cliov6 geçmiş olsun arkadaşım...Bu tür hareketler yapan otomobil kullanıcılarını buradan kınıyorum... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 07.05.2007 - 06:42 Mesaj konusu:
GAWAT demiş ki:
cliov6, sana geçmiş olsun demiyorum ama o adama yazıklar olsun nasıl seni yola şerit boyası yapmamışda atlatmışsın. böyle başlık yazıcak kadar çürük karakterinden haberi olsaydı eminim tır şöförleride senle ilgilenirdi...
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 07.05.2007 - 07:07 Mesaj konusu:
hey allahım yaaa neysekı ucuz atlatmısın sahıden gecmıs olsun yanı bu arada GAWAT YAPTIGIN TERBIYESIZLIK sen bıraz akıllı ol bence bıgun butun gawatlar gecıcek ustunden haberın olsun _________________
Arkadaslar, adam uzerine kiran passat'in bir "gecmis olsun" dememesine bozulmus. "Insan olan bir gecmis olsun der" lafini da o arabanin sahibine soylemis. Biraz sakin
Gecmis olsun cliov6. _________________ ride like you stole it
geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyorum her zamanki gibi. bu passat sahibinin sana yaptığının aynısını kendisine bir kamyonun yapması taraftarıyım. bakalım yana yatırabilecek mi passatı.
Tarih: 07.05.2007 - 11:24 Mesaj konusu:
GAWAT kullanıcı adından dolayı könce kendine hakaret etmişsin ama bari başkalarına karşı saygılı ol Burası bir kardeşlik sitesi herhangi bir site değil yaptığın çok ayıp birşey. Burada motorcu ruhu olanlar konuşur.
bence en doğrusu o halde motoru oraya bırakıp polisi çağırarak plakayı bildirmek..
çok geçmiş olsun bazıları cidden takıntılı oluyo..
arkadaşın arabada yeni ya show yapmaya kalkmış aklı sıra..
Hey alaım ya.. _________________ the mice of autobahn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız