Kimse yorumları okumak istemiyor ayrıntılı şekilde motor tanıtılsın yeter...Şahsen bu kendi fikrim benim.MAntıklı ve çok yerinde bir kural.. _________________
Kayıt: Mar 02, 2007 Mesajlar: 222 Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU
Tarih: 03.05.2007 - 10:23 Mesaj konusu:
haklısınız bende gecen motoru buraya koydum herıf japon malı motoru cın malı yaptı bıde cok pahalı bu motora gore dedı yoks fırı 5500 dedı nerdeymıs dıe msn adresımı verdım gevelemeye basladı haklısınız kıtlemekde saolun
Tarih: 03.05.2007 - 10:39 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, Başkan 'B..K ATMA' değimi pek hoş olmamış,uygunsuz konuşmaları editliyorsunuz,sen başkansın lidersin,liderlik özelliğini bence her yerde yakışır şekilde göster.
Tarih: 03.05.2007 - 10:50 Mesaj konusu:
gayet yerinde bi karar bence de . zaten sitenin amacı motor satmak değil ,motor alanlara ve almaya niyetli olanlara en doğru ve güvenli şekilde yardımcı olmaya çalışmak.kim ne motor istiyosa onu alır, kimsede kimsenin motorunu sırf kendi egoları için kötülememeli ,pazarlığına mani olmamalı. _________________ ybr 125 2005
olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana.
Kayıt: Mar 10, 2005 Mesajlar: 136 Nereden: Australia / Ankara
Tarih: 05.06.2007 - 13:44 Mesaj konusu:
her kez ne alacagini cok iyi bilir ben suzuki severim baskasi yamaha sever,kimsenin arkadaslarin malina laff atamasi dogru olmaz onlara bok duser, kotu diyenler makina hakkinda aslinda kendileri ucuz almak icin de camur atarlar,neyse,boylece bu konu da kapanmis oldu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız