Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "İstanbul MDTK "Deli Doktoru" oyunu sona erdi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"İstanbul MDTK "Deli Doktoru" oyunu sona erdi

"İstanbul MDTK "Deli Doktoru" oyunu sona erdi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 29.04.2007 - 21:44    Mesaj konusu: "İstanbul MDTK "Deli Doktoru" oyunu sona erdi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Motor Delisi Üyesi dostlarım;
Uzun sayılacak bir sanat maratonumuzun İstanbul ayağını bugün(29 Nisan 2007 saat 19.00 itibarıyla) bitirdik.

Oyunumuzu izlemeye gelen MD üyesi olan olmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum, MDTK olarak, bizi yanlız bırakmayan 106 kişiye alkışları için de ayrıca teşekkürler..

Oldukça güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum, sahne heyecanını yaşamak, sahne toznunu yutmak ayrıcalığına ulaşan tüm MDTK üyelerine ve gönül verenlerine tüm MD huzurunda bir teşekkür daha etmek etmek istiyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İstanbul'da ki oyunumuzdan son fotoğraflar.. Bravo
Sevgilerimle... Çoook seviyorum
MrEnduro/Volkanhan

Oyunda müzik ve efekt işerini büyük bir disiplinle yürüten ve aksatmayan sevgili Ante/Halil'e özel teşekkür Alkışlıyorum

En son MrEnduro tarafından 30.04.2007 - 07:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeMeTeY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul&Ay?e&Birgül&Arh+

MesajTarih: 29.04.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyun öncesi moralim bozulduğundan, birşey diyemiyorum..
İlk oyun kadar iyi olmadı diye düşünüyorum.. Beğenmedim

En son SeMeTeY tarafından 29.04.2007 - 22:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
SeMeTeY Çevrimdışı SeMeTeY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 29.04.2007 - 21:56    Mesaj konusu: tebrik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Gelemediğimiz için üzgünüm bugün gezi yaptık maalesef,
http://www.motordelisi.com/ftopicp-859165.html#859165
Emeklerinize sağlık, çok uğraştınız yagmur, çamur, kar, demeden provaları yaptınız en sonunda oyun oynandı tebrikler,
Öncelikle bu işi organize eden Volkan bey ve diğer bütün emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum .
Bir motorsever olarak MD nin böyle kültürel faaliyetlerinin olmasından gurur duyuyorum,
Yeni oyunların ve organizasyonların devamını dilerim.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 29.04.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, size vede tüm emeği geçen delisi arkadaşları kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

darısı başımıza.................

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 29.04.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeMeTeY,
Alıntı:

Sadece merak ettiğim,ben bu oyunda oynamadımmı?

sayın MDTK üyesi sevgili Oyuncum, bu soruyu hangi manada sordunuz?
espirsi varsa pek anlayamadım. Fotoğrafınız ise mesele yeterince var isterseniz yakından bir daha bakınız Sinirlendim yok daha falası neden yok diyorsanız kendinize bir fotoğrafçı tutup bol bol çektirip siteye ekleyiniz bence hiç mahsuru yok.. Delirdim
Ya da yoruldunuz yatıp dinlenin sabah görürsünüz belki göremediğiniz fotoğraflarınızı, iyi geceler Göz kırpıyorum

Alıntı:

Oyun öncesi moralim bozulduğundan, birşey diyemiyorum..
İlk oyun kadar iyi olmadı diye düşünüyorum..

eleştirilerinizi yapma hakkınız var tabi sevgili Semetey ama 2 de bir değiştirip durmazsanız daha iyi olur.. yazınızı kopyalayıp cevapladığımdan komik bir durum oluyor..
Oyun gayet başarılıydı siz dahil..

KAWAKARTAL, güzel ve destekleyici sözlerin için teşekkürler. Gelmişsin kadar sevindim Alkışlıyorum .
mustafa456, teşekkürler, sizlerinde oldukça başarılı bir oyun çıkartacağınızı düşünüyorum, yüreğini koyarak yapılan her iş başarıya ulaşır.
Güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekkürler.
sevgilerimle.
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 29.04.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum ve basarilarinizi yeni oyunlarda sürdürmenizi diliyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 29.04.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, ve takım arkadaşları. şişlideki gösterinizden sonra buna katılmak kısmet olmadı iyi bir performans cıkardıgınızdan eminim sanatsal faliyetlerinizin devamını bekliyorum. başarılar Bravo
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 29.04.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gece bizimle orada olup, bizi izleyen ve heyecanımızı bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Tiyatro sonrasında ise Bostancı Efes Corner'a gidip kutlama yaptık.Sonra biz 6 kişi hızımızı alamayıp, Taksime latin gecesine gittik. Tek danseden ben olmama rağmen, SEdat, SErap, Burçak, Ayşegül ve Onur da pistten inmediler. Süperlerdi. resimleri bilahare ekleyeceğim. Gülümsüyorum

Teşekkürler MD, Teşekkürler Mr Enduro ve teşekkürler tüm MDTK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 30.04.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, uleyn iyi ki bir latin kursuna gittin ha... Eğlence deyince ertik aklına latinden başka bir şey delmiyor.... Iııykkk... :P :P Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2007 - 05:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iii iii gusel olmyus mdtk tesekkurler
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 30.04.2007 - 05:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 2.kez oyunu sergilemişsiniz tebrikler

malum sebeblerden katılamadık.

izmire de bekliyoruz...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 30.04.2007 - 05:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim Bravo
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, Emeğinize sağlık hocam Alkışlıyorum
Oyuncu arkadaşlarıda hepsini tek tek tebrik ederim, herkes çok başarılıydı Alkışlıyorum
Şu amatör kelimesini kaldırsanız diyorum artık Gülümsüyorum İyi fikir
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi yanaştıramadık motoru Gülümsüyorum .. İkinci kez izledim, biraz daha fazla heyecan vardı ama toparlama daha hızlı oldu, biz dahil tüm izleyenler keyif aldı, herşey için teşekkürler Bravo

Bu arada Corner'da hesabını vermeden giden arkadaşlar Sinirlendim

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 demiş ki:
MrEnduro, Emeğinize sağlık hocam Alkışlıyorum
Oyuncu arkadaşlarıda hepsini tek tek tebrik ederim, herkes çok başarılıydı Alkışlıyorum
Şu amatör kelimesini kaldırsanız diyorum artık Gülümsüyorum İyi fikir

eko_r1, neden ki? Amatörlük yapılan işin niteliğini veya kalitesini belirleyen bir şey değildir... Amatörlük sadece bu işi para için yapıp yapmadığını belirten bir kelimedir... Nice guruplar vardır ki Amatör kelimesini yıllarca taşıyıp nice profesyonellerden daha iyi... Ha sen MDTK'daki kişilere maaş bağlayacaksan ayrı....

TDK: Amatör :Bir işi para kazanmak için değil, yalnız zevki için yapan. ve bence arkadaşlarımız bunu büyük bir zevkle hatta kendi ceplerinden para harcayarak yaptılar...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal