Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bizim ülkemizde neden böyle pahalı??? :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bizim ülkemizde neden böyle pahalı??? :(

Bizim ülkemizde neden böyle pahalı??? :(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emora
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Bizim ülkemizde neden böyle pahalı??? :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba,yabancı bir sitede yedek parça fiyatlarına bakarken gözüm oradaki "sıfır" motor fiyatlarına takıldı,keşke bizim ülkemizde de fiyat böyle olsa da herkes dilediği gibi tutkusunu yaşayabilse...

İncelemek isteyen arkadaşlar için birkaç link:
Honda:
http://www.mr-motorcycle.com/new_vehicle_list.asp?sid=05479242X5K7K2007J3I47I46JPMQ2664R0&Manufacturer=1&Category=1&CatDesc=Motorcycles

Kawasaki:
http://www.mr-motorcycle.com/new_vehicle_list.asp?sid=05479242X5K7K2007J3I47I46JPMQ2664R0&Manufacturer=3&Category=1&CatDesc=Motorcycles

Suzuki:
http://www.mr-motorcycle.com/new_vehicle_list.asp?sid=05479242X5K7K2007J3I47I46JPMQ2664R0&Manufacturer=4&Category=1&CatDesc=Motorcycles

Yamaha:
http://www.mr-motorcycle.com/new_vehicle_list.asp?sid=05479242X5K7K2007J3I47I46JPMQ2664R0&Manufacturer=2&Category=1&CatDesc=Motorcycles

Özellikle supersport motorlar nerdeyse yarı yarıya Üzgünüm
Başa dön
emora Çevrimdışı emora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiyedeki araçların ötvleri çok yüksek örneğin benim arkadasımın babası mehmet ali erbilin yarısmasından araba kazandı arabanın satış fiyatı 42 milyar flndı galiba yanlıs olmasın öyle bişi olması lazımdı o arabayı vergileri ötvsini düşüpte alabilirsiniz dediler ve araba 19-21 milyar civarına kadar düştü. tabi onlarda o kadar para olmadığı için arabayı alamadılar orası ayrı bi mesele. ötv kalksa burdada fiyatlar aşağı yukarı aynı olur ama .....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bize göre ucuz ama ordaki yaşam koşullarına göre bizim burdaki fiyatlardan ucuz olacağını zannetmiyorum.
anticool
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa™ 1300
MSRP $11,149.00* abı su fıyata bak burdan bu fıyata alabılcek varsa soylesın hakıkatten burdakı bu fıyatlar cok fazla zaten yabancı marka o zaman yurt dısından getırtebılelım motorları devletten beklentılerımız bosa cıkıyo ıns akp motordelılerıne bı güzellik yapar Çok gülüyorum
centurionprimuspilus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

torento1987 demiş ki:
arkadaşım bize göre ucuz ama ordaki yaşam koşullarına göre bizim burdaki fiyatlardan ucuz olacağını zannetmiyorum.

torento1987 katılmıyorum kardeşim. Motorlar hem ucuz hemde bize göre daha fazla çeşidi war. Ayrıca orada asgari ücret bizimki gibi komik bir rakam olmadığından vatandaşın alım gücüde yüksek tabi. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu arada en pahalı, benzin, elektirik, telefon..vs'de bizde. Maşallah Öfkeliyim
Başa dön
centurionprimuspilus Çevrimdışı centurionprimuspilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 07.05.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emora,
Alıntı:

bizim ülkemizde de fiyat böyle olsa da herkes dilediği gibi tutkusunu yaşayabilse...

Keşke Üzgünüm
centurionprimuspilus, Aynen katılıyorum
Alıntı:

en pahalı, benzin, elektirik, telefon..vs'de bizde.

Maalesef bu şartlara bu motor fiyatları böyle bir lüksümüz olamaz zaten İstemiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler...Bunlar Türkiye'ye getirilmeyen modeller,izlemek keyif verici...
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 08.05.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emora, ben hondanın sayfasına baktım buradaki fiyatın sonunda bir yıldızcık var tablonun altındaki yazıyı incelersen bu motorun fabrika çıkış fiyatı yani vergilendirilmemiş fiyatı.Yurt dışında bizdeki kadar keyfe keder vergi olmadığı için satın alan kişi bayi karını,vergileri,sigorta bedellerini,plaka ve ruhsat masraflarını kuruşuna kadar hesaplayabiliyor ve bütçesine uygunsa alabiliyor.Bizde bunlar belirsiz fabrika bayiye fatura ediyor(1000RR için bilen varsa yanıma gelsin Dil çıkarıyorum )Bayi buna kar marjını ilave ediyor(1000RR için indire indire bu kar marjını azaltamadılar Sinirlendim Sinirlendim )Bunun üzerine KDV ÖTV Ruhsat Plaka(Ruhsat plaka deyince yeni araba aldım motordan önce özel seçilmiş plaka+ruhsat 550 YTL motorda hiçbir tercih yok 400 YTL ? )Birde daima faturayla senin ödediğin miktar arasında belgelenmeyen bir fark var ? ? Bütün bu belirsizlikler içinde hangimiz hesaplayarak motorunu alıyor bayiye mahkum o nederse ödenerek motor alınıp kullanılıyor. Öfkeliyim Neyse konu böyle uzayıp gider herkezin kazasız belasız motorunun üzerinde olması dileğiyle Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbıden adam kafayı yeer bızler motor alırken bıde devlete aynısından almıs gıbı oluyoz kısacası Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal