Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorumun yeni hali boyattım lütfen yorum yapın:((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorumun yeni hali boyattım lütfen yorum yapın:((

motorumun yeni hali boyattım lütfen yorum yapın:((
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondabeatkalkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 04.05.2007 - 20:55    Mesaj konusu: motorumun yeni hali boyattım lütfen yorum yapın:(( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motorum hakkın da çevremdekiler farklı fikirler söylüyo geneli direksiyon bölümünün olmadığını söylüyo sizce nasıl fikir ve önerilerinizi bekliyorum

[/img]

yaptıklarım
-far kontrolü yeni (beatlarda yok)
-ışık sistemi
- koruma demiri ön bölüm nikelaj
-far içindeki parklambası çiftlendi
-bağzı parçalar yeşile boyandı
-atlas takıldı

ve başka ne yapıla bilir?????
Başa dön
hondabeatkalkan Çevrimdışı hondabeatkalkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.05.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canlı görmek gerek ama yeşil çok itici geldi gözüme Üzgünüm benim fikrim tabi bu,içine sindiyse söylenecek bişii yok,zewk meselesi Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yeşil bence de itici olmuş ama parliament mavinn süper olmuş bence hem iki aynı grup renk yanyana gelmez çok kötü bir ahenk oluşturur ya yeşil-siyah renk yada parliament mavisi-beyaz kombinasyonu bence daha iyi olurdu bu da benim fikrim

HAKKIMIZLA ALDIK SUSUN!!(bitiyorum bu söze)
Başa dön
gulay_rossi46 Çevrimdışı gulay_rossi46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabeatkalkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boya biraz kötü oldu boya soluk duruyo ama resim lerinde etkisi var tabi normalde resimlere göre daha iyi duruyo bana herkez turuncu dedi ama buralarda ıstenilen turuncuyu tutturamıyolar deneyenler oldu kötü duruyo benimde aklıma bu renk geldi..
Başa dön
hondabeatkalkan Çevrimdışı hondabeatkalkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 04.05.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu ne yapsa yerıdır olsunda tastan olsun kım burda kotu olmus dıyebılır bu ay parcasına Göz kırpıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 04.05.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize sağlık gönlünüze sindiyse ne mutlu...Fakat ben hep sadelikten yanayımdır...Koyu renk özellikle siyah olsun 5kuruş yukarı olsun...Ama severek biniyorsanız ne mutlu size..SEvdiğiniz ile birlikte oluyorsunuz demektir... Alkışlıyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 05.05.2007 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yesıller kotu olmus be ama dıkkat cekıcı
yoshimura
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 05.05.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

renkler uyumsuz.jantar beyaz olsaydı maviye daha çok yakışırdı
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.05.2007 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabeatkalkan, yeşil olsun hangi tonu olursa olsun farketmez eline sağlık emeğine sağlık Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 05.05.2007 - 05:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence fosforlu yeşile kaçık sarı boyatsaydıın tam süper olurdu.
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 05.05.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem cok yorum istiyorsun renklerin uyumu hic güzel olmamış dostum cok itici durmuş gerci renkler ve zevkler tartışılamaz fakat bana göre kötü en kısa zamanda değiştir Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.05.2007 - 06:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum yesıl cokkkk kotu olmus boyle bı hata nasıl yaptın bak en iyisi sen bu yesılı fosforlu sarıya boyattt fena olur movistar şeklı Göz kırpıyorum anladın sen Bravo
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ali abinin orada dedim demi ben sana yeşil olmamış diye bak işte bide forumu dinle olmamış diyor herkez ben olsam o motoru kaputaştan aşağı atarım

şaka bi yana atma sakın ama renkler olmamış Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabeatkalkan, walla kardesım elıne koluna saglık gusel olmus burada yapılabnlar sadece yorum senın hosuna gıtmısse gerısı bos benım hosuma gıotıı saygılar sewgıler
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 05.05.2007 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık sen beğendiysen güzeldir ama sanki yeşil kötü durmuş gibi....ama yine sen bilirsin beğendiysen devammmm

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal