Erhan çok güçlü ve hayat dolu bir çocuk.. İnanıyorum ki yaşayacak.. Biraz mücadele etmesi lazım, oda bu mücadeleyi verecek ve tekrar aramıza dönecek....dualarımız onunla..
Tarih: 27.04.2007 - 13:35 Mesaj konusu:
Lütfen dualarımızı esirgemeyelim ve pozitif düşünelim...Tanımıyorum kendisi ama biliyorum ki genç, gücü var, azmi var ve Erhan yaşayacak...siz de böyle düşünün.... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
beyazkardelen79, o zaman ben de yanlış yazdım... umarım yorumlarımla ömrünü uzatmışımdır dualarımız onunla.. _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Olumlu gelişmeler olmasına çok sevindim...Aksini düşünmek dahi istemiyoruz.Dilerim yoğun bakımdan çıktı haberini de alırız arkadaşımızın...Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
İki arkadaşa da geçmiş olsun dileleklerimi iletiyorum.
Dualarımız sizinle _________________ Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.
Benım artık bu tarz haberleri okumayı yüreğim kaldırmıyor, okurken ağlıyorum.
Heralde burada hakkında kaza haberı okuyacağım son insanlardan biriydi Ani diye düşünürdüm hep.Ani seni çok seviyorum,
Erhan'ı hiç tanımıyorum ama tüm kalbimle onun için dua ediyorum, umarım bir an önce sapasağlam ayağa kalkar.
Lütfen, lütfen çok dikkatli kullanalım, arkamızdan sevdiklerimizi ağlatmayalım arkadaşlar!!!
her ikisine de acil şifalar diliyorum.
erhan arkadaşımızında resmini görünce daha da üzüldüm. pırıl pırıl bir arkadaşımız. _________________ Kawasaki ZX-636R [full Akrapovic] [hyperpro]
arkadaşlar yeni aldığım bilgilere göre ani'nin ailesi izmir'e geldiler ve şu anda kızlarının yanında hastanedeler.sevindirici bir haberde ani için ani'nin yaşı daha genç olduğu için iyileşmeside o kadar kolaymış doktoruyla bizzat ben konuştum.inşalah erhan'la ilgili iyi haberleride vermek bana nasip olur.erhan seni çok seviyoruz lütfen bir an önce iyileşip aramıza tekrar katıl ve o gülen gözlerinle bize tekrar gülümse _________________
Allah ikisinede acil şifalar versin öncelikle Erhana tabi lütfen herkes pozitif düşünsün olumlu düşünsün gerçekten çok genç ve delikanlı bir arkadaşımız çok üzüldüm yazıcak bişey bulamıyorum..
Allah her ikisine de iyileşme gücü versin.. Sanırım Anicik atlatmış ama erhan kardeşimiz için çok üzülüyorum... Bir Dr. olarak söylüyorumher şey mümkündür...İnşallah sağlığına kavuşur...
Arkadaşlar ben ıkı arkadaşımızıda tanımıyorum ama olayı ogrenınce cok uzuldum. Bazı arkadaşlar başımız saolsun dıyıp bızıde burda moralman cokmemıze neden oluyo. Daha arkadasımız sanırım yogun bakımda. Yanı hala nefes alıp verıyo şuan. Onun ıcın şimdiden morallerımızı bozucu kelımelerden lutfen sakınalım. Benim içim rahat inşallah dualarımızlada Erhan arkadaşımız eskı sağlığına kavuşacak. Cenab-ı Allah acil şifalar versin, dualarımız sizinle... _________________ Bir Allah'ym Var Birde......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız