Tarih: 04.05.2007 - 20:55 Mesaj konusu: motorumun yeni hali boyattım lütfen yorum yapın:((
arkadaşlar motorum hakkın da çevremdekiler farklı fikirler söylüyo geneli direksiyon bölümünün olmadığını söylüyo sizce nasıl fikir ve önerilerinizi bekliyorum
[/img]
yaptıklarım
-far kontrolü yeni (beatlarda yok)
-ışık sistemi
- koruma demiri ön bölüm nikelaj
-far içindeki parklambası çiftlendi
-bağzı parçalar yeşile boyandı
-atlas takıldı
Tarih: 04.05.2007 - 21:03 Mesaj konusu:
evet yeşil bence de itici olmuş ama parliament mavinn süper olmuş bence hem iki aynı grup renk yanyana gelmez çok kötü bir ahenk oluşturur ya yeşil-siyah renk yada parliament mavisi-beyaz kombinasyonu bence daha iyi olurdu bu da benim fikrim _________________ "suçu ba?y?layan asildir, ancak özür dileyen daha asildir " ALPHONS DAUDET
Tarih: 04.05.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
boya biraz kötü oldu boya soluk duruyo ama resim lerinde etkisi var tabi normalde resimlere göre daha iyi duruyo bana herkez turuncu dedi ama buralarda ıstenilen turuncuyu tutturamıyolar deneyenler oldu kötü duruyo benimde aklıma bu renk geldi..
Ellerinize sağlık gönlünüze sindiyse ne mutlu...Fakat ben hep sadelikten yanayımdır...Koyu renk özellikle siyah olsun 5kuruş yukarı olsun...Ama severek biniyorsanız ne mutlu size..SEvdiğiniz ile birlikte oluyorsunuz demektir... _________________
Tarih: 05.05.2007 - 05:51 Mesaj konusu:
hondabeatkalkan, yeşil olsun hangi tonu olursa olsun farketmez eline sağlık emeğine sağlık _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 05.05.2007 - 06:03 Mesaj konusu:
Madem cok yorum istiyorsun renklerin uyumu hic güzel olmamış dostum cok itici durmuş gerci renkler ve zevkler tartışılamaz fakat bana göre kötü en kısa zamanda değiştir _________________
Tarih: 05.05.2007 - 06:38 Mesaj konusu:
dostum yesıl cokkkk kotu olmus boyle bı hata nasıl yaptın bak en iyisi sen bu yesılı fosforlu sarıya boyattt fena olur movistar şeklı anladın sen _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
kardeş ali abinin orada dedim demi ben sana yeşil olmamış diye bak işte bide forumu dinle olmamış diyor herkez ben olsam o motoru kaputaştan aşağı atarım
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 05.05.2007 - 07:17 Mesaj konusu:
eline sağlık sen beğendiysen güzeldir ama sanki yeşil kötü durmuş gibi....ama yine sen bilirsin beğendiysen devammmm _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız