Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

desdemona,
Alıntı:

toprağı bol olsun...
demissin. allah rahmet eylesin demek istedin herhalde..
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
se091tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.04.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum arkadaşlar tüm MD nin ve ailesinin başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ağlıyorum

Kony@ md te@m
Başa dön
se091tr Çevrimdışı se091tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 28.04.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar lütfen lütfen korumalara kasklara dahah özen gerçekten dikkatsiz sürücü çok, ancik e acil şifalar diyer arkadaşa allah rahmet eylesin
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 28.04.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her 2sınede buyuk geçmiş olsn diorum ve en kısa zamanda iyileşmelerini temnni ediorum işallah eksinden daha iyi olurlar
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bir haber gerçekten çok üzüldüm Üzgünüm Üzgünüm İstemiyorum
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of alllahım of yaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa.2 3 gun gırmesem suraya bırsey oluyor bı kotu haber alıyoruz.allahım yeter yaaaaaaaa nedır bu ıkı senedır kaza kaza kazaaaaaaaa.ahhhhhhh ya gencecık cocuklar. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 28.04.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cok güzel bir tutkumuz var.. güzel oldugu kadar tehlikeli

olan bu tutkumuzun gereken önlemlerini alarak yapalım...

bizler anne ,baba ve ailemize karşı sorumluyuz, onları üzmeye hakkımız

yok ....

anicik iyi salı günü ameliyata alacaklar,

erhan kardeşimizinde mekenı cennet olsun....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm md ailesinin başı soğaolsun
arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat ve temkin
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.04.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik i ve erhan şahsen tanımıyorum.ancak anicik i tanımasamda forumlardan tanıyordum.
Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin.
anicik e de büyük geçmiş olsun.en yakın sürede düzelmesini temenni ediyorum.
haberi görünce gerçekten şok oldum.zaten bugün bir başka arkadaşımızın da ölüm haberinin topici vardı.birde bu üstüne gelince fena oldum.
lütfen dikkatli olalım.tekrar geçmiş olsun Ağlıyorum
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 29.04.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıteye bır gun gırmedım ama gelınce boyle kotu haberlerle karsılasacagımı hıc sanmıyordum anıcık' a gecmıs olsun Erhan kardesımızınde topragı bol olsun Cok zor cok Üzgünüm
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 29.04.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun üzüldüm Üzgünüm
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GDFHDJK
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben erhanın kız arkaşının arkadaşıyım ve aramızda yaş farkı az olmasına rağmen abim gibi sevdiğim bi arkaşımdı.erhan öldüüüüüüü.bu siteye sırf onun resimlerini bulabilmek için üye oldum.cumartesi günü sabaha karşı 3.30 gibi vefat etti.o benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biriydi.aynı şekilde o da beni çok severdi bana hiç laf söletmezdiii.çok üzgünüm şu anda ne yazdığımı bile bilmez haldeyim.daha onunla yapıcak çok şeyimiz vardı.cenazesi pazar günü memleketi antalyada toprağa verildi.o gitti ama arkasında ailesi ve sevgilisi kaldı.ayrıca onlar kendi aralarında sözlüydü o kız nasıl hayata dönücek bunu nasıl başarıcaz.biz üzüldük ama annesi ve sevgilisi onunla birlikte öldüler.sizden ricam erhanın başka resimleri elinde olan varsa aranızda bana gönderebilirmisiniz.başımız sağolsun
Başa dön
GDFHDJK Çevrimdışı GDFHDJK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toprağı bol olsun... üzüldüm Üzgünüm İstemiyorum
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Allah rahmet eylesin... gencecik bir can daha yitip gitti.. çok acı verici... sevenlerine sabır diliyorum... Ağlıyorum Hepimizin başı sağolsun... Üzgünüm

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun , ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16 17, 18, 19  Sonraki
17. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal