Tarih: 28.04.2007 - 20:11 Mesaj konusu:
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar lütfen lütfen korumalara kasklara dahah özen gerçekten dikkatsiz sürücü çok, ancik e acil şifalar diyer arkadaşa allah rahmet eylesin
Tarih: 28.04.2007 - 22:10 Mesaj konusu:
tüm md ailesinin başı soğaolsun
arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat ve temkin _________________ yasam dalgalarin gücüyle sürüklenmek degil ona karsi durabilmektir.
Tarih: 28.04.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
anicik i ve erhan şahsen tanımıyorum.ancak anicik i tanımasamda forumlardan tanıyordum.
Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin.
anicik e de büyük geçmiş olsun.en yakın sürede düzelmesini temenni ediyorum.
haberi görünce gerçekten şok oldum.zaten bugün bir başka arkadaşımızın da ölüm haberinin topici vardı.birde bu üstüne gelince fena oldum.
lütfen dikkatli olalım.tekrar geçmiş olsun _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Tarih: 29.04.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
sıteye bır gun gırmedım ama gelınce boyle kotu haberlerle karsılasacagımı hıc sanmıyordum anıcık' a gecmıs olsun Erhan kardesımızınde topragı bol olsun Cok zor cok _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
ben erhanın kız arkaşının arkadaşıyım ve aramızda yaş farkı az olmasına rağmen abim gibi sevdiğim bi arkaşımdı.erhan öldüüüüüüü.bu siteye sırf onun resimlerini bulabilmek için üye oldum.cumartesi günü sabaha karşı 3.30 gibi vefat etti.o benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biriydi.aynı şekilde o da beni çok severdi bana hiç laf söletmezdiii.çok üzgünüm şu anda ne yazdığımı bile bilmez haldeyim.daha onunla yapıcak çok şeyimiz vardı.cenazesi pazar günü memleketi antalyada toprağa verildi.o gitti ama arkasında ailesi ve sevgilisi kaldı.ayrıca onlar kendi aralarında sözlüydü o kız nasıl hayata dönücek bunu nasıl başarıcaz.biz üzüldük ama annesi ve sevgilisi onunla birlikte öldüler.sizden ricam erhanın başka resimleri elinde olan varsa aranızda bana gönderebilirmisiniz.başımız sağolsun
Allah rahmet eylesin... gencecik bir can daha yitip gitti.. çok acı verici... sevenlerine sabır diliyorum... Hepimizin başı sağolsun... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız