Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni haber!!! Turgutlulu mucit motora LPG taktı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni haber!!! Turgutlulu mucit motora LPG taktı...

Yeni haber!!! Turgutlulu mucit motora LPG taktı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 03.05.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Yeni haber!!! Turgutlulu mucit motora LPG taktı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben kasabalıyımda ... Bu haberi bi vereyim dedim.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=238709[url]
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 03.05.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim Turgutlu'da Bir Potansiyel Olduğunu Biliyordum..ama bu kadarını da Beklemiyordum.. Alkışlıyorum Buda Üzerine İmzası Oldu Gülümsüyorum Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 03.05.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, bide turgutluda çok ilgi görmeye başladı diyo.Ne dersin bizde taktıralım mı?
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arkadaş bi kaza yaparsa ben o zaman görürüm lpg yi ne yapacağını...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yani sırtımda Bomba mı taşıyayım.. Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzın parası olmayan bınmesın kardesım
ıkı tekerlı bomba
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmen motorun arkasına tüp takmış adam yaa....canlı bomba gibi gezer ortalıkta bu........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar aslına bakarsanız bu kişiye sahip çıkılmalı. Çok mantıklı bence. Tehlikeli ama çıplak tüp takınca tehlikeli. Düşünsenize benzin daha mı az tehlikeli. Bu şekilde değil ama tüp için ayrı bir bölüm oluşturulamazmı. Mesele bir motosiklet firması patentini satın alsa. Ve buna göre bir motor dizayn etse. Kontroller denemeler belki yıllarca sürecek. Ama biliyorsunuz ilk icat edildiği zamanlar herşeye garip gözle bakılıyordu. Ama son 20 yılda neler değişti hayatımızda. Daha geniş bir hacimli motosiklet üretilebilir. Ama adaptasyon sonradan olmayacak. Yani bilmiyorum belki size saçma geliyor ama bence mükemmel bir fikir.
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beatrice, bi kaç kuruş için ne bunları yapmaya değer nede masrafa girmeyi...

Motorlar kaza anında patlama olasılığı var zaten.. LPG takarak bu patlama olasılığını daha yüksek boyutlara getirmenin anlamı ne?

Alıntı:

benzın parası olmayan bınmesın kardesım
Başa dön
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Günay bir kaç kuruş dediğin şey paradan çok daha önemli bence. Yani Benzin fiyatlarını biliyorsun. Bu belki senin için 40 Ytl farkedecek. Ama motosiklet kullanan onbinleri 40la çarpsana.(haberin orjinalinde 200km yi 5ytl ile katetttiği açıklanmış) Yurt dışına oluk oluk akan benzin parasını azaltmaya yaramazmı. Zaten bende tüpü lastikle bağlayıp gezmesinden sözetmiyorum. Adamakıllı yeni üretim bir motosiklet üretilebilir. Sırf bunun için. Bence 50 yıl 60 yıl oluk oluk benzine para akıtmaktansa böyle bir proje hayata geçirilebilir.
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beatrice, istediği kadar üretim yapsın korma fln yapsın motor için yanlış olur bu uygulama.. çok tehlikeli.. Bir canı parayla geri getiremezsin...
Başa dön
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiiiççç gerek yok. tüpe felan motorların zaten yeteri kadar az yakanları var

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lpg tüpleri sanırım o kadar kolay patlamıyor, sadece güneş altında kalınca sıcak yüzünden sorun yaşıyor, onun dışında bir kaza anında patlama riski çokta fazla değil, çünkü motorda lpg tankının sıkışıp ta patlamaya yol açacağı bi yer yok, aksine bir araç çarparsa, çarpmanın etkisiyle bi yerlere fırlar gider, okadar, ezilip büzülmeyeceği içinde bir patlama olacağını sanmıyorum.

not: bunlar kişisel görüşümdür, lpg tüpüyle futbol veya basketbol oynamayın.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgatasdemir, kaç tane lpg li otomobilin kaza sonrası lpg sinin havaya uçtuğunu biliyoruz...

Heleki motorda bu hiç olmaz..
Başa dön
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu zaten izmir fuarında bi lpg firması sergilemişti.eski bir goldwinge takmışlardı,arkaya özel canta yapmışlardı tüp için.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.58 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal