Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tvs apache video

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tvs apache video
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : HYOSUNG 25OR

MesajTarih: 27.04.2007 - 10:32    Mesaj konusu: tvs apache video Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.youtube.com/watch?v=XYAbfWAoU_Q

İŞTE OLAY BUDUR

ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH Gülümsüyorum
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ozonic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 30.04.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Re: tvs apache video Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

izninle Göz kırpıyorum

En son Ozonic tarafından 30.04.2007 - 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.04.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakayı aldım, bu motoru hayatta almam Dil çıkarıyorum
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 30.04.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla aşmış bunlar yaw harikalar gerçekten tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 30.04.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun Bir video da benden..

http://www.youtube.com/watch?v=FRMw7BcPf-E

Bravo Bravo Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ozonic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 01.05.2007 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

izninle Göz kırpıyorum
merak ettim nasıl bir video muş
link olarak yayınlandığı vakit izleyemiyorum
bende böyle yaparak izliyorum
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlaşılan bu Hindu'ya baya bir sempatiniz olmuş. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.05.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şuna eminin çok yakında apache patlaması yaşanacak apache'yi ilk fuarda gördüm acayip hoşuma gitti model tasarım süper makine 'ye nerden baksan süper gözüküyo apache çıkmadan önce kafamda yeni başlayanlar için olan modeller vardı ama şimdi kafamda tek bir makina var o da apache şuan aynı firmanın scooter'ını kullanıyorıum hiçbir şikayetim yok tvs scoty pep'den tvs apache'ye geçecem en kısa zamanda bu arada erol88 video güzelmiş...
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat, olamaz da zaten bu markadan sıkayetı olanı gormedım bende zaten ondan aldım 6 tane damacana su tasıyor senın motorun rahat ol hayatta bozamassın sen o motoru (uzerınde zıplamassan tabi) Dil çıkarıyorum

Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 06.05.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bence tvs mükemmel bi alet benim ilk göz ağrım kendisi 2 yıl önce wardı ama eski modeli taş gibi motor suanki yeni cıkanıda öledir sanırım bu arada ben cok parça sorunu cekiodum hala öle galiba parcaları kolay bulunsa on numara bi cihaz bence ybr den kat kat daha iyi

BeN YaŞaDıKCa SeN CaDDLıYaCaKSıN
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.05.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. video kopardı beni elinize emeğinize sağlık...mademki böyle bi topic acıldı TVS apache kullanıcıları biraz motorlarından bahsetsinde daha faydalı bir topic olsun... Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.youtube.com/watch?v=NksisH7oS3U işte suzukı kalıtesı ıle tvs nin iş birligi olan fierro modeli kalıte konusunu kapatalım artık kalıte kesın tıp kaldı artık begenenler alsın

Başa dön
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için saol guzel vıdeolar valla ınsan gaza gelıyo youtubede bırdunya vıdeo var daha cok onları koymasını bılen varsa eklerse sevınırım buraaya Motordelisi Dans
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fenaaa sayılmazzzz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
muharrembr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 25.05.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bende yeni apache aldım buradan esinlenerek bu aradaben sakarya akyazıdayım mukemmel bi şey çok tereddüt ettim alırken nasıl iyimi diye ama daha önce yamaha rx115 kullandın 5 sene bu daha bi değişik güzel geldi bana mukemmel bişi bi kere süspansiyon harıka frenler öyle çekiş mukemmel yakıt sarfiyatı oldukça cimri ben çok etkilendim ben akyazıdaki gözalandan aldım allah razı olsun bana kolaylıkta gösterdi buradan kendine bana bunu almamda çok rolu olduğundan çok teşekkür ederim allah razı olsun

Son Mesajdan 20 saniye:

he buarad bütün arkadaşlara hiç çekinmeden gözü kapalı almalarını tavsiye ederim
Başa dön
muharrembr Çevrimdışı muharrembr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal