Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte buda Atvski

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte buda Atvski

işte buda Atvski
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 19.08.2006 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy be süpermiş çok güzel tam yazlık yerler için tasarlanmış mükkemel bi alet canın sıkıldımı git kumda gez sıcakladınmı atla denize jetski keyfini yaşa
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.08.2006 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum hadde beeeeah,manyak çapari yapılır bununla,tabii zokaya gelecek balık biraz atletik,sporcu falan olması lazım gelir Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 19.08.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdıye kadar gordugum en alet nerden buıyım
Alkışlıyorum bunu alluruz
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vip035
Üye
Üye

MesajTarih: 19.08.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abı telefon numarasını ver hemen sıparişini veriyorum :P :P :P :P :P
Başa dön
vip035 Çevrimdışı vip035 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 19.08.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir ara suda gidebilen araba yaptılar.şimdi de atv.İleride 2 teker suda giden yaparlarsa güzel olmaz mı.Böyle dalgalara doğru motoru yatırmak güzel olmaz mı ^4
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.09.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi 10 tane sipariş ediyorum Alkışlıyorum Şok oldum Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dontspeak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.09.2006 - 18:00    Mesaj konusu: :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba çok güzel bi motor harika bişey bence bu ne yaaa böylee
Başa dön
dontspeak Çevrimdışı dontspeak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 13.09.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevur yapmış beyaaaa ..
roaddewill
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.04.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi ingiliz firması yapmış bu aleti bende konu açmayı düşünüodum biraz araştırdım iyiki açmamışım QUADSKİ cihazın adı yaklaşık fiyatı 9000gbr imiş öyle duydum yabancı sitelerden buda firmanın çektiği reklam videosu http://www.youtube.com/watch?v=xOCxT89ynbA
Başa dön
roaddewill Çevrimdışı roaddewill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.05.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fennnaaa bı alettt ne kadar bunun fyt acaba bılgısı olan varmı Göz kırpıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.05.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet canavar gezi bitince alt yıkama sorunuda yok Bravo

tanıtım videosundaki artcı ile kaç ytl oluyoki bu meret Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 07.05.2007 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet güzel ama bu karada işe yarayacağını sanmam daha doğrusu arazide altını vurdunmu hep atv olarak kalır çünkü altını vurduğun zaman plastik aksam kırılır ve böyük delik acılır Çok gülüyorum sonra denize girdinmi diplersin balıklarla arkadaş olursun Çok gülüyorum bu seferde deniz altı olarak kullanırsın Gülümsüyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 07.05.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir makina. paylaşım için teşekkürler
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana biraz fotoşop gibi geldi frafikler filan Beğenmedim İstemiyorum
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 29.06.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara ya bu walla gelsin bakalım türkiyeye alalım hemen
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal