arkadaşlar bu haberi gerçekten yazcağım aklıma bile gelmiyordu ama malesef erhan arkadasımızı kaybettik başımız sağolsun,allah rahmet eylesin,ailesinede sabır versin aninin durumu gayet iyi şimdilik kendisinede telefonla ulaşanlar bu haberi kendisine söylemesinler,onunda ameliyata girmeden morale ihtiyacı var....
not:ailesi kesinlikle motosiklet görmek istemiyor lütfen ama lütfen kimse motoru ile gelmesin gelen arkadaslarda biryerlere motorunu bırakıpta gelsin.....
irtibata geçmek isteyenler olabilir tel no:05336865232 _________________
allah rahmet eylesin...bir daha göstermesin..çok üzüldüm..... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
inanamiyorum,haberi yeni gördüm bir cirpida okudum sonuna dogru iyi bir haber alacagimi bekliyordum ama olmadi ,olmadi,olmadi...diyecek söz kalmadi,kelimeler burada malesef bitti.allah ailesine sabir versin.cok üzgünüm....
(arkadaslar erhanin resmi yok mu? olan biri varsa sayfaya koyabilir mi lütfen? tsk ler ) _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Tüm hepimizin önceliklede ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum.Erhan arkadaşımızda sadece bizden önce oraya gitti.
Gelmek istiyen tüm arkdaşlarımıza özellikle rica edeiyoruz.Ailesi motor ile ilgili herhangi bir şey görmek motor sesi duymak istemiyor.Bu konuda hassas davranabilirsek iyi olur.
Toprağın bol olsun benim güler yüzlü arkadaşım.Mekanın cennet olsun.... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 28.04.2007 - 03:34 Mesaj konusu:
bu tarz yazıları sevmiyorum allah rahmet eylesin umarım trafik kazsında baska arkadaslarımızı kaybetmeyiz _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 28.04.2007 - 04:35 Mesaj konusu:
Yine gencecik bir kardesimizi kaybetmisiz
ERHAN`a söyleyebilecegimiz son sey maalesef Allah rahmet eylesin
ANI en kisa zamanda sagligina kavusman dilegimle...Yasananlar aci da olsa hayat devam etmeli...
Canım arkadaşımızı,
Dostumuzu,
Sırdaşımızı,
Dünya tatlısı kardeşimizi kaybettik!
Çok gençti,daha çok erkendi yaşama veda etmek için...
Bir anlık dikkatsizlik canımızın hayatına mal oldu...
Belki herkesin çıkartacağı,hayatın en büyük derslerinden birini öğrendik onu o yoğun bakım odasında yatarken gördüğümüzde...
Zamanı geriye alamıyoruz maalesef,
sevdiklerimizi her zaman yanımızda tutamıyoruz!
Hepimizin başı sağolsun!
Allah'tan rahmet diliyorum Erhan'ımıza ve kalanlara da sabır!
Tarih: 28.04.2007 - 05:27 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara bol sabır versin... _________________ tsquare-warhammer-çaydanlik (Basak-Umut- Honda Vtx1300)
Çaydanliğin bile parlağini severizzz!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız