Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 28.04.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bu habere en çok ben sevindim çünkü işim cıktı gelemiyecektim iyi oldu bence

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.04.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke o hala aramızda olsaydı da hep beraber güle eğlene bir hafta sonu geçirseydik Üzgünüm

Ama ne yazıkki bu motora biniyoruz ve buna benzer olayları ne yazıkki her zaman duyacağız. Üzgünüm İstemiyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deep-impact
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kararınıza saygı duyuyorum arkadaşlar erhanın ailaesi ve yakınlarına allahtan sabır diliyorum lütfen herkes dikkatli olsun çünkü daha yapacak çok işimiz var.
Başa dön
deep-impact Çevrimdışı deep-impact Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 29.04.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kazasız belasız inşallah bu hafta sonu gelirsiniz hakan abiciğim en güzel kararı aldınız zaten gelsenizde daha buruk bir gezi olacaktı.
allah kaza bela vermesin kimseye inşallah ..
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
philip_morris_sa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 29.04.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum benimde işim çıkmıştı gelemeyecektim. Üzgünüm
Başa dön
philip_morris_sa Çevrimdışı philip_morris_sa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KANKA35
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memleketin güzel havasını getirin buraya bende burdayım ekstra bir şey çıkmazsa bende takılıcam bekleriz .
KANKA35 Çevrimdışı KANKA35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta gelemediğimiz için üzgünüz.Ama ancak böyle bir durumda gelemezdik ve ne yazıkki böyle bir durumda oldu Üzgünüm Denizli de bu gezi için ciddi bir hazırlanma olduğunu biliyoruz. Nasipse bu hafta sonu artık.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yerdelen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vet enim için öenmli son projemide sizlere açıklayıp bende türkiyeden ayrılmak istiyorum belki belki sizlerden sonra bir şeyler değişr bilmiyorum bu arada sipariş motorda sorun var gümrükte dilerim sistemi yetiştiririm

saygılar
Başa dön
yerdelen Çevrimdışı yerdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman kesin geliyorum 6 mayıs heralde evet evet öle 6 mayısta bende ordayım başımız saolsun
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.04.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6 Mayıs ta eglenceli,güvenli ve keyifli bir gezi için tüm MD üyelerini birarada görmeyi diliyoruz.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.04.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum bir ara KONYA yada uğrayın sizleri misafir etmekten zevk alacağız hep beraber olalımtüm MD ciler Çok gülüyorum

Kony@ md te@m
Başa dön
se091tr Çevrimdışı se091tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 30.04.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie, kardeşim halilr1 önce beni yakalması lazım Çok gülüyorum

öyle bi ihtimalde olmadı için abim biraz tozumu belki görür... ama bak

belki diyom Şok oldum

bana motor kullanmasını tek teker yapmasını halilr1 ögretti ama üzgünüm

boynuz kulağı gecermiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum halilr1 abi yaşlandın artık cekil önümden de

teker yapayım Çok gülüyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OooO burda ne ilginc muhabbetler varmıŞ Gülümsüyorum selam akrep_kral selam topic sakinleri artık arama motorunda tek teker diye armalar yapıyorum ve nedense hep akrep_kral cıkıyor Göz kırpıyorum bu gezide bunlunmak ve velit tektekerrini görmek istiyorum Delirdim
TESS
Üye
Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz gezin bakalım denizlilerde,
ben o sıralarda körfez pistinde yarışıyo olucam..
Kaçırmış oluyosunuz doğal olarak yarışları ama başka sefere inşallah Göz kırpıyorum
Keyifli sürüşler diliyorum herkese!
Başa dön
TESS Çevrimdışı TESS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yusufvmax
Üye
Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumda ufak bi sorun var halledersem ilk defe sizinle beraber olacam
Başa dön
yusufvmax Çevrimdışı yusufvmax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11 12, 13, 14  Sonraki
11. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal