Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 21.04.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
fotolarda bile çok güldüm oyun ne kadar keyifliydi allah bilir .kaç aylık emeğin sonucu işte hepinizi ayakta alkışlıyorum
MÜKEMMELSİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
Tarih: 22.04.2007 - 06:36 Mesaj konusu:
guzel bı gece gecırdıgınız bellı keske orada olabılseydım bız gıdıp goremedık ama saolsun ANTE ıle MRENDURO bızı oraya gıdıp gormus kadar ettıler tesekkurler elınıze saglık _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 23.04.2007 - 05:44 Mesaj konusu:
dezanj, haa işinmi yok dedin baklavalarla uğraşmıyacaksın artık yani...
Yeni işin hayırlı olsun... _________________ ride safe...
Burak Tavil
05555519198
CBR1000RR06
Uzun zamandır büyük bir gayret ile birbirimize sarılarak bu yolda yürümeye başladık ...
Gerek stresli ortamlar yaşadık, gerek ise kahkahalara boğulduk ...
Sırtımızı öyle bir duvara yasladık ki .. Biliyorduk o duvar hiç yıkılmayacaktı .. Ona Ne Kadar Teşekkür Etsek AZDIR .. > MrEnduro <
Herşeyin iyisi ile provalarımızı bitirdik ve artık sahne deme zamanı geldi ...
Sahne zamanımız geldiğinde kuliste bir heyecan sardı herkesi, kimseden çıt çıkmıyor ..
Herkesin yüzünde bir mutluluk, bir tebessüm vardı ...
İnanın o sahneye çıktığınız zaman hiçbirşey düşünmüyorsunuz, heycan yaşamıyorsun .. Kendini rolüne okadar kaptırmışsın ki ..
Seni izleyen yüzler, dinleyenler, kahkaha atanlar, çocuk sesleri kulaklarında çınlıyor ve sen daha bir mutlu oluyorsun ..
Çok güzel bir gündü .. Çalışmalarımıza, herşeye değdi ..
Bekle bizi Göztepe biz geliyoruz ...
Bu güzel anları bizlerle tekrar paylaştığınız için ( Ante,MrEnduro,cico-rider) Sizlere de çok teşekkür ederim ..
Sevgili Yönetmenimiz ve Değerli Oyuncu Arkadaşlarım;
Bunu tüm KALBİMLE söylüyorum Sizleri Çok Seviyorum .. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Süpersiniz dostlarım inanın aranızda olmayı çok isterdim ama işlerimden dolayı sizlerin yanında olamadım kusuruma bakmayın ne olur ama izmir turnesinde ölüyor olucam yine gelicem. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
arkadaşlar ilk önce tebrik ediyorum...süpersiniz..sizleri izlemek çok isterdim... bu güzel oluşumda emeği geçen arkadaşlara sevgilerrr....inanın bir daha olmasını çok isterim..başarılarınız daimi olsun..TEBRİKLER..
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: MOTOR DİYARI...
Tarih: 28.04.2007 - 07:51 Mesaj konusu:
cok guzel bır oyun emeklerıne saglık sanırım cok yorulmuşlar ılk karelerde uyuklayanlar dalıp gıdenler varr ama yınede tşk eder başarılarının devamını dılerımmmm.......
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 28.04.2007 - 19:55 Mesaj konusu:
Oyunumuzu kaçıranlar için Yarın (pazar 29 Nisan) saat 19.00 da Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezinde izleme şansları var..
Kaçırmayın derim _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız