arkadaşlar herkese tektek teşekkür ederim... aslında ben bile şu topic okurken yeter artık dedim yaa herkes kaza yapıyo..
halil, savaş, can ve ben bodruma gidiyorduk bafa gölünün sonlarına dogru virajı görünce hızımı kestim ama viraj degilmiş u dönüşü ve keskinmiş aslında tek hattam gözlerimi bi an virajın içine kaçırdım tabi nereye bakarsan oraya gidersin hesabı hendeke düştüm yere düştümde hızım ortalama 20 ve 30 km civarıydı üzerimde tek parca yarış tulumu yarış botlar full korumalı eldiven sırt koruması ve kaskım
kıyafetlerim normal şehir içinde giydim kıyafet ler olsaydı durum dahada agır olurdu bunada şükür omzumda 2 kırık ve 1 yerinde kırıkların bastırması sonucu kolum yerinden cıktı bu gün saat 5 te ameliyat olcam
allah beterinden korusun herkesi hepinizi seviyorum
velit geçmiş olsun dostum inşallah başarılı bir ameliyat olur ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. sen bize lazımsın _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız