Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 08.05.2007 - 10:00 Mesaj konusu:
crazy_81, bu haberler boşuna verilmiyor. insanlar okuduklarından ders çıkarsınlar diye veriliyor. Motora başlayacak arkadaşların daha dikkat etmelerini gösteriyor bence böyle haberler. İnsan hayatı bu kadar basit değil. Senden tek ricam bu şekide bir yazı yazacağına motorcu arkadaşlaımıza daha dikkatli kullanmaları hakkında bir yazı yazman. Sakın bu söylediklerimi yanlış anlama. bu tarz haberleri bende sevmiyorum ama malesef hayatın gerçeği
Bu arada eğer motorcu arkadaşımız hayatını kaybetti ise Allah'tan rehmet, geriye kalanlarınada sabırlar dilerim.
Tarih: 08.05.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
Volkanoptik arkadaş gibi Beni yanlış anlama diyemeyeceğim evet istersen beni yanlış anla konuşma uslubun hiç hoş değil. Tabiiki böyle haberler verilmeli motora yeni başlayan arkadaşlar dikkatli davranıp kurallara uymazlarsa aynı şeylerle yüzyüze olduğunu bilmek zorundalar.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 08.05.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
volkanoptik, kardesım bak senıde anlıyorum ama sende benı anla ölenle ölünülmuyo tamam acı duyuyoruz tabı ders almamız lazım ben kendımden ornek verıyım yaa ailem her motor kazası gorunce duyunca motor falan yok dıyo gıt araba al dıyo ama trafık kazası goruce cok dogal karsılıyolar benımde tek ıstedıgım mumkun oldugunca burda yayınlanmaması ve butun MD lılerın uzulmememsı kımseyı kırmak ıstemem saygılarımla _________________
diger siteler hakkında birşey diyemicem ama
kendi adıma çok üzülüyorum hiç tanımadım birisi ve bir yerden öldüğünü duyuyorum sanki 20 yıllık arkadasımmıs gibi çok üzülüyorum yani bu bahsettimiz kişi bir insan bir can ailesini yıllarca verdiği emek ve bi kazada gidiyor can bu kadar ucuz değil ya
dikkat dikkat dikkat dikkatli kulllanın
kestelli arkadasımı da tebrik ederim yaz kıs deme güvenliğini al.
Kaza haberlerinin verilmesi lazım. Neticede kendimizi onun yerine koyuyourz; zor tarafları var..
Ama haberlerin verilmesi sansürlenmesinden iyidir..
Neden motor kullanıyoruz.. E biraz da kendimize güvendiğimiz için. Üstüne binince ya adam gibi tüm önlemleri alacaksın veya 4 tekerden başkasına binmeyeceksin.
allah rahmet eylesın yakınlarına sabır ve bas saglıgı dılıyorum _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız