Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler

Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

26 Nisan günü Erhan Kardeşimizin ölümüyle sonuçlanan kazada artcı olan arkadaşımız Ani nin, kaval kemiğindeki kırık için 2 Mayıs günü yapılacak olan ameliyatta kullanılmak üzere A Grubu Rh (+) Pozitif kana ihtiyaç vardır.

3 Ünite olan ihtiyaç için kan vermek isteyen arkadaşlarım,İZMİR 9 Eylül Ünv. si Kan merkezine 05.12.1987 doğumlu edit adına müracaat etmeleri rica olunur.

Hastane yetkililerinden aldığımız bilgi, A Grubu Rh Pozitif kan vermek zorunda olmadığımız, verilen herhangi bir kan grubu, uyuşan A grubu Rh Pozitif ile değiştirilebilineceği şeklindedir.

Salı gününe kadar zamanımız var.Verebilecek durumda olanların duyarlı olmalarını rica ederiz.

Ben geçen ay verdiğim için veremiyorum, yoksa bir saniye bile düşünmezdim.

En son HalilRR tarafından 29.04.2007 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benm uyuyo ama bursadayım izmire gelme şansım olsa ki bunu cok isterim bi dakka düşünmem Üzgünüm

ayrıca geçmiş olsun umarım kötü bişi çıkmaz Çoook seviyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD nin bu konuda duyarlı olucağını umuyorum msn den bu konunun yayılması ıcın bır calısma yapıcam sımdı...

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kan grubum O-Negatif
uysa seve seve veririm
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz istanbuldan versek kanı kızılaya elimizdeki belgeyi hastaneye fakslasak kan vermezler mi ? olur cevabı varsa ben yarın (pazartesi Cerrahpaşa kan merkezine gidip verebilirim kanı (A Rh+)
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda hıc bı suphem yok..!
madem her fırsatta biz bir ailyeiz dioruz o zaman gosterlim kardeşliğimizi..! maleesef bnm kan grubum uymuyor ama mutlaka bulcamızdan kuskum yok..!

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir ve yakın yerleşim yerlerinde ikamet eden arkadaşlarımız, eminim ki konuya duyarlı olacaklardır. Bu topici mümkün olduğunca yukarıda tutalım.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım gerekenn kan ıhtıyacını bulursunuzz gecmış olsunnnn Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş gereken kan bulunacaktır md buna gereken duyarlılığını gösterecektir Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilim mt netde topik açtım aynen kopyaladım...tel no soruyorlar baba...
KANKA35
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0 RH + benimki denizlideyim şu an burda yapabileceğim bir şey varsa seve seve Bravo
KANKA35 Çevrimdışı KANKA35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow demiş ki:
biz istanbuldan versek kanı kızılaya elimizdeki belgeyi hastaneye fakslasak kan vermezler mi ? olur cevabı varsa ben yarın (pazartesi Cerrahpaşa kan merkezine gidip verebilirim kanı (A Rh+)

aynı durumdayım hatta simdi gidip veriyim (aRh+)
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şu yazılan topicleri dogru düzgün okusanız. oarada kan grubunun önemi yazmıyor.

her hangi bir kanla değiştirilebileceğini yazmış halilrr kardesim.

ne garip forum oldu bu yahu..

halilrr ben çeşmealtındaki akrabaları arıyorum eğer müsaitlerse salıdan evvel gelip kan vericeklerdir..

acil şifalar diliyorum..
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben 9 eylüle yola çıkıyorum denk Armeni Ani Akçeoğlu adına bağışlayacam umarım başka bişey gerekmiyordur....saat 18:50 gibi ulaşırım...
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence MD OLARAK verılen adrese yakın olan arkadaslar durumu ne olur goz ardı etmesın sımdıden herkese tesekkur ederım
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal