Bizim Turgutlu'da Bir Potansiyel Olduğunu Biliyordum..ama bu kadarını da Beklemiyordum.. Buda Üzerine İmzası Oldu _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 03.05.2007 - 19:18 Mesaj konusu:
Arkadaşlar aslına bakarsanız bu kişiye sahip çıkılmalı. Çok mantıklı bence. Tehlikeli ama çıplak tüp takınca tehlikeli. Düşünsenize benzin daha mı az tehlikeli. Bu şekilde değil ama tüp için ayrı bir bölüm oluşturulamazmı. Mesele bir motosiklet firması patentini satın alsa. Ve buna göre bir motor dizayn etse. Kontroller denemeler belki yıllarca sürecek. Ama biliyorsunuz ilk icat edildiği zamanlar herşeye garip gözle bakılıyordu. Ama son 20 yılda neler değişti hayatımızda. Daha geniş bir hacimli motosiklet üretilebilir. Ama adaptasyon sonradan olmayacak. Yani bilmiyorum belki size saçma geliyor ama bence mükemmel bir fikir.
Tarih: 03.05.2007 - 19:28 Mesaj konusu:
Günay bir kaç kuruş dediğin şey paradan çok daha önemli bence. Yani Benzin fiyatlarını biliyorsun. Bu belki senin için 40 Ytl farkedecek. Ama motosiklet kullanan onbinleri 40la çarpsana.(haberin orjinalinde 200km yi 5ytl ile katetttiği açıklanmış) Yurt dışına oluk oluk akan benzin parasını azaltmaya yaramazmı. Zaten bende tüpü lastikle bağlayıp gezmesinden sözetmiyorum. Adamakıllı yeni üretim bir motosiklet üretilebilir. Sırf bunun için. Bence 50 yıl 60 yıl oluk oluk benzine para akıtmaktansa böyle bir proje hayata geçirilebilir.
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 03.05.2007 - 19:41 Mesaj konusu:
Lpg tüpleri sanırım o kadar kolay patlamıyor, sadece güneş altında kalınca sıcak yüzünden sorun yaşıyor, onun dışında bir kaza anında patlama riski çokta fazla değil, çünkü motorda lpg tankının sıkışıp ta patlamaya yol açacağı bi yer yok, aksine bir araç çarparsa, çarpmanın etkisiyle bi yerlere fırlar gider, okadar, ezilip büzülmeyeceği içinde bir patlama olacağını sanmıyorum.
not: bunlar kişisel görüşümdür, lpg tüpüyle futbol veya basketbol oynamayın. _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız