Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vitesli mi? Scooter mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vitesli mi? Scooter mı?

Vitesli mi? Scooter mı?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
erayes26
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 02.05.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Vitesli mi? Scooter mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm erayes26 ben kanıma gırıyolar sureklı scooter dıye sızce scootermı daha ıyı olur vıteslımı sehır ıcı vıtesle ugrasmak sıkıyo dıolar kımısıde scooterda hızı gaz ıle yaptıgın ıcın mekanızma daha cabuk bozulur dıyo sızın yorumunuz nedır vitesli mi scooter mı
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 02.05.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bence scooter'da vitesliyede bin bi bakalım..hangisi içine siniyosa onu al derim ben,şimdi burda ne söylesek boş olur sana..sonradan keşke öbürkünü alsaydım demezsin..
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitesli scooter diyince dedim bu ne ya Gülümsüyorum
Vitesli motor zevk işidir, scooter da pratik...
Şöyle düşün, otomatik vitesli araba mı yoksa devriyajlı araba mı?
Gibi... Umarım anlamışsındır dostum Bravo
Başa dön
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erayes26
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Vitesli scooter diyince dedim bu ne ya
Vitesli motor zevk işidir, scooter da pratik...
Şöyle düşün, otomatik vitesli araba mı yoksa devriyajlı araba mı?
Gibi... Umarım anlamışsındır dostum

senın motor vıteslımı
Başa dön
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erayes26, benim şu anda motorum yok ama alıcam eylülde...
Evet vitesli olucak, CBR 125R.
Vites her zaman daha avantajlıdır bana göre.
Bana uğraşmak istemiyorum ya da güvenmiyorsan kendine scooter veya cup ( yani devriyajsız vitesli ) motor alabilirsin ki bu olabilir.
Cup motor tavsiye edebilirim sana... Devriyaj yok, 4 vites sadece ayağınla ileri geri pedala basıp vites değiştireceksin... EE Ne alaa Gülümsüyorum
Başa dön
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan dedim sonunda vitesli scooterda yaptılar heheh..

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erayes26
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ulan dedim sonunda vitesli scooterda yaptılar heheh

mı mi ekını koymayı unuttuk cok abartıldı neyse

hayırlı surusler
Başa dön
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--eXtreme-- demiş ki:
ulan dedim sonunda vitesli scooterda yaptılar heheh..

Editlenmesi gereken bi başlık Beğenmedim düşünülmeden yazılmış çıkarılan anlam dolayısıyla bu şekilde Beğenmedim

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

En son BURT_MUNRO tarafından 02.05.2007 - 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drjesus
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünyanın en saglam en iyi motoru vespa da bir vitesli scooter dır.bence takılma boyle seylere,gücünün yettiginin en iyisini al,yetmiyosa 2.el vespa al..
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 03.05.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2000 model hexagon var çok da memnunum kaya gibi motor Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 22.05.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşım bence scooter'da vitesliyede bin bi bakalım..hangisi içine siniyosa onu al derim ben,şimdi burda ne söylesek boş olur sana..sonradan keşke öbürkünü alsaydım demezsin..

bence cok dogru ıkısınıde dene ondan sonra karar wer en ıyısı uygulamalı olarak gormek
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.05.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlığa bir düzenleme yapsan iyi olur gibi,yanlış anlaşılmaya neden oluyor.bende vitesli scooter sandım..........viteslimi scooter mı dersen sana hangisi daha iyi gelirse onu kullan derim ben vitesli kullanmayı seviyorurm mesela,şehir içinde fazla gezmediğim için şehir dışı uzun yollara çıkıyorum ve vites değiştirmek güzel oluyor ......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
necobey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul/B.Çekmece/Tepecik

MesajTarih: 17.06.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakann, bendede 97 model hexagon 150 var çok memnununum harika bişey
Başa dön
necobey Çevrimdışı necobey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 17.06.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin sürüşüne baglı bişi bence 2 türüde dene Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İleride Motoru Büyütücem Diyosan Vitesliye Bin Bence Bravo
Başa dön
senkimsinbelli Çevrimdışı senkimsinbelli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal