Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - az önce beşiktaş akaretler önünde ölümlü kaza!!!saat 10

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

az önce beşiktaş akaretler önünde ölümlü kaza!!!saat 10

az önce beşiktaş akaretler önünde ölümlü kaza!!!saat 10
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzücü bir haber allah rahmet eylesin çok dikkat edelim arkadaşlar çok !!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, bu haberler boşuna verilmiyor. insanlar okuduklarından ders çıkarsınlar diye veriliyor. Motora başlayacak arkadaşların daha dikkat etmelerini gösteriyor bence böyle haberler. İnsan hayatı bu kadar basit değil. Senden tek ricam bu şekide bir yazı yazacağına motorcu arkadaşlaımıza daha dikkatli kullanmaları hakkında bir yazı yazman. Sakın bu söylediklerimi yanlış anlama. bu tarz haberleri bende sevmiyorum ama malesef hayatın gerçeği
Bu arada eğer motorcu arkadaşımız hayatını kaybetti ise Allah'tan rehmet, geriye kalanlarınada sabırlar dilerim.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkanoptik arkadaş gibi Beni yanlış anlama diyemeyeceğim evet istersen beni yanlış anla konuşma uslubun hiç hoş değil. Tabiiki böyle haberler verilmeli motora yeni başlayan arkadaşlar dikkatli davranıp kurallara uymazlarsa aynı şeylerle yüzyüze olduğunu bilmek zorundalar.
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, kardesım bak senıde anlıyorum ama sende benı anla ölenle ölünülmuyo tamam acı duyuyoruz tabı ders almamız lazım ben kendımden ornek verıyım yaa ailem her motor kazası gorunce duyunca motor falan yok dıyo gıt araba al dıyo ama trafık kazası goruce cok dogal karsılıyolar benımde tek ıstedıgım mumkun oldugunca burda yayınlanmaması ve butun MD lılerın uzulmememsı kımseyı kırmak ıstemem saygılarımla Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kurtarsın belkı olmemıstır nedıyelım ders alınması gerek alahg yakınlarına sab ır wersınnnnnn Ağlıyorum
aman arkadaslar dıkatlı surus yapalımmmm
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Krist_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Krist_ >> ALLAH Rahmet EyLeS!n Yazisi ßoyLeymiş
Başa dön
Krist_ Çevrimdışı Krist_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.05.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin şimdi tam motora binmeye gidiyodum Üzgünüm
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gel de motora bin şimdi.....Ölümlü dünya, şeytan yanımızda...Allah rahmet eylesin.
Dikkat, dikkat, dikkat!

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah hiç bir arkadaşımıza kaza bela vermesin başımız sagolsun Üzgünüm
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diger siteler hakkında birşey diyemicem ama
kendi adıma çok üzülüyorum hiç tanımadım birisi ve bir yerden öldüğünü duyuyorum sanki 20 yıllık arkadasımmıs gibi çok üzülüyorum yani bu bahsettimiz kişi bir insan bir can ailesini yıllarca verdiği emek ve bi kazada gidiyor can bu kadar ucuz değil ya
dikkat dikkat dikkat dikkatli kulllanın
kestelli arkadasımı da tebrik ederim yaz kıs deme güvenliğini al.
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2007 - 03:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora değil,trene binsen bazen olacakların önüne geçilmiyor.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza haberlerinin verilmesi lazım. Neticede kendimizi onun yerine koyuyourz; zor tarafları var..

Ama haberlerin verilmesi sansürlenmesinden iyidir..

Neden motor kullanıyoruz.. E biraz da kendimize güvendiğimiz için. Üstüne binince ya adam gibi tüm önlemleri alacaksın veya 4 tekerden başkasına binmeyeceksin.
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Forza99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın yakınlarına sabır ve bas saglıgı dılıyorum Üzgünüm

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeter be kardeşim
biraz uyalım kurallara... Beğenmedim
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım hakkın rahmetine kavuşmamıştır(ölmemiştir) tam bilmiyorum ben konuyuda yeni duydum.üzüldüm.

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal