yahu arkadaşlar yok öyle bir şey diyoruz.iki tekerlekli dört tekerlekliye yol vermek zorunda değildir.bu konuda herhangi bir kanun veya hüküm getirin, ben hukuk diplomamı yırtıp atayım yav.verem ettiniz beni! bu konuda daha önce de yazı yazmıştım ama kimse okumamış belli...büyük harflerle yazdığım için özür dilerim,kusura bakmayın,kopmuşum bir an. _________________ no comment
Yol vermek zorunda olsalar ne farkedecek ki? Her kazanın açıklaması basit: "Görmedim!". Üzülerek yazıyorum ki, geçerli bir neden teşkil etmekte...Bizler farkedilmiyoruz, aynada çok çabuk bitiyoruz..
Bunun artısı ancak sıkışık trafikte arabaların yol vermesi olabilir. Onu da, arabam çizilmesin diye yapıyorlar ya, neyse...
kaplanmn, büyük harfleri otomatik filitreleyen modülümüz var _________________
[/url]
valla burda arabalar bize hiçte yol vermiyor.....adam vınn diyor istediği gibi geçiyor.sanki motosikletler görünmezmiş gibi.görmüyor bile.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Racer_Dragon ,dostum,motosikletler için temel hız limiti 80km/s'tir.Bunu % 10 belirsizlik payıyla topladığımızda söz konusu sınır toplamda 88 km/s oluyor.Bu limit otoyollar için yani senin tabirinle otobanlar için geçerli...Misal şehir içinde doğal olarak daha düşük bir hız limiti uygulanmaktadır.Motosikletler Kanun Koyucu tarafından otomobillere göre daha tehlikeli görüldüğünden otomobillerin hız limiti daha yüksek tutulmuştur.Haa, şimdi "benim motorun hız göstergesi 300 km/s gösteriyor;ben koskoca otoyolu 88 km/s ile mi gideceğim" diye sorarsan "bu güzel bir soru" derim sadece,başka birşey de demem.
Şunu da eklemek istiyorum,görüş açısının iyi olduğu çok şeritli otoyolların bazı kesimlerinde bir kararname ile kanunda belirtilmiş olan limitten daha yüksek bir hız limiti öngörülebilmektedir.Bu kesimlerin o otoyolun neresinden itibaren başlayacağı trafik levhaları ve/veya göstergeleri ile yolda bildirilir.Örnek isterseniz Adana-Mersin otoyolunun bir kesiminden itibaren hız limiti 120 km/s olarak kararlaştırılmıştır.
Tarih: 10.05.2007 - 16:28 Mesaj konusu:
Alıntı:
doğrudur kardeş, yasaya göre öledir ama tam trsi oluyo arabalar motorlara yol veriyo artık devir böle oldu
_________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 11.05.2007 - 17:13 Mesaj konusu:
valla ben bi kaç kere bu konularda tartışmaya girdim bi ikide ufak kazam oldu ama hiç birisinde sen yol vermedin diye bi şey söylemediler hatta geçiş hakkının benim olduğunu söyleyip otomobile hata bulan polislerde oldu ceza kesmemek için uzlaştırıp yolladılar
birde kanunda yazan büyük aracların kendinden küçüklere yol vermesi diye biliyorum _________________ www.tekizmk.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız