Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köpek Saldırıları ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köpek Saldırıları ?

Köpek Saldırıları ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BAD_BOYZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 15.01.2005 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:-layla köpeklerın saldırma nedenı motorun çıkardığı ses bence çünki yavaş giderken bir şey yok ama biraz hızlı giderken koşuyorlar ve saldırıyorlar ama yavaşlayıp gaz verince kaçıyorlar bu arada benı bir köpek kovaladı saatte 80 hıza çıktım hala yanımda koşuyordu nasıl köpek diyceksın cinsi sivas kangaldı
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kemerli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 15.01.2005 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu cihazların köpeklere yoğun derecede ses dalgası yaydığını duydum
erkont
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.01.2005 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖZELLİKLE KALABALIK BİR GURUPLA KARŞILAŞIRSANIZ DURUN VE MOTORDAN İNİN KASKI ÖZELLİKLE ÇIKART YOKSA İNSANMI DEĞİLMİ TANIMLAYAMIYORLAR.MOTORU STOP EDİP HERHANGİ BİRŞEY ATIYORMUŞ GİBİ YAPIN HEPSİ DAĞILACAKTIR. DAĞILMAYANLARA GÜLÜMSEYİN.
Başa dön
erkont Çevrimdışı erkont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 20.01.2005 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde motordan indim eve gireceğim ama daha kaskımı çıkarmamışım birde baktım karşıdan bir bayan geliyor. Elindede cinsini bilmiyorum ama kedi yavrusu kadar köpekler varya işte onlardan bir tane vardı. Hayvan beni görünce nereye kaçacağını şaşırdı. Çok gülüyorum Yüzündeki o ifadeyi görmeliydiniz. Çok tatlıydı. Canım beni yaa Gülümsüyorum
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forester30
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2005 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motor unun anahtarlıgında bulunması gerek kesınlıkle işe yarıyor...
Başa dön
forester30 Çevrimdışı forester30 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mantzel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Kesan

MesajTarih: 11.05.2005 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayvan bu neyapacağı belli olmaz kaçarda saldırırda

TANRIM
TÜRKÇE KONU?ULAN , TÜRKE YURTLUK ETMY? OLAN YERLERY KIYAMETE KADAR TÜRKÜN HÜKMÜ ALTINDA BIRAK !
Başa dön
mantzel Çevrimdışı mantzel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forester30 aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Yalnız kontaktaki anahtarlığa bağlı bir sprey bana pek kullanışlı gelmedi. ;-)
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ROYAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesler baktınız yaklasıo wurun tekmeyi yoksa siz zararlı cıkarsınız.

bazen acımamak lazım yoksa bıze acırlar?

:P size bir olayım ıkı kısı gıdıoduk

motorla kopek yanımdan pacama yaklastı korktum motru durdurdum ve

ustune surdum bu sefer o korktu sonra tekmeledım mıck mayuk dedi

ve toz oldu napmaya calısıolar bu köpekler anlamıomm??

tabi onlarda anlamıo. Dil çıkarıyorum
Başa dön
ROYAL Çevrimdışı ROYAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ogyogy
Üye
Üye

Nereden: DÜZCE

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen gün 2. vites yokuş aşağı iniyordum tın tın bayaa yavaştım o cengaverlerden bitanesi havlayarak yanıma geldi bende gaza bi yüklendim ama motor stop etmesinmi kaldık karabaşla baş başa...2-3 tekme salladım sol ayağımla baktım köpek sağa geçti 2 puanı aldı Çok gülüyorum tabi ben bu arada motoru yeniden çalıştırmaya uğraşıyorum.vitesi 1 e aldım , motor çalıştı aynen boğuşuyoruz ama neyse ki botlarım var , gaza o panikle öyle bir yüklenmişim ve debriyajıda aniden bıraktım tabi sonuç : tekteker (yusuf yusuf) özgür 8) adrenaline boğuldum anlıyacağınız ...
Başa dön
ogyogy Çevrimdışı ogyogy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayKUTKAYnak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Avrupayakasy

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde başıma geldi bir kere. tam virajı döndüğümde karşımdan üzerime doğru havlayarak koşmaya başladı. gazlasam buluşmayı çabuklaştıracaktım. gazı kestim birden, köpekte durdu. herhalde dedim bunlar gürültüye gıcık oluyor. sonra yavaş yavaş geçtim yanından...
ayKUTKAYnak Çevrimdışı ayKUTKAYnak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKCAN07
Üye
Üye

Nereden: Antalya / Alanya

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce soguk kanlı olup korkmamak gerekiyor. çünkü insan korktugu zaman vücudundan koku yayılıyor ve köpek bu kokuyu hissediyor. sonra sizin daha aciz durumda olduğunuzu anlayıp korkutmak (biraz dalga geçmek) için üzerinize geliyor.

eğer köpeğe ters bi şey yapmamışsanız kolay kolay saldırmıcaktır. eğer siz bi şey yapmadan sıze saldırmaya kalktıysa ve kaçabilecek aracınız yoksa oturmanız uzmanlar tarafından tavsiye edilir. (benim tavsiyem otururken yerden elinize geçen tüm sert cisimleri toplamanız.) koşarak kaçamazsınız köpeklerin ortalama 60 km/h saat hızında koştuklarını hepimiz biliriz.

EN İYİSİ İTE DALAŞMAKTANSA ÇALIYI DOLAŞMAK. (alet almaya gerek kalmaz daha hesaplı bir yoldur.)
Başa dön
CENKCAN07 Çevrimdışı CENKCAN07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
diesel
Üye
Üye

Nereden: MUĞLA-BODRUM

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu cihazlar çok yüksek frekansta ses yayıyorlar.şimdi senin kulağında gemi düdüğü çalsa memnun olurmusun.içgüdüleriyle hareket eden canlılara bu işkencelere şiddetle karşı yım Gülümsüyorum.hoşt filan diyin yazıktır günahtır.
diesel
Üye
Üye

Nereden: MUĞLA-BODRUM

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustteki yazıları kaçırmışım tekmeleyen tekmeleyene.aciz adam kendinden güçsüzü tekmeler arkadaşlar.havlayan köpek genelde ısırmaz zaten saldıracak köpekte hırlar yada gözlerinizin içine bakar.ona bakmayın ilgilenmeyin yeter ne tekmeliyonuz kardeşim bide övünüyosunuz.alla allaaaaaaaaaaa Öfkeliyim
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 11.05.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence böyle durumlarda köpekleri kovalamak veya başka şeyler denemek yerine dikkatli şekilde hız arttırılarak köpeğin benimsediği hakimiyet bölgesinden uzaklaşılması en mantıklısı

Kesinlikle doğru. Her köpeğin hakimiyet alanı vardır onun dışında borusu ötmez. Hiçbir köpek sizi 5 kilometre kovalamaz. Sadece tek sorun köpek dikkatinizi dağıtabilir, saldırıp dengenizi bozabilir ve düşersiniz. Isırmasından bişey olmaz neticede çizme var dişi geçmez geçse bile yaralamaz ama dengeni bozup düşürebilir.

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2005 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda motor ve emok katkısı ile hazırlanan VCD deki tam açıklamayı size yapayım.(ustalar ve eğitmenlerin dediği)
Panik yapmayın (Çok gülüyorum Çok gülüyorum )
Yavaşlayın sizin duracağınız sansın ve arkasından hemen gaz açıp hakimiyet bölgesinden çıkın .
Ben denedim .yavaşlayınca korkup geri çekiliyor,
sonrada gaz açınca yetişemiyor.
En önemli nokta paniklemeyin.!!!!!!!!!!!! nasıl olacaksa ?
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal