Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 18.04.2007 - 12:23 Mesaj konusu:
Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 07 Temmuz 2007 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 04 Ağustos 2007 uygulama sınavı
Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 08 temmuz / 03 ağustos 2007 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu (7 ders) motosiklet eğitimi yapılacak,
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti (15 ağustos'a kadar taksitli)
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı zıraat veya Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu(ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
100 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Ramzey 150 cc Racing
- Yamaha 125 commuter
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.
Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
Son Mesajdan 27 saniye:
Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir ) _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
sevgili gelisim_surucu_kursu, benim a2 ahliyetim var bide b sınıfı almak istiyorum.. şartları ve fiyat alabilirmiyim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Tarih: 01.05.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
sevgili gelisim_surucu_kursu, benim a2 ahliyetim var bide b sınıfı almak istiyorum.. şartları ve fiyat alabilirmiyim
Merhaba
Türkiye geneli İçin sınav tarihleri;
07 Temmuz 2007 (test) sınavı
04 Ağustos 2007 direksiyon sınavı
Eğitimlerimiz;
Hafta içi 3 hafta teorik eğitim, 18:30 – 20:00 saatleri arasında
Hafta sonu 4 hafta teorik eğitim, 10:00 – 13:00 saatleri arasında
3 haftalık simülatör eğitimi ve sonrasında direksiyon eğitimlerine geçilir.
Direksiyon eğitimlerimiz randevu usulü yapılmaktadır.Toplamda 4 hafta sürmektedir…
A2 den B sınıfına geçişte ehliyetin toplam maliyeti;
250 ytl kurs ücreti ( taksitli )
30 ytl ziraat bankası halkbank veya vakıflar bankasına (sınav hizmetleri ücreti)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
210 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alırken ödenecek,yılbaşında zamlanacak.)
Gerekli belgeler;
3 adet fotoğraf, İkamet belgesi, Diploma veya öğrenim belgesi, sağlık raporu , (kursumuz yardımcı olabilir), savcılık belgesi (kursumuz temin edebilir.
NOT:
Bu ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti vs.)
Ön kayıt İçin sadece kimlik fotokopisi yeterlidir. _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 03.05.2007 - 06:57 Mesaj konusu:
bir kişi daha kazandırdık yasal motosiklet sürücüsü _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 03.05.2007 - 07:08 Mesaj konusu:
eğer A2 ehliyet alacagımız zaman ögrenci isek (liseler 4 sene oldu )diploma gerekirmi. bide kaç yaşından itibaren alabiliriz A2 ehliyetini yardımlarını bekliyoruz
Tarih: 03.05.2007 - 07:10 Mesaj konusu:
öğrenci belgesi ile a2 ehliyet alınır
7 temmuz teorik / 5 ağustos uygulama sınavı _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 652 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 04.06.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
bu ağustos almak için en son kayıt ne zaman ve hem araba hemde motor ehliyeti (a2 ve b) almak için ne yapabilirim _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız