Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler

Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeter ki gereken kan olsun izmir md olarak oraya tonlarca kan bırakırız pazartesi akşamı A rh - ve A rh + kan bırakacağiz

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selim81
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 29.04.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim kanım tam olarak tutuyor,şu an gidemem ama yarın işim yok kesin olarak yarın gidip vericem.öğlen olmadan orda olurum.
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.04.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic yukarı......................................................

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala veren olmadı ya koskoca izmirden biri çıkmadı mı yani?
Kan bankamıza baktım;
http://motordelisi.com/modules.php?name=Kan_Bankasi
isimleri tek tek yazmak istemedim lütfen duyarlı olalım biraz...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HALİL usta eyer takas olayı varsa hemen cıkıp geleyim böyle bir şeyo lursa hemen haberdar et geliyiM ....?
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben az önce kan merkezinden geldim.Armeni Ani Akçeoğlu adına B(+) kanımı verdim takasa sokacaklarmış.İnşallah bir faydsası olurda en kısa zamanda iyileşir ve sevdiklerinin yanına sağlıklı birşekilde döner.Tekrar geçmiş olsun...
Başa dön
ROTS Çevrimdışı ROTS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an balıkesırdeyım hemen ızmıre gecebılırdım ama kan grubum maalasef 0+ Üzgünüm
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizede yakısan bu gurur duydum abilerim,kardeşlerim.. yemın ederımkı cok duygulandım... herkez elınden gelenı yaptığı ıcın cok mutlu ve eminim.. Alkışlıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik e tekrar gecmis olsun.ona acil sifalar dilegimizi tekrarlitoruz.
bizlerin kani uyuyor.ancak ,yas- kuru meselesi,bizden artik maalesef kan almiyorlar.ustelik istanbuldayiz. ama icimiz cok rahat olarak soyluyoruz ki, sadece izmirli MD li arkadaslarin verecekleri kanlar istenilenden cok daha fazla olacaktir.bunu hep birlikte gorecegiz,degil mi baskanimiz hakan dincer?
anicigi sevgilerimizle opuyoruz.kalktiginda belki bizim de ya vespamiz ya da mp3 umuz olacak.ona ,bize yaptigi ziyareti ,onu ziyaret edip oderiz.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deep-impact
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim eger yarın iş yerinden bir ara izin alabilir isem gidicem.
Başa dön
deep-impact Çevrimdışı deep-impact Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger,
Alıntı:

Hala veren olmadı ya koskoca izmirden biri çıkmadı mı yani?
Kan bankamıza baktım;
http://motordelisi.com/modules.php?name=Kan_Bankasi
isimleri tek tek yazmak istemedim lütfen duyarlı olalım biraz...

salıya kadar vakit oldugu için bu gece vermedim yrn akşam üstü 2 kişi gelip kan vereceğiz merak etme birimiz b rh + birimiz a rh - İZMİR MD ANİ İÇİN SEFERBER OLACAKTIR ORAYA 100 ÜNİTE KAN CIKARIR vE CIKARACAKTIRDA Ağlıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...

En son mdonurr tarafından 29.04.2007 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kan grubum AB RH (pozitif) gerekli olursa yanınızdayım..
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar benim konuştuğum görevli arkadaş farklı ünite kanların takasa girdiğini belirtti.YANİFARKLI ÜNİTEDE OLABİLİR...
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcısı olsun gelmiş geçmiş olsun inşallah
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil arkadaşımızla görüşüp kan gurubunu bulabilecegimizi söylemiştiM benim kan gurubumda uymadıgından başka bir saglık kurulundan alıcaktım ama takas oldugu icin hic gerek yoK GidiP kan vericem yarın öglen sahat 1:00 da ordayım nasipse ...... anicik e tekrar gecmis olsun.ona acil sifalar diliyorum .........
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal