Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kamberhanı kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kamberhanı kaybettik

kamberhanı kaybettik
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 01:39    Mesaj konusu: kamberhanı kaybettik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu haberi gerçekten yazcağım aklıma bile gelmiyordu ama malesef erhan arkadasımızı kaybettik başımız sağolsun,allah rahmet eylesin,ailesinede sabır versin aninin durumu gayet iyi şimdilik kendisinede telefonla ulaşanlar bu haberi kendisine söylemesinler,onunda ameliyata girmeden morale ihtiyacı var....
not:ailesi kesinlikle motosiklet görmek istemiyor lütfen ama lütfen kimse motoru ile gelmesin gelen arkadaslarda biryerlere motorunu bırakıpta gelsin.....
irtibata geçmek isteyenler olabilir tel no:05336865232

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.04.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin...bir daha göstermesin..çok üzüldüm..... İstemiyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sanchez
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

!!!!!!!!!!!!!

Allah Rahmet eylesin... yakınlarına ve tüm motorseverlere başsağlığı dilerim.

Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin..

Anicik arkadaşımıza da geçmiş olsun diliyorum....

çok fena ya!!

latinforever.com
Başa dön
sanchez Çevrimdışı sanchez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 28.04.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanamiyorum,haberi yeni gördüm bir cirpida okudum sonuna dogru iyi bir haber alacagimi bekliyordum ama olmadi ,olmadi,olmadi...diyecek söz kalmadi,kelimeler burada malesef bitti.allah ailesine sabir versin.cok üzgünüm....

(arkadaslar erhanin resmi yok mu? olan biri varsa sayfaya koyabilir mi lütfen? tsk ler )
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun.. Üzgünüm Sevenlerine sabır diliyorum. Üzgünüm

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 28.04.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailesine ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum
başımız sağolsun Üzgünüm
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 28.04.2007 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cooooook zor bı durum allah rahmet eylesın yakınlarına metanet ve sabır versın Ağlıyorum
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.04.2007 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm hepimizin önceliklede ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum.Erhan arkadaşımızda sadece bizden önce oraya gitti.
Gelmek istiyen tüm arkdaşlarımıza özellikle rica edeiyoruz.Ailesi motor ile ilgili herhangi bir şey görmek motor sesi duymak istemiyor.Bu konuda hassas davranabilirsek iyi olur.

Toprağın bol olsun benim güler yüzlü arkadaşım.Mekanın cennet olsun....
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz yazıları sevmiyorum allah rahmet eylesin umarım trafik kazsında baska arkadaslarımızı kaybetmeyiz

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah geride kalanlara sabır versin , mekanı Cennet olsun...
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 28.04.2007 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine gencecik bir kardesimizi kaybetmisiz Üzgünüm
ERHAN`a söyleyebilecegimiz son sey maalesef Allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm
ANI en kisa zamanda sagligina kavusman dilegimle...Yasananlar aci da olsa hayat devam etmeli... Üzgünüm
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TESS
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 05:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım arkadaşımızı,
Dostumuzu,
Sırdaşımızı,
Dünya tatlısı kardeşimizi kaybettik!
Çok gençti,daha çok erkendi yaşama veda etmek için...
Bir anlık dikkatsizlik canımızın hayatına mal oldu...
Belki herkesin çıkartacağı,hayatın en büyük derslerinden birini öğrendik onu o yoğun bakım odasında yatarken gördüğümüzde...
Zamanı geriye alamıyoruz maalesef,
sevdiklerimizi her zaman yanımızda tutamıyoruz!
Hepimizin başı sağolsun!
Allah'tan rahmet diliyorum Erhan'ımıza ve kalanlara da sabır!
Başa dön
TESS Çevrimdışı TESS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 05:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 28.04.2007 - 05:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara bol sabır versin... Ağlıyorum
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 28.04.2007 - 05:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin Ağlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal