Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 29.04.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
yeter ki gereken kan olsun izmir md olarak oraya tonlarca kan bırakırız pazartesi akşamı A rh - ve A rh + kan bırakacağiz _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 29.04.2007 - 16:00 Mesaj konusu:
arkadaşlar benim kanım tam olarak tutuyor,şu an gidemem ama yarın işim yok kesin olarak yarın gidip vericem.öğlen olmadan orda olurum. _________________ sinek
HALİL usta eyer takas olayı varsa hemen cıkıp geleyim böyle bir şeyo lursa hemen haberdar et geliyiM ....? _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Arkadaşlar ben az önce kan merkezinden geldim.Armeni Ani Akçeoğlu adına B(+) kanımı verdim takasa sokacaklarmış.İnşallah bir faydsası olurda en kısa zamanda iyileşir ve sevdiklerinin yanına sağlıklı birşekilde döner.Tekrar geçmiş olsun...
bizede yakısan bu gurur duydum abilerim,kardeşlerim.. yemın ederımkı cok duygulandım... herkez elınden gelenı yaptığı ıcın cok mutlu ve eminim.. _________________ nUmbEr One My R1
Tarih: 29.04.2007 - 17:43 Mesaj konusu:
anicik e tekrar gecmis olsun.ona acil sifalar dilegimizi tekrarlitoruz.
bizlerin kani uyuyor.ancak ,yas- kuru meselesi,bizden artik maalesef kan almiyorlar.ustelik istanbuldayiz. ama icimiz cok rahat olarak soyluyoruz ki, sadece izmirli MD li arkadaslarin verecekleri kanlar istenilenden cok daha fazla olacaktir.bunu hep birlikte gorecegiz,degil mi baskanimiz hakan dincer?
anicigi sevgilerimizle opuyoruz.kalktiginda belki bizim de ya vespamiz ya da mp3 umuz olacak.ona ,bize yaptigi ziyareti ,onu ziyaret edip oderiz.
salıya kadar vakit oldugu için bu gece vermedim yrn akşam üstü 2 kişi gelip kan vereceğiz merak etme birimiz b rh + birimiz a rh - İZMİR MD ANİ İÇİN SEFERBER OLACAKTIR ORAYA 100 ÜNİTE KAN CIKARIR vE CIKARACAKTIRDA _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
En son mdonurr tarafından 29.04.2007 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
halil arkadaşımızla görüşüp kan gurubunu bulabilecegimizi söylemiştiM benim kan gurubumda uymadıgından başka bir saglık kurulundan alıcaktım ama takas oldugu icin hic gerek yoK GidiP kan vericem yarın öglen sahat 1:00 da ordayım nasipse ...... anicik e tekrar gecmis olsun.ona acil sifalar diliyorum ......... _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız