Tarih: 27.04.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
çok çok geçmiş olsun şimdi gördüm çok üzüldüm inşallah ikiside eski sağlıklarına kavuşurlar... _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Allah her iki kardeşimizinde yardımcısı olsun.İnş kısa zaman içinde eski sağlıklarına kavuşurlar. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
yaaa bıktımm bu kaza haberlerinden yeterr artıkk ...
arkadaşlara çok geçmiş olsun durumu ağır olann arkadaşımızı umarım allahh ailesine bağışlarr arkadaşlarımızın ikisinede çok çok geçmiş olsun ya inanın haberii okudumm yıkıldımm makinanın başında öff ya yeterr artıkk _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
geçmiş olsun acil şifalar her iki arkadaşımızada.umarım biran önce sağlıkla aramızda olurlar _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 27.04.2007 - 16:36 Mesaj konusu:
Saat kaç oldu ya yeni bi bilgi yokmu? Erhanın durumu ne oldu? _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.04.2007 - 16:39 Mesaj konusu:
allah erhan kardesimin ailesine sabır versin anicik içinde büyük geçmiş olsun demekten baska bişey gelmiyor elimden çok üzüldüm daha bikaç gün önce konuştuğum kişi şimdi yok! bu çok acı hayat boş gercekten!! dikkat arkadaşlar lütfen dikkat! _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız