Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun şimdi gördüm çok üzüldüm inşallah ikiside eski sağlıklarına kavuşurlar...
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tomsawyer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta ilk defa katıldığım Cuma İzmir MD toplantısında tanışmıştım. Okurken gözlerim doldu, inşallah kısa sürede ikiside iyileşir...
Başa dön
tomsawyer Çevrimdışı tomsawyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gecmıs olsn.. bende yataktan cıkamıorm agrılarımdann ama bu durumda sanslıyım sanırımm

umarım bı an once ıkısıde saglıgına kavusur.. Üzgünüm
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah her iki kardeşimizinde yardımcısı olsun.İnş kısa zaman içinde eski sağlıklarına kavuşurlar.
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun ya...Üzüldüm gerçekten..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum acil şifalar diliyorum cok üzüldüm Beğenmedim Ağlıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
msscmotor
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimize geçmiş olsun dualrımız erhan kardeşimizle dev_adam da yanımda anicege iyi bakınn haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz. Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
msscmotor Çevrimdışı msscmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa bıktımm bu kaza haberlerinden yeterr artıkk ...
arkadaşlara çok geçmiş olsun durumu ağır olann arkadaşımızı umarım allahh ailesine bağışlarr arkadaşlarımızın ikisinede çok çok geçmiş olsun ya inanın haberii okudumm yıkıldımm makinanın başında öff ya yeterr artıkk Ağlıyorum
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisinede geçmiş olsun acil şifalar................

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çolk geçmiş olsun,ALlah acil şifa versin arkadaşlara....lütfen dikkayli kullanın arkadaşlar.. Ağlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun acil şifalar her iki arkadaşımızada.umarım biran önce sağlıkla aramızda olurlar Üzgünüm
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişşşş olsunnnnnnnnnn Üzgünüm
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat kaç oldu ya yeni bi bilgi yokmu? Erhanın durumu ne oldu?
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah erhan kardesimin ailesine sabır versin anicik içinde büyük geçmiş olsun demekten baska bişey gelmiyor elimden çok üzüldüm daha bikaç gün önce konuştuğum kişi şimdi yok! bu çok acı hayat boş gercekten!! dikkat arkadaşlar lütfen dikkat!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun ikisinede inşallah en kısa zamanda iyileşirler dualarımız onlar için.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Sonraki
11. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal