Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 02.05.2007 - 14:27 Mesaj konusu: Zandona Corax Jacket kullanımı
arkadaşlar bişeyi merak ettim Zandona Corax Jacket i montumuzun içinemi dışınamı giyicez yada mont giyeden direkmi giyicez ben denedim montun içine olmuyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 02.05.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
Sevgili kardeşim sedat sana kaç kere söyleyecegim yahu o korumayı sadece giyiyorsun mont falan giymeyeceksin onu kullanırken yazlık koruma o _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Bende de bu tazr bişi var.Bunun üzerine mont giyince rüzgardan patır patır ses çıkarıyor.Bu şekilde de kullanılınca şu sıralar üşütüp hasta olma ihtimalini arttırır.Yazı bekleyelim bakalım ne olacak.Ama ben tam korumalı bir yazlık mont daha almak zorunda kaldım.Zaten montlara verdiğim parayı toplasam iyi kalitede nefes alabilen kumaştan tam korumalı bir mont alabilirdim. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
bunu giyip üstüne normal mont giyebilriisniz. (motosiklet mntu olmayan) Bunun avantajı hem daha iyi koruması hem, terletmemesi hemde katlanıp ufaldıgı için sırt cantası veya topcase inizde taşıyabilmenizi saglaması.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Tarih: 14.05.2007 - 04:49 Mesaj konusu:
Ben de hep boyle bisey almayi dusundum ama nasip olmadi simdiye kadar. Yazlik file mont kullaniyorum cok da memnunum. Ayrica bir de yagmurlugum var yagmurda ve sabah serinliginde fikle montun uzerine giyiyiroum supper cozum oluyor.
Ama bunun korumalari cok daha guzel gorunuyor ozellikle de sirt korumasi cok iyi. Ayrica file mont bile terletebiliyor. Bu ve uzreinde swetshrit ile giderken terlemessin.
Benim dusuncem boyle bisey alip uzerine uzun koluu bir swetshirt giymek ve osekilde motor kullanmak.
Ama diyelim bir yere gittin montu cikarirsin ama bunu cikarman cok zor uzerinde swetshirti de cikaramazsin mecburen terletir. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız