wayy be süpermiş çok güzel tam yazlık yerler için tasarlanmış mükkemel bi alet canın sıkıldımı git kumda gez sıcakladınmı atla denize jetski keyfini yaşa
hadde beeeeah,manyak çapari yapılır bununla,tabii zokaya gelecek balık biraz atletik,sporcu falan olması lazım gelir _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 19.08.2006 - 13:47 Mesaj konusu:
Bir ara suda gidebilen araba yaptılar.şimdi de atv.İleride 2 teker suda giden yaparlarsa güzel olmaz mı.Böyle dalgalara doğru motoru yatırmak güzel olmaz mı ^4
Tarih: 13.09.2006 - 18:11 Mesaj konusu:
gevur yapmış beyaaaa .. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
bi ingiliz firması yapmış bu aleti bende konu açmayı düşünüodum biraz araştırdım iyiki açmamışım QUADSKİ cihazın adı yaklaşık fiyatı 9000gbr imiş öyle duydum yabancı sitelerden buda firmanın çektiği reklam videosu http://www.youtube.com/watch?v=xOCxT89ynbA
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 07.05.2007 - 00:26 Mesaj konusu:
alet canavar gezi bitince alt yıkama sorunuda yok
tanıtım videosundaki artcı ile kaç ytl oluyoki bu meret _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 07.05.2007 - 06:10 Mesaj konusu:
alet güzel ama bu karada işe yarayacağını sanmam daha doğrusu arazide altını vurdunmu hep atv olarak kalır çünkü altını vurduğun zaman plastik aksam kırılır ve böyük delik acılır sonra denize girdinmi diplersin balıklarla arkadaş olursun bu seferde deniz altı olarak kullanırsın _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız