Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.04.2007 - 15:51 Mesaj konusu:
Keşke o hala aramızda olsaydı da hep beraber güle eğlene bir hafta sonu geçirseydik
Ama ne yazıkki bu motora biniyoruz ve buna benzer olayları ne yazıkki her zaman duyacağız. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kararınıza saygı duyuyorum arkadaşlar erhanın ailaesi ve yakınlarına allahtan sabır diliyorum lütfen herkes dikkatli olsun çünkü daha yapacak çok işimiz var.
Tarih: 29.04.2007 - 11:43 Mesaj konusu:
arkadaşlar kazasız belasız inşallah bu hafta sonu gelirsiniz hakan abiciğim en güzel kararı aldınız zaten gelsenizde daha buruk bir gezi olacaktı.
allah kaza bela vermesin kimseye inşallah ..
memleketin güzel havasını getirin buraya bende burdayım ekstra bir şey çıkmazsa bende takılıcam bekleriz . _________________ 35 tam 35
izmirli olmak gerçekten bir ayrycalyktyr. izmir35tam35@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 29.04.2007 - 14:43 Mesaj konusu:
Bu hafta gelemediğimiz için üzgünüz.Ama ancak böyle bir durumda gelemezdik ve ne yazıkki böyle bir durumda oldu Denizli de bu gezi için ciddi bir hazırlanma olduğunu biliyoruz. Nasipse bu hafta sonu artık. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
vet enim için öenmli son projemide sizlere açıklayıp bende türkiyeden ayrılmak istiyorum belki belki sizlerden sonra bir şeyler değişr bilmiyorum bu arada sipariş motorda sorun var gümrükte dilerim sistemi yetiştiririm
ozaman kesin geliyorum 6 mayıs heralde evet evet öle 6 mayısta bende ordayım başımız saolsun _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
OooO burda ne ilginc muhabbetler varmıŞ selam akrep_kral selam topic sakinleri artık arama motorunda tek teker diye armalar yapıyorum ve nedense hep akrep_kral cıkıyor bu gezide bunlunmak ve velit tektekerrini görmek istiyorum _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Siz gezin bakalım denizlilerde,
ben o sıralarda körfez pistinde yarışıyo olucam..
Kaçırmış oluyosunuz doğal olarak yarışları ama başka sefere inşallah
Keyifli sürüşler diliyorum herkese!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız