selam değerli md inanın sanki çok yakın bir dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum allah ailesine yakınlarına tüm md camiasına sabır versin!!2 ay önce bende yeni aldığım motorumla kaza geçirdim ve bende kaskın emniyet bağını kitlemeyi ihmal ettim kask kafamdan fırlamıştı ama ben çok şanslıydım bikaç kırıkla kurtuldum ama erhan kardeşim benim kadar şanslı olamadı çok üzgünüz..
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 18.05.2007 - 15:25 Mesaj konusu:
arkadaşlar, hepimizin başı sağolsun. erhan'la izmirde tanışmıştık. 3-4 günlük bir arkadaşlığımız vardı. bu zaman zarfı içerisinde çok güzel günler geçirdik beraber. delidolu bir gençti.zıpır sevecen çocuk kalpli birisiydi. çok güzel gitar çalıyordu hatta bana minik bir konser bile vermişti. bunlar onunla ilgili hatırladığım iyi anılardan birkaç tanesi. 23 nisanda tanıştık erhanla. 24 nisanda istanbula dönecektim. kendisinin izinli olduğunu ve kalıp kendisine arkadaşlık etmemi istemişti. ben de kalmak istiyordum izmirde, böyle bir teklif gelince de geri çevirmedim. ve istanbula dönüş tarihimi 30 nisana aldım böylece pazar günkü pamukkale gezisine de katılabilecektik. ancak ayın 27sinde tatsız bir olay yaşandı. çok üzücü ve ansızın yaşanan bir olay.. ertesi günü hastanede uyandığımda ilk sorduğum soru erhanın nasıl olduğuydu. ancak arkadaşlar benim amelyattan önce moralimin bozulmaması ve üzülmemem açısından erhanın ölüm haberini benden sakladılar.. ama nedense içimdeki ses 'erhan iyi, erhan huzurlu, merak etme!' diyordu. ne zaman içimdeki ses bana bunları söylese ben de huzur buluyordum.
ama gel görki elbet birgün gerçekler ortaya çıkacaktı. erhanın ölüm haberini aldım. o anda kelimeler yetersiz kaldı söyleyecek hiçbirşey bulamadım. insanlar bazen bazı gerçekleri tahmin edebiliyorlar ama onlarla yüzleşmek acı veriyor. ailesine sabır diliyorum. gencecik bir arkadaşımızı kaybettik.
bu sözüm herkese arkadaşlar:
kaskını sürüş esnasında koluna takan, kaskını takıp da bandını bağlamayan, paraya kıyamayıp ucuz koruma alan tüm arkadaşlarımız sizlere sözüm.. şu anda sağlıklısınız sağ salim yaşıyorsunuz! çok geç olmadan bazı gerçekleri gözardı etmeyin, korumalarınızı eksik etmeyin. motorunuz dandik bile olsa korumalarınız en pahalılarından ve tam takım olsun. daha ölümler olmasın. bu sizin elinizde. kendinizi düşünmüyorsanız, geride bırakacaklarınızı düşünün!
tekrar başımız sağolsun. umarım şu anda huzur içindedir.. : ( _________________
ANY 21
anicik,
kaskını sürüş esnasında koluna takan, kaskını takıp da bandını bağlamayan, paraya kıyamayıp ucuz koruma alan tüm arkadaşlarımız sizlere sözüm.. şu anda sağlıklısınız sağ salim yaşıyorsunuz! çok geç olmadan bazı gerçekleri gözardı etmeyin, korumalarınızı eksik etmeyin. motorunuz dandik bile olsa korumalarınız en pahalılarından ve tam takım olsun. daha ölümler olmasın. bu sizin elinizde. kendinizi düşünmüyorsanız, geride bırakacaklarınızı düşünün!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 13, 14, 15
15. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız