Tarih: 15.01.2005 - 18:15 Mesaj konusu:
:-layla köpeklerın saldırma nedenı motorun çıkardığı ses bence çünki yavaş giderken bir şey yok ama biraz hızlı giderken koşuyorlar ve saldırıyorlar ama yavaşlayıp gaz verince kaçıyorlar bu arada benı bir köpek kovaladı saatte 80 hıza çıktım hala yanımda koşuyordu nasıl köpek diyceksın cinsi sivas kangaldı _________________ KALLEŞ DOSTUM OLACAĞINA DELİKANLI DÜŞMANIM OLSUN
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 705 Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal
Tarih: 20.01.2005 - 12:37 Mesaj konusu:
Geçenlerde motordan indim eve gireceğim ama daha kaskımı çıkarmamışım birde baktım karşıdan bir bayan geliyor. Elindede cinsini bilmiyorum ama kedi yavrusu kadar köpekler varya işte onlardan bir tane vardı. Hayvan beni görünce nereye kaçacağını şaşırdı. Yüzündeki o ifadeyi görmeliydiniz. Çok tatlıydı. Canım beni yaa
geçen gün 2. vites yokuş aşağı iniyordum tın tın bayaa yavaştım o cengaverlerden bitanesi havlayarak yanıma geldi bende gaza bi yüklendim ama motor stop etmesinmi kaldık karabaşla baş başa...2-3 tekme salladım sol ayağımla baktım köpek sağa geçti 2 puanı aldı tabi ben bu arada motoru yeniden çalıştırmaya uğraşıyorum.vitesi 1 e aldım , motor çalıştı aynen boğuşuyoruz ama neyse ki botlarım var , gaza o panikle öyle bir yüklenmişim ve debriyajıda aniden bıraktım tabi sonuç : tekteker (yusuf yusuf) özgür 8) adrenaline boğuldum anlıyacağınız ...
Kayıt: Mar 09, 2005 Mesajlar: 321 Nereden: Ystanbul/Avrupayakasy
Tarih: 11.05.2005 - 14:21 Mesaj konusu:
benimde başıma geldi bir kere. tam virajı döndüğümde karşımdan üzerime doğru havlayarak koşmaya başladı. gazlasam buluşmayı çabuklaştıracaktım. gazı kestim birden, köpekte durdu. herhalde dedim bunlar gürültüye gıcık oluyor. sonra yavaş yavaş geçtim yanından... _________________ _________________________
Piaggio Beverly 500
Kayıt: May 02, 2005 Mesajlar: 42 Nereden: Antalya / Alanya
Tarih: 11.05.2005 - 14:25 Mesaj konusu:
ilk önce soguk kanlı olup korkmamak gerekiyor. çünkü insan korktugu zaman vücudundan koku yayılıyor ve köpek bu kokuyu hissediyor. sonra sizin daha aciz durumda olduğunuzu anlayıp korkutmak (biraz dalga geçmek) için üzerinize geliyor.
eğer köpeğe ters bi şey yapmamışsanız kolay kolay saldırmıcaktır. eğer siz bi şey yapmadan sıze saldırmaya kalktıysa ve kaçabilecek aracınız yoksa oturmanız uzmanlar tarafından tavsiye edilir. (benim tavsiyem otururken yerden elinize geçen tüm sert cisimleri toplamanız.) koşarak kaçamazsınız köpeklerin ortalama 60 km/h saat hızında koştuklarını hepimiz biliriz.
EN İYİSİ İTE DALAŞMAKTANSA ÇALIYI DOLAŞMAK. (alet almaya gerek kalmaz daha hesaplı bir yoldur.)
Tarih: 11.05.2005 - 14:42 Mesaj konusu:
bu cihazlar çok yüksek frekansta ses yayıyorlar.şimdi senin kulağında gemi düdüğü çalsa memnun olurmusun.içgüdüleriyle hareket eden canlılara bu işkencelere şiddetle karşı yım .hoşt filan diyin yazıktır günahtır. _________________ R1
Tarih: 11.05.2005 - 14:52 Mesaj konusu:
ustteki yazıları kaçırmışım tekmeleyen tekmeleyene.aciz adam kendinden güçsüzü tekmeler arkadaşlar.havlayan köpek genelde ısırmaz zaten saldıracak köpekte hırlar yada gözlerinizin içine bakar.ona bakmayın ilgilenmeyin yeter ne tekmeliyonuz kardeşim bide övünüyosunuz.alla allaaaaaaaaaaa _________________ R1
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 11.05.2005 - 14:55 Mesaj konusu:
Alıntı:
bence böyle durumlarda köpekleri kovalamak veya başka şeyler denemek yerine dikkatli şekilde hız arttırılarak köpeğin benimsediği hakimiyet bölgesinden uzaklaşılması en mantıklısı
Kesinlikle doğru. Her köpeğin hakimiyet alanı vardır onun dışında borusu ötmez. Hiçbir köpek sizi 5 kilometre kovalamaz. Sadece tek sorun köpek dikkatinizi dağıtabilir, saldırıp dengenizi bozabilir ve düşersiniz. Isırmasından bişey olmaz neticede çizme var dişi geçmez geçse bile yaralamaz ama dengeni bozup düşürebilir. _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
Tarih: 11.05.2005 - 15:13 Mesaj konusu:
Honda motor ve emok katkısı ile hazırlanan VCD deki tam açıklamayı size yapayım.(ustalar ve eğitmenlerin dediği)
Panik yapmayın ( )
Yavaşlayın sizin duracağınız sansın ve arkasından hemen gaz açıp hakimiyet bölgesinden çıkın .
Ben denedim .yavaşlayınca korkup geri çekiliyor,
sonrada gaz açınca yetişemiyor.
En önemli nokta paniklemeyin.!!!!!!!!!!!! nasıl olacaksa ? _________________ Haluk FREEBIKE
www.apriliabikers.net http://www.apriliabikers.net/images/ablogo.jpg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız