Tarih: 03.05.2007 - 07:00 Mesaj konusu:
hulk, muhabbetiniz bol ve daim olsun inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 03.05.2007 - 07:21 Mesaj konusu:
Saat 8 civarlarında otoparkın oradan geçtim ama kimseyi göremedim, o yüzden (herhalde iptal oldu diyerek) yoluma devam ettim. Keşke durup iyice baksaymışım ortalıkta motorsiklet varmı diye _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
HULK güzel bir buluşma olmuş...fotolar ve anlatım çok güzel..eline sağlık _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 03.05.2007 - 11:45 Mesaj konusu:
Harika bişey yaaa bende motor aldığım gibi istanbuldayım^.3 gün 3 gece beklicem sizi _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
hiç slaf yok süper capy lerde yakısmıs ellerine örnek insanlar onlar saolsun.
alpaslan abi süpersin yine güzel yorumlarını fotolarını döktürmüşün emegine saglık.
gelişim-kursu karizma cıkmısın he heheh.
bende gelmeyi çok istedim ama izin koparamadım bi daha ki sefere olucak insallah
güzel bir gece olmuş sizin için .yağmur olmasaydı daha fazla katılım olabilirdi... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 03.05.2007 - 17:43 Mesaj konusu:
Katılım düşükte olsa muhabbet yüksekti, gerçi çimene yayılamadık ama ayak üstü sohbette güzel oldu
Hulk, fotolar ve anlatım çok güzel olmuş, eline sağlık.
Yalnız M.Ali ve Cappy'nin ortak sponsorluğunda düzenlenen bu toplantıdan, "alkol yakışmamış" demek için hazır bekleyen arkadaşlara ekmek çıkmadı bu sefer, kusura bakmasınlar artık _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 03.05.2007 - 18:07 Mesaj konusu:
Güzel bir aksam oldu, az katılım bol sohbet şeklinde geçen toplantımızın devamını buzzzzzzzz gibi meyvasularıyla tatlandırdık
riko abimizin dediği gibi; " ''alkol yakışmamış" demek için hazır bekleyen arkadaşlara ekmek çıkmadı bu sefer, kusura bakmasınlar artık '' sözüne ben de katılıyorum
poseidon sevgili arkadaşım, sağolsun cappy sponsor olmuş napabiliriz kıramazdık ya Bir dahaki toplantıya hasan usta turşu suları sponsor olacakmış herkesi bekleriz
Alparslan abi fotolar ve anlatım tek kelimeyle süper olmuş, tebrik ve teşekkür ediyorum.
Çayır çimen geze gezeeeee .................
En son GhostEnduro tarafından 03.05.2007 - 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız