Sabah köprüye doğru ilerlerken altunizade köprüsünü geçince hemen sağda bariyerlere dayanmış bi şekilde darmadağın olmuş silwerwing gördüm. Tanıyan bilen varmı durumu çok kötüydü motorun, ön tarafı komple parçalanmış teker falan içeri girmiş bi haldeydi. Sahibinin durumu nedir merak ettim bilen tanıyan varmı. Plakası 34 BT 6.... küsürlü bişiydi lacivert renk. Umarım arkadaşın bişeyi yoktur ama kazanın şiddetinin ne denli büyük olduğu motora bakınca anlaşılıyo. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 07.05.2007 - 11:30 Mesaj konusu:
kestelli, Tahminim araba aniden arıza şeridine kırdı ve o da duramayıp ona çarptı. Artık nası oldu neden oldudan ziyade kullananı merak ettim ben inşallah iyidir. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 07.05.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
kadir delisi sen çok mu karşılaşıyorsun bu kazalarla
inşallah kimseye birşey olmamıştır olmuşsa da umarım bir an önce düzelir _________________ "suçu ba?y?layan asildir, ancak özür dileyen daha asildir " ALPHONS DAUDET
kadirr_delisi bilgi için saol arkadasa cok gecmiş olsun.
bende dün olan bi kazayı birinden duydum ama kimdir nedir bilmiyorum şile yolundan gelirken 2 motorlu biri kaza yapmıs sürüklenmiş .
insan kötü oluyor duyunca görünce elden bişey gelmiyor.
kaza olması kötü ama birlik beraberlik baglılık olması cok güzel.
arabalarda böyle bişey yok ama motorcular böyle cok güzel bişey ya
Tarih: 10.05.2007 - 16:47 Mesaj konusu:
gecmıs olsun bısey olmaması sewındırıcı bıran once ıyılesır ınsallah _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 10.05.2007 - 17:01 Mesaj konusu:
kestelli demiş ki:
benimde az once bahsettim kaza oydu...ambulans falan vardı etrafta ama motor içinmiydi bilmiyorum..
motor haklı bile olsa bir emniyet şeridinde gittiği için suçlu, diger madde de motor arabaya yol vermeli kanununu ihlal ettigi için şuçlu durumda arkadas...kaskosu bile tedavi masraflarını karşılamayabilir yani
nasıl yani böyle bi kanunmu var arkadaşlar her şartta motor arabaya yol vermeli yani öylemi ?
arkadaşada çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
iyi arkadaşta fazla birşey yokmuş...yinede geçmiş olsun diyoruz........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız