _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 27.04.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
akrep_kral, ın dediklerinden sonra sölenecek pek bişey kalmıyor sanırım.. keşke bir mucize olsa diyor insan ama nafile..
Arkadaşlar ya allah rızası için dikkat edin .. Yeter bu kaza haberleri kayıplar v.s ler. vew mutlaka o kaskı takmakla bitmiyor iş o kilidi boşuna yapmamışlar altını lütfen bağlayın.. böyle haberle bizleri üzmeyin.. Cidden her geçen gün motordan soğumama neden oluyor böyle haberler çünki kendi başıma gelmiş gibi üzülüyoryum..
Allah aşkına dikkat !!
Son söz her ne kadar sölemek istemesemde ailelere allahtan sabır dilerim. _________________
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 27.04.2007 - 13:14 Mesaj konusu:
Allah ailesine sabır versin.
Lütfen bu haberi ani ye söylemeyin şu an onun morale ihtiyacı var. Hastaneden çıkana kadar bekleyin. _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 27.04.2007 - 13:20 Mesaj konusu:
Çok üzgünüm ne dicemi bilmiyorum Allah rahmet eylesin. Kardeşimiz nur içinde yatsın. Ailesine sabırlar diliyorum onlar için çok çok zor bi durum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
akrep_kral, yeni haberler var biraz önce gökçe vuyu ile konuştum erhan'ın kanamasını durdurmuşlar ve erhan'ın babası yoğun bakıma girip oğlunun elini tutmuş yani görmüş bu bile güzel sevindirici haber.
arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınız yanlış bilgiler vermeyiniz iyi şeyler düşünelim lütfen ve dua'larımızı eksik etmeyelim erhan yaşıyacak _________________
Allahım nedir bu... insanın inanası gelmiyor... gencecik bir insan yok yere... Çok acı verici... Allah rahmet eylesin.. Ailesini de Allahım sabırlar versin... Dayanmak çok zor... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
kadiRR_delisi, arkadaşım nerden çıktı şimdi bu neden öldürdün sen erhan'ı o yaşıyor biraz önce bilgi aldım.ve inatla yaşayacakta lütfen iyi şeyler düşünün... _________________
Tarih: 27.04.2007 - 13:34 Mesaj konusu:
beyazkardelen79 Akrep kral yazdı. Dileğimiz yanlış bi bilgi olmasından yana..
akrep_kral demiş ki:
ama erhan için herseyin bitti andı çünkü kalbini yaklaşı 35 dk sonra calıştı yani beyin ölümü gercekleşti. doktorlar organ bagışı için 1 ci derece akrabalarını gelmesini istediler ..gercekler acıdır ama erhan kardeşimizin dayancak gücü kalmadı allahım ailesine sabır versin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız