Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - butun MD bu sahisa cok dikkat edin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

butun MD bu sahisa cok dikkat edin

butun MD bu sahisa cok dikkat edin
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu işgüzar arkadaşı(?!), şu cümle ile uyarmak istiyorum:Bizim motosikletlerimiz senin bildiğin motosikletlere benzemez;onlardan uzak dur! Seni ehl-i namus harici insanlık dışı mahlukat...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.05.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dediğin gibi bazı insanlar siteye dalga geçmek için üye oluyorlar....... Beğenmedim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 08.05.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ruslarin soyledigi soze gelecek olursam hangi akli basinda turk vatandasi sapik sapik isler yapar ulkesinin TÜRK bayraginin serefini yerlere calmak isterki bunu yapan dikkat ettiyseniz serefsiz kurtler ama bu olay TURKIYE icinde oldugu icin otomatikman turkler yapti oluyor.

ayrica ben 24 saat bilgisayar basinda olan bir insanim bazi nedenlerden dolayi msn adresimi vermem gerekiyo ayrica benim adresimde enmiyet mensuplarindan valilik calisanlarina belediye yetkililerine yani her kesimden bir suru insan kayitli en ufak sikayetimde aninda yardimci oluyorlar

bize dusen boyle serefsizleri burda ifsa etmek milleti bilgilendirmek unutmayinki bu sitede biz bir aileyiz evli barkli birsuru insan var bu gun bana yapan yarin size sizin esinize kariniza kiziniza yapar haksizmiyim
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 08.05.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, başına böle bişi geldiği için üzüldüm bende seni tankpet muhabbetine msn eklemiştim... Göz kırpıyorum uyarın için sağol Bravo

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, kardeşim şimdi kürtlere niye laf sokuyorsun şerefsiz diyorsun 17 aylık bebeğe tecavüz edendemi kürt allahım ya . ne olsa kürtlerden biliniyor nedir kardeşim bu düşmanlığınız .bende türküm ama birisi böle bişe dedimi olmuyor..kusura bakma açtıgın topıcle alakalı bir yorum yapacaktım ama en son yorumunu okuyunca konu değişti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, kardes ben hepsi ayni demiyorum bazilarinin yaptiklari yuzunden butun hepsi lekeleniyor ornek verecek olursak motorcular hakkindada ayni sekilde yapmiyorlarmi bir tane kendini bilmez salak yuzunden butun motorcular suclaniyor lekeleniyor sen yanlis anladin dedigimi ben hepsini ayni tutmuyorum ben 6 sene guney doguda yasadim diyarbakirda iyi olanlarinida gordum kotu olanlarinida gordum dedigim gibi hangi kitlede olursa olsun bir kisinin yaptigi butun topluma maal ediliyor haksizmiyim
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, boşver dostum takma kafana boş adam için topıc bıle açmana gerek yoktu ama senı baya germıs heralde...... heyyyyy boşşş adam senın msn kıtlıyımde gor bakım hehehe Çok gülüyorum
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, neyse kardfeşim tamam benimde birsürü kürt arkadaşım var hatta sulalemın yarısı kürt onun için birisi böle bir genelleme yaptımı cinlerim tepeme geliveriyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
konuyu dağıtmayalım kusura bakma Bravo
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 08.05.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, duyarlılığın için teşekkürler Bravo Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GAWAT
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gawatlar Diyary

MesajTarih: 09.05.2007 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaancoleman demiş ki:
Alıntı:

çin malı motor çıktı mertlik bozuldu

kınıyorum!

Alkışlıyorum aynen mrk bende kınıyorum hemde saygı ile ayakta 10 dakikalık bi duruşla...
Başa dön
GAWAT Çevrimdışı GAWAT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lunaticman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru japon olan daha mı akıllı oluyor, ya da alman olan daha mı yakışıklı ?

insan olsun yeter motorun önemi yok be kardeşim.ayrıca xXx_crosscu, seni de tebrik ederim, adli olarak bu işin peşini bırakmadığın için.
Başa dön
lunaticman Çevrimdışı lunaticman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"xXx_crosscu" arkadaşımız(!?) sanırım güneydeki tatil yörelerinde mevsimlik işçi olarak çalışan(garson,komi gibi) Doğululardan bahsediyor.Gençlik çağında fakir olan hemen hemen her Doğulunun yolu oralardan geçmiştir.Bu adamlar ekmeklerinin peşinde...Ha bu arada Rus kızlar,Avrupalı kızlar onları rahat bırakmıyorsa onlar ne yapsın değil mi "marmarisli" kardeşim?Senin gibiler değil de onlar gibiler tercih ediliyor demek ki.Susup bunu kabulleneceğine adamlara şerefsiz diyorsun,ben sana ne diyeyim.Bu arada eğer bir Türk-Kürt ailesi varsa bile-ki senin gibiler yüzünden artık bu tür birleştirici unsurlara inanamaz olduk- ben seni o ailenin bir ferdi olarak kabul etmiyorum.Bu forumda Kürtlerin de olduğunu bile bile böyle tahrikkar yazılar yazıyorsun,bunun farkındayım.Fakat biz o ayak oyunlarına gelmeyiz "marmarisli" kardeşim.Çok merak ediyorum,acaba Doğulu bir gencin karşısında yüz yüze o lafı söyleyebilir misin,ama sanal ortamlarda atıp tutabiliyorsan sen onu da yaparsın bence,mangal gibi yüreğin vardır şimdi senin, mangal.Haa dikkat edersen elden geldiğince sükunetimi ve beyefendiliğimi muhafaza ediyorum,bir Doğuluya yakışacak şekilde.Yoksa sayıp dökmesini de bilir insan ama biz o tür "insancıklardan" değiliz,olanı da sevmeyiz.

Forumdaki herkesten özür diliyorum,sizi böyle bir yazı okumak zorunda bıraktığım için.Burası motosiklet forumu ama ne yapalım ki bazı arkadaşlarımız(!?) tahrik ediyor bizi.Tekrar özür...
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sen kizsin biliyorum dedi sacmalama dedim

xXx_crosscu, ya ah beni eklesede bana şu sözü bi sarfetse ben ona nasıl bi kız oldumu gösterirdim... Göz kırpıyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erimozel
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Çok gülüyorum herşeyin bir yeri var burası o amaçla açılmış bir site değil , Fakat bunun çin malı motorlarla alakası yok... Beğenmedim
Başa dön
erimozel Çevrimdışı erimozel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaplanmn
haklısın kardeş bunları söyliyerek o şahıstan bi farkı olmadığını gösteriyor 3-5tane şerefsiz yüzünden kendiside genelleme yapıyor nekadar TÜRKİYE'yi seviyor zamanı gelince görürüz omu önde bizmi...türk,kürt,çingene,ermeni,alevi vs...farketmez gerçek bu tür konuşmalar (düşünceler)yüzünden TÜRK vatandaşları birbirini yiyiyor köken yada inanç farketme sonuçta hepimiz TÜRK vatandaşıyız bu ülkeyede seve seve canımızı veririz.evet arkadaşım şimdi sana soruyorum kaçkez CUMHURİYET MİTİNGİNE katıldın kendini bişey sanan şahıs. Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal