Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mesajımdan 15 dk sonra kaza yaptım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mesajımdan 15 dk sonra kaza yaptım

mesajımdan 15 dk sonra kaza yaptım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cuygur35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2007 - 16:20    Mesaj konusu: mesajımdan 15 dk sonra kaza yaptım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili md ler,bugun forumda lastik seçimi aciillll adlı bir başlık açmıştım.Bilgisayarımı kapatıp evden çıktım ki 15 dk sonra balçovada kaza yaptım bir fiesta karşı şeritten benim yanımdaki sokağa dönmek isterken kafadan vurdu bana,motorum epey hasar aldı suçlu karşı taraf tabiki,ama bandit im baya hasar aldıÜzgünüm tabi sol ayağım yarıldı sağ sol bütün ayağım sıyrık.Allahtan kask mont kullanıyorum değerini birdaha anladım.İnş.sigorta herşeyi karşılar 8de 8 karşı suçluı alkolum yok kaskom da yok:D sorun olmaz umarım başına bu tarz şeyler gelenler yardımcı olabilirmi.Karakolda gerekli herşey yapıldı yarın kaza raporunu alıcam öğrendiğim kadarıyla o raporu acenteye yada anlaşmalı servise götürücekmişim sadece.
Başa dön
cuygur35 Çevrimdışı cuygur35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 03.05.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sana bişey olmasın para elbet halledilir.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 03.05.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ne yapıp edilir halledilir sana bişey olmamış ya
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/Çanakkale

MesajTarih: 03.05.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun cuygur35, motor sigortadan halledilir büyük ihtimal.
bi daha böyle bişey yaşamazsin inşallah
Başa dön
manve Çevrimdışı manve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Motorun sigortası varsa hallediyorlar. Bu tarz bi kazayı bi arkadaşım yaptı kendi sigortası tüm parayı ödemişti. Fakat sigortan yoksa karşı tarafın sigrtası senin hasarının sadece belli bir miktarını ödüyor(8/8 diğer taraf hatalıysa tabiki). Bu 1 ay hatta daha uzun bile sürebiliyor. Ve ödediği miktar devenin yanında pire kalıyor. Umarım kendi sigortan vardır.
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..sana bişey olmaması güzel.8/8 karşı taraf suçluysa ve sigortan varsa sorun yok.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beatrice demiş ki:
Geçmiş olsun. Motorun sigortası varsa hallediyorlar. Bu tarz bi kazayı bi arkadaşım yaptı kendi sigortası tüm parayı ödemişti. Fakat sigortan yoksa karşı tarafın sigrtası senin hasarının sadece belli bir miktarını ödüyor(8/8 diğer taraf hatalıysa tabiki). Bu 1 ay hatta daha uzun bile sürebiliyor. Ve ödediği miktar devenin yanında pire kalıyor. Umarım kendi sigortan vardır.

ole bısı soz konusu olamaz
kaskosu olması sart deıl
sudur kı:

eger karsı taraf 8 de 8 sucluysa ve kaskosu varsa zaten onun kaskosu herseyıyle sorunsuz karsılar..
dıyelım karsı tarafın kaskosu yok ve sadece trafık sıgortası var
bu durumda trafık sıgortasının karsıladıgı kadar tahsıl alınır. eger hasar polıcenın temınatını asıyosa kazayı yapan sahıs dava edılır ve gerı kalan masraf sahıs tarafından karsılanır.
surec uzun olabılır ama mutlak suretle hasar karsılanmıs olur..

kulaktan dolma bılgılerle ınsnları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen..

ıyı aksamlar dılerım
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dostum.Kendine dikkat et
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsaun kardeş sana bişe olmamış gerisini salla
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım, büyük şehirlerde motor kullanmak zor, İzmir'e geldiğimde motoru sağlam bir yere bırakıp öyle dolaşıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.05.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardesım sende bır sey olmaması sevındırıcı..olan motora olsun canını sıkma kardesım

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Black_Rider
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun, sana bir şey olmaması önemli olan. benzer bi kaza ben yaptım polisler tamamen suçsuz olmama rağmen 8/6 oranında karşıya sucu verdi 2 puan herhalde trafikte olduğum için aldım. bu oranda karşı tarafın trafik sigortasında parayı aldım. tanıdıkları araya sokmama rağmen 4 ay sürdü, bilgin olsun
Başa dön
Black_Rider Çevrimdışı Black_Rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dr_t
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun hemşerim umarım tez zamanda kavusursun yavruna...
dr_t Çevrimdışı dr_t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.05.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim sigorta karşılar merak etme
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 03.05.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan korusun

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal