Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zandona Corax Jacket kullanımı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zandona Corax Jacket kullanımı

Zandona Corax Jacket kullanımı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 02.05.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Zandona Corax Jacket kullanımı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bişeyi merak ettim Zandona Corax Jacket i montumuzun içinemi dışınamı giyicez yada mont giyeden direkmi giyicez ben denedim montun içine olmuyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 02.05.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili kardeşim sedat sana kaç kere söyleyecegim yahu o korumayı sadece giyiyorsun mont falan giymeyeceksin onu kullanırken yazlık koruma o
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav öle giyilirmi hiç düşünce felan adam parçalanır allah korusun İstemiyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 02.05.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZ-R250 3 tane aynı topic açmışsın Beğenmedim Beğenmedim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.05.2007 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de bu tazr bişi var.Bunun üzerine mont giyince rüzgardan patır patır ses çıkarıyor.Bu şekilde de kullanılınca şu sıralar üşütüp hasta olma ihtimalini arttırır.Yazı bekleyelim bakalım ne olacak.Ama ben tam korumalı bir yazlık mont daha almak zorunda kaldım.Zaten montlara verdiğim parayı toplasam iyi kalitede nefes alabilen kumaştan tam korumalı bir mont alabilirdim. Gülümsüyorum
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2007 - 05:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm anladım kardeş yani montun içine giyince sorun oluyor yanlız dediğin gibi onu normla giyidiğimizde ise usuruz gıbıme gelıyor

Son Mesajdan 94 saat 58 dakika sonra eklendi:

kulllanan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 13.05.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer dediğiniz ürün bu ise,

http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=491&sub_cat_ID=0&cat_ID=18

bunu giyip üstüne normal mont giyebilriisniz. (motosiklet mntu olmayan) Bunun avantajı hem daha iyi koruması hem, terletmemesi hemde katlanıp ufaldıgı için sırt cantası veya topcase inizde taşıyabilmenizi saglaması..

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.05.2007 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de hep boyle bisey almayi dusundum ama nasip olmadi simdiye kadar. Yazlik file mont kullaniyorum cok da memnunum. Ayrica bir de yagmurlugum var yagmurda ve sabah serinliginde fikle montun uzerine giyiyiroum supper cozum oluyor.
Ama bunun korumalari cok daha guzel gorunuyor ozellikle de sirt korumasi cok iyi. Ayrica file mont bile terletebiliyor. Bu ve uzreinde swetshrit ile giderken terlemessin.
Benim dusuncem boyle bisey alip uzerine uzun koluu bir swetshirt giymek ve osekilde motor kullanmak.
Ama diyelim bir yere gittin montu cikarirsin ama bunu cikarman cok zor uzerinde swetshirti de cikaramazsin mecburen terletir.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal