Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5426 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 19.04.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, hocam magdem soru sorun cvp lıcaz demısısın ıste sana soru
soru 1-)ben düzcedeyım ve A2 ve B ehlıyetı almak ıstyorum bunları aynı zamanda ala bıırmıyım
soru 2-)aynı zamanda ablamda ehlıyet alacak ve ıstanbula gıdp gelmemız sorun olucak bu yuzden sadece verecegınız kıtaba calıssak sınavlara ole gelsek sorun olurmu ?
soru 3-) ücretler ne olur
yanıt verırsenız cok sevınırım
not :sankı haydar dumene soru sordum yahuu _________________
Merhaba gelişim sürücü kursu sizinde şu aşağıda verdiğim linkteki gibi güzel videolar hazırlasanız çok süper olur. Türkiye'de fazla rastlanmayan bu videoların yayılması biz motosiklet sürücülerinin işine gelecektir.
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 19.04.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
crazy_81 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, hocam magdem soru sorun cvp lıcaz demısısın ıste sana soru
soru 1-)ben düzcedeyım ve A2 ve B ehlıyetı almak ıstyorum bunları aynı zamanda ala bıırmıyım
soru 2-)aynı zamanda ablamda ehlıyet alacak ve ıstanbula gıdp gelmemız sorun olucak bu yuzden sadece verecegınız kıtaba calıssak sınavlara ole gelsek sorun olurmu ?
soru 3-) ücretler ne olur
yanıt verırsenız cok sevınırım
not :sankı haydar dumene soru sordum yahuu
Merhaba crayz_81 ;
1- B ve A2 ehliyet alabilmeniz için katılmanız gereken 2 sınav olucaktır.Yani aynı anda 2 ehliyet için sınava giremezsiniz
Bunlar;
B için:
07/07/2007 yazılı
04/08/2007 direksiyon
A2 için:
25/08/2007 yazılı
23/09/2007 direksiyon
2- olabilir tabiki
3- B+A2 için toplam maliyet;
450 tl kurs ücreti
30+30 tl sınav ücreti (bankaya M.E.B. hesabına)2 Ehliyet sınavı için
35 tl Sağlık raporu
210 tl trafik masrafı Bu sadece B sınıfının masrafı Ancak A2 ile beraber aldığınız için A2 ye herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz...
Son Mesajdan 5 saat 48 dakika sonra eklendi:
tamero abi hani haftasonu seninle ince ayar çekecektikkkk _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
ii günler bu 21 nisan tarihli sınada sadece trafikten imtihana girdim ve büyük ihtimal b yi alcam b nin yanında a2 de alabilirmiyim 7 temmuz sınavında bi de vitesli motor eğitiminiz varmı
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 01.05.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
asi_cocuk demiş ki:
ii günler bu 21 nisan tarihli sınada sadece trafikten imtihana girdim ve büyük ihtimal b yi alcam b nin yanında a2 de alabilirmiyim 7 temmuz sınavında bi de vitesli motor eğitiminiz varmı
Merhaba;
Tabiki 7 temmuz sınavına girebilirsiniz ancak önce b sınıfını ait sınavları kazanmanız lazım.Vitesli motor eğitimlerimiz vardır...Gerekli bilgiler aşağıda mevcuttur .
Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 07 Temmuz 2007 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 04 Ağustos 2007 uygulama sınavı
Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 08 temmuz / 03 ağustos 2007 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu (7 ders) motosiklet eğitimi yapılacak,
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti (15 ağustos'a kadar taksitli)
30 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı halknabk ,zıraat veya Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu(ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
100 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Yamaha 125 commuter
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1485 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 02.11.2007 - 01:31 Mesaj konusu:
Ben 1991 Ağustos doğumluyum. Bir an önce A2 almam gerekiyor. Yok mu br çaresi bu işin. Lütfen yardım edin.... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 02.11.2007 - 23:34 Mesaj konusu:
yaa benim hiç ehliyetim bana bunun maliyeti ne kadar olucak herşeyi yazmışsınız da bir tek a2 b siz fiyatı yok bunuda yazarsanız çok sevinirim 17 yaşını tam olarak doldurmuş durumdayım 08:24:1990 doğum tarihim
Tarih: 07.11.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
B ehliyetim var A2 alıcam ne zaman sınavlar ne zaman elimde olur ve ne kadara mahl olur bu konuda aydınlatırsanız benı sevınırım. _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız