arkadaşım bence scooter'da vitesliyede bin bi bakalım..hangisi içine siniyosa onu al derim ben,şimdi burda ne söylesek boş olur sana..sonradan keşke öbürkünü alsaydım demezsin.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1148 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 02.05.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
Vitesli scooter diyince dedim bu ne ya
Vitesli motor zevk işidir, scooter da pratik...
Şöyle düşün, otomatik vitesli araba mı yoksa devriyajlı araba mı?
Gibi... Umarım anlamışsındır dostum
Tarih: 02.05.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
Vitesli scooter diyince dedim bu ne ya
Vitesli motor zevk işidir, scooter da pratik...
Şöyle düşün, otomatik vitesli araba mı yoksa devriyajlı araba mı?
Gibi... Umarım anlamışsındır dostum
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1148 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 02.05.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
erayes26, benim şu anda motorum yok ama alıcam eylülde...
Evet vitesli olucak, CBR 125R.
Vites her zaman daha avantajlıdır bana göre.
Bana uğraşmak istemiyorum ya da güvenmiyorsan kendine scooter veya cup ( yani devriyajsız vitesli ) motor alabilirsin ki bu olabilir.
Cup motor tavsiye edebilirim sana... Devriyaj yok, 4 vites sadece ayağınla ileri geri pedala basıp vites değiştireceksin... EE Ne alaa
Tarih: 02.05.2007 - 22:41 Mesaj konusu:
--eXtreme-- demiş ki:
ulan dedim sonunda vitesli scooterda yaptılar heheh..
Editlenmesi gereken bi başlık düşünülmeden yazılmış çıkarılan anlam dolayısıyla bu şekilde _________________ "Tüm korumalarymyz bizi aslinda sadece yumurtanin peceteye sarilmasi kadar darbelerden korur"
THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE
En son BURT_MUNRO tarafından 02.05.2007 - 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dünyanın en saglam en iyi motoru vespa da bir vitesli scooter dır.bence takılma boyle seylere,gücünün yettiginin en iyisini al,yetmiyosa 2.el vespa al..
Tarih: 22.05.2007 - 18:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
arkadaşım bence scooter'da vitesliyede bin bi bakalım..hangisi içine siniyosa onu al derim ben,şimdi burda ne söylesek boş olur sana..sonradan keşke öbürkünü alsaydım demezsin..
bence cok dogru ıkısınıde dene ondan sonra karar wer en ıyısı uygulamalı olarak gormek _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
başlığa bir düzenleme yapsan iyi olur gibi,yanlış anlaşılmaya neden oluyor.bende vitesli scooter sandım..........viteslimi scooter mı dersen sana hangisi daha iyi gelirse onu kullan derim ben vitesli kullanmayı seviyorurm mesela,şehir içinde fazla gezmediğim için şehir dışı uzun yollara çıkıyorum ve vites değiştirmek güzel oluyor ...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız