Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1261 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 01.05.2007 - 08:57 Mesaj konusu:
şuna eminin çok yakında apache patlaması yaşanacak apache'yi ilk fuarda gördüm acayip hoşuma gitti model tasarım süper makine 'ye nerden baksan süper gözüküyo apache çıkmadan önce kafamda yeni başlayanlar için olan modeller vardı ama şimdi kafamda tek bir makina var o da apache şuan aynı firmanın scooter'ını kullanıyorıum hiçbir şikayetim yok tvs scoty pep'den tvs apache'ye geçecem en kısa zamanda bu arada erol88 video güzelmiş... _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
designserhat, olamaz da zaten bu markadan sıkayetı olanı gormedım bende zaten ondan aldım 6 tane damacana su tasıyor senın motorun rahat ol hayatta bozamassın sen o motoru (uzerınde zıplamassan tabi) _________________ 250 R HYOSUNG
arkadaşlar bence tvs mükemmel bi alet benim ilk göz ağrım kendisi 2 yıl önce wardı ama eski modeli taş gibi motor suanki yeni cıkanıda öledir sanırım bu arada ben cok parça sorunu cekiodum hala öle galiba parcaları kolay bulunsa on numara bi cihaz bence ybr den kat kat daha iyi
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 06.05.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
2. video kopardı beni elinize emeğinize sağlık...mademki böyle bi topic acıldı TVS apache kullanıcıları biraz motorlarından bahsetsinde daha faydalı bir topic olsun... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
http://www.youtube.com/watch?v=NksisH7oS3U işte suzukı kalıtesı ıle tvs nin iş birligi olan fierro modeli kalıte konusunu kapatalım artık kalıte kesın tıp kaldı artık begenenler alsın _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE
Tarih: 19.05.2007 - 23:20 Mesaj konusu:
paylasım için saol guzel vıdeolar valla ınsan gaza gelıyo youtubede bırdunya vıdeo var daha cok onları koymasını bılen varsa eklerse sevınırım buraaya _________________ tvs _apache BaSKaSı YaLaN 17000 Km
merhaba arkadaşlar bende yeni apache aldım buradan esinlenerek bu aradaben sakarya akyazıdayım mukemmel bi şey çok tereddüt ettim alırken nasıl iyimi diye ama daha önce yamaha rx115 kullandın 5 sene bu daha bi değişik güzel geldi bana mukemmel bişi bi kere süspansiyon harıka frenler öyle çekiş mukemmel yakıt sarfiyatı oldukça cimri ben çok etkilendim ben akyazıdaki gözalandan aldım allah razı olsun bana kolaylıkta gösterdi buradan kendine bana bunu almamda çok rolu olduğundan çok teşekkür ederim allah razı olsun
Son Mesajdan 20 saniye:
he buarad bütün arkadaşlara hiç çekinmeden gözü kapalı almalarını tavsiye ederim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız