Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 21. Mayısta hayırlısı ile ASKERİM.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

21. Mayısta hayırlısı ile ASKERİM.

21. Mayısta hayırlısı ile ASKERİM.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:02    Mesaj konusu: 21. Mayısta hayırlısı ile ASKERİM. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun askeriyeden aldıgım bilgiye göre 21 Mayısta Burdura Ulaştırma olarak Vatani görevi yapmaya gidiyorum...

Burdurdaki kardeşlerim umarım buluşuruz.. Gülümsüyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş hayırlı olsun. Şimdiden hayırlı teskereler... Zor olacak ama sayılı gün çabuk geçer.
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim. Umarım öyle olur Gülümsüyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante, sende erkek oluyon yanıı Dil çıkarıyorum
kardesım allah kazasız belasız bıtırıp gelmenı nasıp etsın hepımızın basından gectı askerlık.baslamak bıtırmenın yarısı İyi fikir sımdıden hayırlı teskereler dılerım Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizler siz askerlerimiz sayesinde yataklarımızda huzurlu uyuyoruz,dualarımız sizlerle, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum...
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 22 Mayıs 2004 yılında gitmiştim...

Hadi hayırlı teskereler...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kardeşim , içlik almayı unutma Bravo
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler. Döndüğünde de burda olucaz Gülümsüyorum
ondeer
Üye
Üye

Nereden: ESKİŞEHİR

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askere gidince herkes sana askerliğin çok torun diye takılacaklar ama sen takma kafana. sayılı gün çabuk geçer. gerçi ben 155 günü iple çektim ,banada poşet dediler ama noldu , bitti sonuçta.seninde biter sıkma canını. allah hatırlısı ile gidip gelmeni nasip eder inşallah.

inadına kırmızı
Başa dön
ondeer Çevrimdışı ondeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler.....................
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante, kardeşim hayırlı teskereler diliyorum Allah yardımcın olsun vatan borcu ödenir Bravo
MaRaNtZz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler... Alkışlıyorum
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante, şimdiden hayırlı teskereler,sayılı gün çabuk geçer. Bravo Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kardeşim, benden tavsiye bak yemin töreninden önce seçmelere gelirler ankaradan ama sakın sakın land cı olma paşa şoförü olma ihtimalin var yakışıklıysan tabi Gülümsüyorum ben malatyadaydım öle oldum bol şans OK
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motordelisi0127
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante, hayırlı teskereler
güle güle git güle güle gel
Başa dön
motordelisi0127 Çevrimdışı motordelisi0127 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal