Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kamberhanı kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kamberhanı kaybettik

kamberhanı kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yagiz_kadir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam değerli md inanın sanki çok yakın bir dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum allah ailesine yakınlarına tüm md camiasına sabır versin!!2 ay önce bende yeni aldığım motorumla kaza geçirdim ve bende kaskın emniyet bağını kitlemeyi ihmal ettim kask kafamdan fırlamıştı ama ben çok şanslıydım bikaç kırıkla kurtuldum ama erhan kardeşim benim kadar şanslı olamadı çok üzgünüz.. Ağlıyorum Üzgünüm İstemiyorum
Başa dön
yagiz_kadir Çevrimdışı yagiz_kadir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motordelisi0127
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun
Başa dön
motordelisi0127 Çevrimdışı motordelisi0127 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
szk750
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah mekanını cennet eylesın bütü sevenlerin ve ailesinin başı sagolsun
Başa dön
szk750 Çevrimdışı szk750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sarikaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YsTaNbUl

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelimelerin anlamsızlaştığın an sanırım ....allah rahmet eylesin Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
sarikaya Çevrimdışı sarikaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.05.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin izmirde kısada olsa tanışma fırsatımız olmuştu temiz iyi birisine bensiyodu allah ailesine ve yakınlarına sabır versin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.05.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun..Ağlıyorum
anicik geçmiş olsun canım Ağlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar eğer korumalar sizi sıkıyosa motora binmeyin sizede yazık yakınlarınızada
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
STEPHANIE
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun erhan için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
STEPHANIE Çevrimdışı STEPHANIE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
threren
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.05.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm

Konya MD Te@m
Başa dön
threren Çevrimdışı threren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar, hepimizin başı sağolsun. erhan'la izmirde tanışmıştık. 3-4 günlük bir arkadaşlığımız vardı. bu zaman zarfı içerisinde çok güzel günler geçirdik beraber. delidolu bir gençti.zıpır sevecen çocuk kalpli birisiydi. çok güzel gitar çalıyordu hatta bana minik bir konser bile vermişti. bunlar onunla ilgili hatırladığım iyi anılardan birkaç tanesi. 23 nisanda tanıştık erhanla. 24 nisanda istanbula dönecektim. kendisinin izinli olduğunu ve kalıp kendisine arkadaşlık etmemi istemişti. ben de kalmak istiyordum izmirde, böyle bir teklif gelince de geri çevirmedim. ve istanbula dönüş tarihimi 30 nisana aldım böylece pazar günkü pamukkale gezisine de katılabilecektik. ancak ayın 27sinde tatsız bir olay yaşandı. çok üzücü ve ansızın yaşanan bir olay.. ertesi günü hastanede uyandığımda ilk sorduğum soru erhanın nasıl olduğuydu. ancak arkadaşlar benim amelyattan önce moralimin bozulmaması ve üzülmemem açısından erhanın ölüm haberini benden sakladılar.. ama nedense içimdeki ses 'erhan iyi, erhan huzurlu, merak etme!' diyordu. ne zaman içimdeki ses bana bunları söylese ben de huzur buluyordum.
ama gel görki elbet birgün gerçekler ortaya çıkacaktı. erhanın ölüm haberini aldım. o anda kelimeler yetersiz kaldı söyleyecek hiçbirşey bulamadım. insanlar bazen bazı gerçekleri tahmin edebiliyorlar ama onlarla yüzleşmek acı veriyor. ailesine sabır diliyorum. gencecik bir arkadaşımızı kaybettik.

bu sözüm herkese arkadaşlar:
kaskını sürüş esnasında koluna takan, kaskını takıp da bandını bağlamayan, paraya kıyamayıp ucuz koruma alan tüm arkadaşlarımız sizlere sözüm.. şu anda sağlıklısınız sağ salim yaşıyorsunuz! çok geç olmadan bazı gerçekleri gözardı etmeyin, korumalarınızı eksik etmeyin. motorunuz dandik bile olsa korumalarınız en pahalılarından ve tam takım olsun. daha ölümler olmasın. bu sizin elinizde. kendinizi düşünmüyorsanız, geride bırakacaklarınızı düşünün!

tekrar başımız sağolsun. umarım şu anda huzur içindedir.. : (

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
showboy85
Üye
Üye

Nereden: burdur

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik,
kaskını sürüş esnasında koluna takan, kaskını takıp da bandını bağlamayan, paraya kıyamayıp ucuz koruma alan tüm arkadaşlarımız sizlere sözüm.. şu anda sağlıklısınız sağ salim yaşıyorsunuz! çok geç olmadan bazı gerçekleri gözardı etmeyin, korumalarınızı eksik etmeyin. motorunuz dandik bile olsa korumalarınız en pahalılarından ve tam takım olsun. daha ölümler olmasın. bu sizin elinizde. kendinizi düşünmüyorsanız, geride bırakacaklarınızı düşünün!

keşke.... Ağlıyorum
Başa dön
showboy85 Çevrimdışı showboy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyu kilitliyorum...................

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
15. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal