Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kamberhanı kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kamberhanı kaybettik

kamberhanı kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olur işallah...bidaha böle acılar tatmayız işallah..
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır ihsan eylesin... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
ecem525
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:27    Mesaj konusu: :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın aılesıne sabır versin Ağlıyorum tabii bizedee Üzgünüm
Başa dön
ecem525 Çevrimdışı ecem525 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun, allah ailesine sabır versin
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ondeer
Üye
Üye

Nereden: ESKİŞEHİR

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ölüm ne bir ilk nede bir son.biz tüm tedbirlerimizi alıp korumalarımızı takıp, motora binince mantığımızı yolda bırakmadan, fazla sürat yapmadan yolumuza devam edelim. ama unutmayalımki bu yollar bizlerden çok kişeye mezar oldu. dua edelimde bizim ecelimizde motor üstünde gelmesin.erhan'a Alaahtan gani gani rahmet olur inşallah ailesine allah sabır versin. yaralı arkadaşız ani'yede acil şifalar

inadına kırmızı
Başa dön
ondeer Çevrimdışı ondeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok üzücü bir haber İstemiyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

Erhanım yapmayacaktın bunu bize. Güzel kardeşim mekanın cennet olsun. Bu kadar erken olmamalıydı. Ailesi ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. ailesi ve tüm sevenelrine allah sabır versin.
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarifi zor bir acı,allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, toprağı bol olsun... Allah ailesine ve hepimize sabır versin Ağlıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. Üzgünüm Ağlıyorum geride kalanlarina allah sabir versin
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 28.04.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Ağlıyorum Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin Üzgünüm

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 28.04.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok genç bir arkadaşımız Mekanı cennet olsun
Ailesi ve sevenleri için Allah'tan sabır diliyorum...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, ailesine ve hepimize sabır versin.

ÖLMEK İÇİN DEĞİL, ÖLENE KADAR SÜRMEK İÇİN...
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Sonraki
8. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal