Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)

İzmir'de kaza olmuş. (Ani ve Erhan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin başımız sağolsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GDFHDJK, Başımız Sağolsun.... Üzgünüm
Dün Akşam Üstü Ani İle Görüştüm Salı Günü Kendisini Ameliyata Alıyorlar.Canı Biraz Sakkın Onun Dışında Aksi Bir Durum Yok.
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, annesine ve sevdiklerine sabır versin
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle durumlarda uzun süre kendime gelemediğim için yazamıyorum ilk haberi okuduğumda zaten içim cızz etti erhanın kurtulacağını ümit ettim kaybettiğimizi öğrenince daha da kötü oldum bu hafta sonu motora dahi binmedim. Allah rahmet eylesin Ailesine kız arkadaşına sabırlar versin.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 30.04.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşanan olaylardan gerçekten çok üzüldüm.
Umarım böyle şeyler birdaha yaşanmaz.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin geride kalanlarına sabırlar versin
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 30.04.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aninin cep numarasını alabilcegim kimse varmı?
Başa dön
tgc Çevrimdışı tgc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum. Ağlıyorum

Sevgili Ani bir an önce iyileşmen ve aramıza dönmen dileğiyle..
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 30.04.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaferRR demiş ki:
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum. Ağlıyorum

Sevgili Ani bir an önce iyileşmen ve aramıza dönmen dileğiyle..
Manisadaki draglarda tanımıştım kamberhan'ı,
çok tatlı bir gençti!!!
Çok üzüldüm!
Allah rahmet eylesin!
Başa dön
jumper Çevrimdışı jumper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün açtım pc.mi ve aldığım bu haber inanın bende hepimiz kadar üzüldüm.ne diyebilirim.ani'ye geçmiş olsun.erhan'ın ailesine ve tüm yakınlarına bizler de dahil ALLAHsabır versin mekanı cennet olsun Üzgünüm Üzgünüm
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 01.05.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağolsun diyecek bişi yok gerçekten çok üzüldüm, erhanı tanımazdım ama aniyi yakinen tanıyorum telefon ettim kazadan sonra bi kaç kere, şimdide aradım erhanın öldüğünden hala haberi yok ve ameliyatıda 1 hafta ertelenmiş boğazında enfeksiyon oluşmuş... ama durumu iyi bir ciddiyeti yok..

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
biz de, heyocan olarak,haberi simdi okuduk. ve şoke olduk. anicikle, bu siteye yeni girdigimiz 1.5 yil once,herzamanki alcak gonulluluguyle bizi ziyaret ettiginde tanismistik.onu hep izledik ve cok sevdik.ona ve arkadasina acil sifalar diliyoruz. gercekten cok uzulduk. keske izmire gitmeyipte longrider in resim sergisi acilisina gitseydi.anicik bu , sagi solu belli olmuyor. bu ozelligini cumoni de iyi bilir.

Sevgili Heyocanlar bu mesajla adımı anmamış olsalardı olaydan habersiz kalacaktım. Anicik hep derdi "benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez" diye... Kız haklı galiba!!! Ne diyelim? Umarım bu en kötüsü ve sonuncusu olur!

Ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve motorcu camiamıza metanet diliyorum. Ani'ye de kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmesi temennisi ile geçmiş olsun diyorum.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 07.05.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi motor kazası olursa olsun
ben dayanamıyorum bu tür olaylarda susmak en iyisi oluyor...

ve bu tür konulardan dolayı bu siteden kopmak istediğimdem de olmuyor değil.
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 19.05.2007 - 06:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar eminim hepiniz bu olayı bizzat birebir yaşayan biri olarak benden dinlemek istersiniz. perşembe akşamı hep beraber maçı izledikten bir süre sonra go-cart'a gitmeye karar verdik. ben anicik- kamberhanerhan ,vuyu gökçe-akrep-kral velit , beyazkardelen79 nur - mustafa456 mustafa, ibRRahim ibrahim hep beraberdik. go cartımızı yaptık evlerimize dağılacaktık. motoru izmir içerisinde hep ben kullanmıştım. erhan hep benim artçım olmuştu. go cart çıkışında ısrarla motoru yine ben kullanmak istedim. ancak velit ' erhan sen kullan, aniye verme' demişti. erhanın da biraz işine geldi. ben biraz isteksizce bindim motora. erhandan duyduğum son sözler 'bu gece ben kullanayım, yarın sen doya doya kullanırsın' olmuştu. bindik yola çıktık. yola çıkmamızdan 2-3 dk sonra olanlar oldu.
3 motor gidiyorduk, biz 3. motorduk. yol karanlıkı hiçbir işaretleme ve ışıklandırma yoktu. sağlı solllu meraları seraları olan asfalt dökülmüş bir köy yolu gibiydi. sürekli ve keskin virajları vardı. birden erhanın sollamaya çktığını farkettim. dengeyi bozmamak için sağa sola değil, hep erhanın kaskına bakıyordum. ancak bir anda önümüzdeki iki motoru sağ ön tarafımızda görmeye başladım, o anda sollamaya çıktığımızı anladım. sanırım erhan yolu tek yön zannetmişti. ama arkadaşlar erhanın bu yolu bildiğini, sürekli bu yolu kullandığını dolayısıyla yolun gidiş geliş olduğunu bilmesi gerektiğini söylediler. buradan sonra erhanın neden sollamaya çıktığını anlam verememiştim, üstelik virajda idi. daha sonrasında herşey saliselik olaylardı. viraja çıktık ve çıkmamızla virajın arkasından gelen arabayla çarpışmamız bir oldu. daha sonra bir sessizlik bir kararma oldu ve kendimi bir anda yerde buldum. sırtütü yatıyordum yerde. o an kalkmaya çalışmadım. olaylara anlam vermeye çalışıyordum. otoyola düştüğümü zannettim, sadece dua ediyordum üzerimden araba geçmemesi içindi. yani kısaca ölümü bekliyor gibiydim. daha sonra birden etrafımda toplanan insanlar ve önümde durmuş arabalar görünce kaldırıma düştüğümü anladım, birazcık olsun rahatladım. tam o anda bağırış çağırış sesleri 'erhanın başından kanlar akıyor' çığlıkları, 'ambulanstan önce çekiciler geldi' söyleşmeleri kulağımda çınladı. kaza yerinde zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. bana kazadan hemen sonra 1-2 dk içerisinde ambulans geldi zannettim. meğersem ambulansın gelmesi en aşağı 15 dk yı bulmuş. sanırım o anda dşüncelerim donmuştu. vücudumdaki eklemleri tek tek hareket ettirmeye çalıştım. sol bilek sağlam, sol kol sağlam , sağ bilekte hareket var ancak biraz acıyordu, sağ dirsekte hareket var ancak acıyordu. boynumu hafifçe kaldırdım sağlamdı. kafama yoğunlaştım ağrı acı varmı diye, yoktu. kaskla kaldırım arasındaki mesafe, yani kask kalınlığı aynıydı, kaskta darbe yoktu, sağ bacağı çektim ittim sağlamdı ayak bileği sağlamdı, ancak sol bacağı kaldırmak istediğimde sanki orada bacak yokmuş gibiydi, kaldıramadım. hafifçe boynumu kaldırıp bacağıma baktığımda bacağımın kaval kemiğinden kırılmış ve geriye dönmüş olduğunu gördüm. tamam dedim kendi kendime 'sadece bacağım kırılmış' dedim. daha sonra çarpıştığımız arabadaki sürücü geldi yanıma. kaskımı çıkarmak istedi. ben 'doktor gelene kadar çıkarmayın lütfen' dedim. o da ...üniversitesinde öğretim üyesi olduğunu söyledi, kaskımı çıkardı. ona engel olamadım. o anda sol bacağımı yerle temasını önlemek için kendime doğru sağlam kolumla çektim ve yanımda benim için üzülen bir kadına kolumun bacağımı tutmaktan yorulduğunu ve bacağımı tutmasını istedim. o sırada ambulans geldi. erhanın durumu acil olduğu için onu bindirip gönderdiler. o sırada hala kadın bacağımı tutuyordu. 5-10dk içinde ikinci ambulans geldi ve beni ambulansa bindirdiler. ambulanstaki kadın tek tek kemiklerimi kırık çıkık varmı diye kontrol ederken diğer adam da kırık bacağımı çekip yerine oturttu. o anda düşüncelere o kadar çok dalmıştım ki ne ağrı ne acı hissediyordum. daha sonra hastaneye geldik. birkaç polis başıma toplandı, rapor tutmak istiyorlardı. erhanın yoğun bakıma alındığını öğrendim. sürekli içimden 'umarım iyi olur' diye dualar ediyordum. daha sonra beni ortopedi bölümünde bir odaya çıkardılar. sağolsun arkadaşlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. hepinize çok teşekkür ediyorum. bizim için elinizden gelen herşeyi yaptınız. gerisi Allah'ın takdiriydi. hepimizin başı sağolsun.

bu yazıyı yazmak oldukça uzun sürdü. tek kolla yazı yazmak hiç de kolay olmuyor. ama Allah'a şükür yazı yazabileceğim sağlam bir kolum , sekerek te olsa yürüyebileceğim bir bacağım var. kırık çıkığım da zamanla iyileşecek. Allah'ım sen bizi koru ne olursun Üzgünüm

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.05.2007 - 06:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, Canım kardeşim elbette senin için zor olsa gerek
okuyunca o anı canlı canlı yaşadım sanki teşekkürler
sana tekrar büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum
Erhanın mekanı cennet olur inş.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
18. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal