Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - akrep kral kaza yapmış

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

akrep kral kaza yapmış

akrep kral kaza yapmış
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 04.05.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.05.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun.İnşallah çabuk iyileşip bize katılırsın yine.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar herkese tektek teşekkür ederim... aslında ben bile şu topic okurken yeter artık dedim yaa herkes kaza yapıyo..

halil, savaş, can ve ben bodruma gidiyorduk bafa gölünün sonlarına dogru virajı görünce hızımı kestim ama viraj degilmiş u dönüşü ve keskinmiş aslında tek hattam gözlerimi bi an virajın içine kaçırdım tabi nereye bakarsan oraya gidersin hesabı hendeke düştüm yere düştümde hızım ortalama 20 ve 30 km civarıydı üzerimde tek parca yarış tulumu yarış botlar full korumalı eldiven sırt koruması ve kaskım

kıyafetlerim normal şehir içinde giydim kıyafet ler olsaydı durum dahada agır olurdu bunada şükür omzumda 2 kırık ve 1 yerinde kırıkların bastırması sonucu kolum yerinden cıktı bu gün saat 5 te ameliyat olcam
allah beterinden korusun herkesi OK hepinizi seviyorum Çoook seviyorum

volkan abi artık audı tt le yana 2 teker yapcam Çok gülüyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 04.05.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun... Üzgünüm Umarım artık kazalarla ilgili haberler duymayız.. Beğenmedim

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 04.05.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, cok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
Başa dön
foxxy Çevrimdışı foxxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook gecmiş olsun velit abi Üzgünüm acil şifalar diliyorum Üzgünüm
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.05.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

velit geçmiş olsun dostum inşallah başarılı bir ameliyat olur ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. sen bize lazımsın Bravo

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 04.05.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cok üzücü bi haber gecmiş olsun velit abi allah beterinden korusun
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 04.05.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük gecmiş olsun akrep_kral a ,
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 04.05.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Velit...acil şifalar.....
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah beterinden saklasın. abi duymak istemiyoruz artık kaza haberlerini Üzgünüm
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun acil şifalar
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah daha büyügünden korusun
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.05.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun...
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal