sevgili md ler,bugun forumda lastik seçimi aciillll adlı bir başlık açmıştım.Bilgisayarımı kapatıp evden çıktım ki 15 dk sonra balçovada kaza yaptım bir fiesta karşı şeritten benim yanımdaki sokağa dönmek isterken kafadan vurdu bana,motorum epey hasar aldı suçlu karşı taraf tabiki,ama bandit im baya hasar aldı tabi sol ayağım yarıldı sağ sol bütün ayağım sıyrık.Allahtan kask mont kullanıyorum değerini birdaha anladım.İnş.sigorta herşeyi karşılar 8de 8 karşı suçluı alkolum yok kaskom da yok:D sorun olmaz umarım başına bu tarz şeyler gelenler yardımcı olabilirmi.Karakolda gerekli herşey yapıldı yarın kaza raporunu alıcam öğrendiğim kadarıyla o raporu acenteye yada anlaşmalı servise götürücekmişim sadece.
Tarih: 03.05.2007 - 17:04 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Motorun sigortası varsa hallediyorlar. Bu tarz bi kazayı bi arkadaşım yaptı kendi sigortası tüm parayı ödemişti. Fakat sigortan yoksa karşı tarafın sigrtası senin hasarının sadece belli bir miktarını ödüyor(8/8 diğer taraf hatalıysa tabiki). Bu 1 ay hatta daha uzun bile sürebiliyor. Ve ödediği miktar devenin yanında pire kalıyor. Umarım kendi sigortan vardır.
geçmiş olsun..sana bişey olmaması güzel.8/8 karşı taraf suçluysa ve sigortan varsa sorun yok..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Geçmiş olsun. Motorun sigortası varsa hallediyorlar. Bu tarz bi kazayı bi arkadaşım yaptı kendi sigortası tüm parayı ödemişti. Fakat sigortan yoksa karşı tarafın sigrtası senin hasarının sadece belli bir miktarını ödüyor(8/8 diğer taraf hatalıysa tabiki). Bu 1 ay hatta daha uzun bile sürebiliyor. Ve ödediği miktar devenin yanında pire kalıyor. Umarım kendi sigortan vardır.
ole bısı soz konusu olamaz
kaskosu olması sart deıl
sudur kı:
eger karsı taraf 8 de 8 sucluysa ve kaskosu varsa zaten onun kaskosu herseyıyle sorunsuz karsılar..
dıyelım karsı tarafın kaskosu yok ve sadece trafık sıgortası var
bu durumda trafık sıgortasının karsıladıgı kadar tahsıl alınır. eger hasar polıcenın temınatını asıyosa kazayı yapan sahıs dava edılır ve gerı kalan masraf sahıs tarafından karsılanır.
surec uzun olabılır ama mutlak suretle hasar karsılanmıs olur..
Tarih: 03.05.2007 - 19:38 Mesaj konusu:
öncelikle geçmiş olsun, sana bir şey olmaması önemli olan. benzer bi kaza ben yaptım polisler tamamen suçsuz olmama rağmen 8/6 oranında karşıya sucu verdi 2 puan herhalde trafikte olduğum için aldım. bu oranda karşı tarafın trafik sigortasında parayı aldım. tanıdıkları araya sokmama rağmen 4 ay sürdü, bilgin olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız