Milliyet'in Cumartesi ekinde "Motosiklet Günlüğü" köşesinde İstanbul MDTK'nın haberi çıkmış Paylaşmak istedim
"Motordelisi" sahneye çıktı
En aktif motosiklet topluluklarından Motordelisi, aylardır provalarını yaptıkları "Deli Doktoru" isimli oyunu 15 Nisan'da Şişli Kültür Merkezi'nde sahneledi. MrEnduro nikli Volkan arkadaşımızın girişimleriyle kurulan Motor Delisi Tiyatro Kulübü'nün (MDTK) ilk oyununun galası izleyiciler ve oyuncuları fazlasıyla tatmin etti.
"Deli Doktoru"nu ikinci kez yarın Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde sahneleyecek olan MDTK önümüzdeki haftalarda bir de İzmir turnesi planlıyor. İzmirli motordelilerinin de bir tiyatro kulübü kurduğunu hatırlatalım. Motordelisi arkadaşlarımı kutluyorum.
Milliyet-Cumartesi "Motosiklet Günlüğü" Menderes Özel
Tarih: 30.04.2007 - 11:12 Mesaj konusu:
bu işin temelini atan arkadaşları alkışlıyorum hiç bir motosiklet grubunda bu kadar güzel etkinlikler yok... _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tarih: 30.04.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
gurur verici dogrusu,emegi geçen herkesi tebrik ederim ben şahsen yakından ilgilenmedim ,tabi bu duyarsızlık degil ama açıkcası güzel etkinlikler için ugraşıp emek veren tüm MD li arkadaşların hakettikleri yere gelmelerini ve başarılarını kalıcı kılmalarını dilerim.. _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Çok güzel bir çalışmanın altına imzalarını atmışlar izleme fırsatı bulamadım..Okul-dersane yüzünden umarım yazın tekrarını yaparlar gelip izleme şansını yakalarız....BAşarılar diliyorum. _________________
MD adına gercekten cok sevindiri Her konuda böyle aktif olmak,bizlerin duyulmasını saglamak cok mutlu ediyor paylaşım için teşekkürler cozy ... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
emeği geçen herkezi kutluyorum ellerine yüreklerine sağlık bu tür etkinliklerle motordelisi kulübümüzü tanıtmış oluyoruz motor kullanıp bu siteden bu guruptan bu organizasyonlardan haberleri olmayanlar var halkımızı bilinçlendirip katılımı arttırmaya çalısmalıyız ben bütün motor kullanan arkadaşlarımı siteye yönlendiriyorum aynı şeyi sizdende bekliyorum _________________ motorsuz_motorcu_:)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız