Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ducati'nin teknolojik farkları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ducati'nin teknolojik farkları

Ducati'nin teknolojik farkları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SuperHang-On
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati 916 bana göre dizaynı en ölümsüz motordur. Gerçektekten aradan 15 sene geçti ama hala sanat eseri gibi bir duruşu ve karizması var. Garajımda bir tane olsada hafta sonları söyle bir turlayıp garajıma koyup brandasını örtsem.

Ama aynı ducati 999 la çok kötü battı. O çift mercek farla belki tarihin en cirkin yüzlü motorlarından birini yaptı. 2000 Gsxr1000 den bile kötü. Üzerinde Ducati yazdıgı için yine bazıları mok sürdürmedi makinalarına ama berbat. Bazen yeni bir akım yaratıyım derken faciada olabiliyo.

Neyse 1098 efsane 916 yı geri getirmek için ona bi hayli benziyor. Aynı Ford un GT40 ı ve ya efsane mustang ı geri getirmesi gibi

maxell emek vermiş fotoları yüklemiş. kılavyeye akan salyaları silelim, malum elektronik bişi ne olur ne olmaz Gülümsüyorum
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Dinomatino
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cagiva raptor 650 ve üretimi duran raptor 1000 zaten suzukji nin dl-650 ve dl-1000 in motorlarını kullanıyor.
Dinomatino Çevrimdışı Dinomatino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jam,
Ducati 916 nın her bir detayını iyi bilirim.Bana kuyruğunu hatırlatmana gerek yok.Sana bir şey hatırlatayım ilk 4 tekerli atv'yide Suzuki icat etmiştir.Ondan önce atv'ler 3 tekerlekliydi.Bugün dünyada hatırı sayılır bir atv piyasası vardır.Şimdi bütün markalar Suzuki'mi taklit ediyor?Kuyruk altı eksozlara gelince ben sevmiyorum o tür eksozları ama bugün bir çok marka kullanıyor.Bana göre kuyruk altı eksozları atık gaz çıkış tünelini uzatıyor extra ağırlık ve ağırlık merkezinin yukarı çekme ve sıcak bölgelerde bu tür makinaları kullananan arkadaşların seleye yansıyan ısıdan şikayetleri dezavantajı var.Bana göre 2006 model Yamaha YZFR6,Suzuki GSXR600-GSXR750 eksozları süper bir buluş.Daha hafif, atık gazçıkış tüneli daha az,ağırlık merkezi daha aşağıda orana buranada sıcaklık gelmiyor Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Şu cümle M.Melandri ile yapılan bir röportajtan alınmıştır:"Valentino ile anlaşmadan önce Yamaha'nın herhangi bir başarısını duyan var mı?" MotoGP'de motosikletlerin değil fakat sürücülerinin efsane olmasının temel sebebi bu olsa gerek...Bugün Rossi ismi, Yamaha isminin fersah fersah üstündedir ve tek başına lokomotifidir.

SentinuS,sen de benim bu görüşüme cevap olarak yani karşıt görüş mahiyetinde şu anlamda bir yazı yazmışsın:"Hayır kaplanmn,sen yanlışsın,efsane olan Yamaha değil Rossi'dir."
Al sana bir "ne oldu şimdi" olayı daha. Hani "yorum yapmadan önce biraz araştıralım" deniyor ya.Ben de diyorum ki araştırmadan vazgeçtim en azından topicteki yazıları okuyun.

Şu 6 sene olayına gelince, "ben Rossi bu sene de şampiyon olup 6 yapacak demek istemiştim" desem kıvırmış gibi olur muyum acaba,en azından kurtarır mıyım? Sonradan aklıma geldi,karıştırmışım,6 sene şampiyon olan Galatasaraydı değil mi? Artık buna da itiraz ederseniz...
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla söze gerek yok izlemek yeterli aradaki farkı anlayacaksınız
kaç sn ve kaç mt ? Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=MXcE5dJl4aQ&mode=related&search=
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 30.04.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaplanmn: Zira efsane olmak için teamülde oluşmuş belli kurallara riayet etmek önemlidir ve kanımca 6 sene üst üste MotoGP dünya şampiyonluğunu yaşamış bir "makine" bunu fazlasıyla hak ediyor.

demişsin, Rossi'den değil Yamaha'dan bahsediyorsun burada. Herneyse...
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Herneyse...

Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programında skeçlerde oynayan bir elemanın canlandırdığı karakter, her cümlesinin sonunda "neyse,neyse..." diyor.Bu da ona benzedi.Güzel olmuş,kısa ve net.
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 01.05.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim bildigim kadarıyla made ın ahmet okay karbüratörlere ayarı vermiş eksozuda yapmış ondan bu kadar hızlı Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

AÇIYLA yatabilen bir motordur ve evet bunun sebebide L motorudur

desmosedici V4 makinaya sahiptir!! L motor GP deki ducatiler için kullanılıyor!
Alıntı:

unutmadan birsey daha eklemek istiyorum
fabrika standart verilerini bildigim kadarıyla vermek istiyorum
'' Ducati Corse DESMOSEDICI RR''
1098 cc - 200 HP katalog sürati ise 395 KM/S bu standart fabrika cıkıs verileri
biraz hayal gücünü kullanalım - bu makineyi doldursak ne olur acaba ?

kardesim sen bildiğin kadarını bence hiç yazma böyle saçma sapan bilgi dünyanın hiçbir kataloğunda yer almaz 395km!! bune yahu bunu yazarken hiçmi düşünmüyorsun kardesim allah allah! ducati resmi sitesine gir bi oku sonra burda salla ayıp yaw!! Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 01.05.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Öfkeliyim saygıdeger abicim
ducati 1098 2 model
1098 s ve Termignoni Full System 1098

sen yanlıs yere baktın.
birinin egzosu sele altından biri sele üstünden cıkıyor.
Tam arastırma yapmadan bu sekilde basit kelimeler kullanmayalım Sinirlendim
Saygılarımla

Eklemeden yapamayacagım işim oldugu için sadece link veriyorum .
1098 s http://images.google.com.tr/images?svnum=10&hl=tr&gbv=2&q=ducati+1098

ve

Termignoni Full System 1098 DESMOSEDICI RR http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=DESMOSEDICI+RR&btnG=Resimlerde+Ara&gbv=2
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.05.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinaları bende tanıyorum benimde işim bu kardesim ben yamaha bayisiyim! sen su L motoru ducati hangi makinasında kullanıyor bunun linkini verirmisin?? ben bunu okumak istiyorum!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,

Make Model
Ducati Desmosedici RR
Year
2006
Engine
Liquid-cooled, "L"-four cylinder, DOHC, Desmodromic,
4 valves per cylinder, gear driven camshafts

Capacity
989
Bore x Stroke
Compression Ratio
Induction
Four 50 mm Magneti Marelli throttle bodies, 12-hole "microjet"with injectors over throttle, manual idle control;
Exhaust '4 into 2 into 1'vertical exit exhaust/silencer
Clutch Dry multi-plate slipper clutch, hydraulically actuated
Ignition / Starting
- / electric
Max Power
200 CV @ 13500 rpm
Transmission / Drive
6-Speed; Cassette type / chain
Frame Tubular steel trellis hybrid, carbon fibre seat support, aluminium swingarm
Front Suspension
Öhlins 'FG353' PUFF forks USD 43 mm pressurized, with preload, rebound and compression adjustment, TiN coated sliders
Rear Suspension
Öhlins rear shock, with rebound, low/high speed compression adjustment, and hydraulic preload adjustment
Front Brakes
Two Brembo radial "monoblock" calipers with four 34 mm pistons; two semi-floating 320 mm x 6 mm discs, with machined flange: the same as GP6 wet race set-up
Rear Brakes
240 mm fixed disc, floating caliper with two 34 mm pistons
Front Wheel
Marchesini forged and machined magnesium alloy wheels, with 7 spoke design as GP6
Rear Wheel

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motorcyclistonline.com/newsandupdates/122_2006_ducati_desmosedici_rr/

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_desmosedici_rr%2006.htm
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee kimse video koymamış Dil çıkarıyorum

dyno ve pist
http://www.youtube.com/watch?v=oaNVmDvEEJo

yol
http://www.youtube.com/watch?v=G3-_GMEtNWY&mode=related&search=

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

top speed 300+ Videoyu ekleyen arkadaş söylemiş. ama bişey gözükmüyo
http://www.youtube.com/watch?v=YMrPv9od5mY&mode=related&search=
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Senden böyle bir cevap beklemezdim.Yorum yok..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sonraki
7. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal