Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erhan çok güçlü ve hayat dolu bir çocuk.. İnanıyorum ki yaşayacak.. Biraz mücadele etmesi lazım, oda bu mücadeleyi verecek ve tekrar aramıza dönecek....dualarımız onunla..

Alıntı:

lütfen iyi şeyler düşünün...

beyazkardelen79, Bravo
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lütfen dualarımızı esirgemeyelim ve pozitif düşünelim...Tanımıyorum kendisi ama biliyorum ki genç, gücü var, azmi var ve Erhan yaşayacak...siz de böyle düşünün....
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, o zaman ben de yanlış yazdım... umarım yorumlarımla ömrünü uzatmışımdır Gülümsüyorum dualarımız onunla..

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olumlu gelişmeler olmasına çok sevindim...Aksini düşünmek dahi istemiyoruz.Dilerim yoğun bakımdan çıktı haberini de alırız arkadaşımızın...Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.... Üzgünüm
MTY61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul/Şişli

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki arkadaşa da geçmiş olsun dileleklerimi iletiyorum.
Dualarımız sizinle Üzgünüm
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem aniye, hem erhana Allahtan acil şifalar diliyorum....
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benım artık bu tarz haberleri okumayı yüreğim kaldırmıyor, okurken ağlıyorum.
Heralde burada hakkında kaza haberı okuyacağım son insanlardan biriydi Ani diye düşünürdüm hep.Ani seni çok seviyorum,
Erhan'ı hiç tanımıyorum ama tüm kalbimle onun için dua ediyorum, umarım bir an önce sapasağlam ayağa kalkar.
Lütfen, lütfen çok dikkatli kullanalım, arkamızdan sevdiklerimizi ağlatmayalım arkadaşlar!!!
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her ikisine de acil şifalar diliyorum.
erhan arkadaşımızında resmini görünce daha da üzüldüm. pırıl pırıl bir arkadaşımız.
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun çok üzüldüm hiç tanışmamış olsakta forumlardan tanıyorum Allah yardımcıları olsun
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçimde yine kocaman bi umut belirdi demin haberi okuyunca mahfolmuştum. Aslanım Erhanım yaşayacaksın sen....
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 27.04.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yeni aldığım bilgilere göre ani'nin ailesi izmir'e geldiler ve şu anda kızlarının yanında hastanedeler.sevindirici bir haberde ani için ani'nin yaşı daha genç olduğu için iyileşmeside o kadar kolaymış doktoruyla bizzat ben konuştum.inşalah erhan'la ilgili iyi haberleride vermek bana nasip olur.erhan seni çok seviyoruz Çoook seviyorum lütfen bir an önce iyileşip aramıza tekrar katıl ve o gülen gözlerinle bize tekrar gülümse Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ikisinede acil şifalar versin öncelikle Erhana tabi lütfen herkes pozitif düşünsün olumlu düşünsün gerçekten çok genç ve delikanlı bir arkadaşımız çok üzüldüm yazıcak bişey bulamıyorum..
Başa dön
Jam Çevrimdışı Jam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathmachine
Üye
Üye

Nereden: AKREP/izmir

MesajTarih: 27.04.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaşlarımıza.lütfen dikkat Üzgünüm
Başa dön
deathmachine Çevrimdışı deathmachine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DrCarpeDiem
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah her ikisine de iyileşme gücü versin.. Sanırım Anicik atlatmış ama erhan kardeşimiz için çok üzülüyorum... Bir Dr. olarak söylüyorumher şey mümkündür...İnşallah sağlığına kavuşur...
Başa dön
DrCarpeDiem Çevrimdışı DrCarpeDiem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vip035
Üye
Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben ıkı arkadaşımızıda tanımıyorum ama olayı ogrenınce cok uzuldum. Bazı arkadaşlar başımız saolsun dıyıp bızıde burda moralman cokmemıze neden oluyo. Daha arkadasımız sanırım yogun bakımda. Yanı hala nefes alıp verıyo şuan. Onun ıcın şimdiden morallerımızı bozucu kelımelerden lutfen sakınalım. Benim içim rahat inşallah dualarımızlada Erhan arkadaşımız eskı sağlığına kavuşacak. Cenab-ı Allah acil şifalar versin, dualarımız sizinle...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Sonraki
9. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal